Založ si blog

Parlamentu a vláde: Stiahnite súhlas so vstupom Švédska do NATO!

 

Švédsko sa jasne prezentuje odmietnutím prístupu Ruska na vyšetrovanie teroristického útoku na plynovody Nord Stream I a II, ktorého miesto sa nachádza v pásme švédskych vôd. Tento útok bol viacerými inštitútmi označený za štátnu sabotáž, ktorú by nik menší nezvládol.

 

Švédsko svojím postojom jasne deklaruje, že nechce, aby bola zistená a odhalená pravda o tomto útoku. Aký dôvod na to má krajina, ktorá zrazu vehementne chce vstúpiť do NATO?? Chce sa ukrývať za NATO? Lebo má podiel na teroristickom útoku? Útoku krytom štátom? Lebo chce zakrývať svojho spojenca? Aký iný dôvod môže mať taká kultúrna a mierová krajina na odmietaní pravdy?? Na odmietaní zisťovať či zistiť pravdu?? Pravdu o terorizme?? Kto teda vlastne podporuje a kryje terorizmus vo svete??

 

NATO deklaruje, že vstúpiť doň môžu iba krajiny, ktoré nemajú vojenské či územné spory s inými krajinami. Je Švédsko takou krajinou? Aj po útoku na Nord Stream?

 

V posledných dňoch sa Švédsko predvádza právom páliť Korán pred mešitou a zároveň vyhlásením vlády Švédska, že táto je rozhodne proti takýmto činom. Ako názornejšie by bolo možné predstaviť pokrytectvo? Pokrytectvo najhrubšieho zrna?

 

A takýchto pokrytcov, odporcov pravdy a ktohovie čoho ešte potrebujeme do NATO?? Preto by naše príslušné orgány štátnej moci mali okamžite stiahnuť súhlas so vstupom Švédska do NATO, minimálne do doby vyšetrenia útokov na Nord Stream. Súhlas, ktorý bol vydaný bez náležitého zhodnotenia, na báze ľahkovážnosti. A nespoliehať sa iba na Maďarsko a Turecko, ktoré jediné si nezakrývajú oči pred realitou tohto sveta a týchto dní.

 

Ste proti Zákonu o zahraničných agentoch? A to už prečo?

15.05.2024

Za posledných vyše tridsať rokov som ani raz nezachytil informáciu, z „našich ctihodných“ médií, žeby do našich vnútorných záležitostí zasahoval ktokoľvek iný, než Rusko! A nezachytil som nič iné ani od „našich najctihodnejších“, teda od predstaviteľov novinárskej či žurnalistickej obce! A nebudem tajiť, nezachytil som nič iné [...]

Ste sa zbláznili? Ste proti Zákonu o zahraničných agentoch? ?

15.05.2024

Za posledných vyše tridsať rokov som ani raz nezachytil informáciu, z „našich ctihodných“ médií, žeby do našich vnútorných záležitostí zasahoval ktokoľvek iný, než Rusko! A nezachytil som nič iné ani od „našich najctihodnejších“, teda od predstaviteľov novinárskej či žurnalistickej obce! A nebudem tajiť, nezachytil som nič iné [...]

Víťazný Západ úspešne zahnal Rusko do úzkych. Už mu ostáva jediné.

07.05.2024

„Vyspelý Západ“, presnejšie jeho „naj“ politici, sa spojil a denne dokazuje svojim voličom, že jedine „ON“ má pravdu a že jedine „Jeho“ postoje, názory a postupy sú správne. No a tento „veleúspešný“ postup dohnal Rusko do situácie, že mu skutočne neostáva na výber. Vo všetkom má pravdu iba „vyspelý Západ“. Rusku v týchto mantineloch [...]

Maroš Žilinka

O osude Ficovho atentátnika rozhodne v sobotu súd. Hrozí mu doživotie. Žilinka odmieta vyšetrovanie v priamom prenose

17.05.2024 15:02

"Odmietam preto snahy o tzv. vyšetrovanie v priamom prenose,“ vyhlásil generálny prokurátor Žilinka.

protest, šimečka

Blaha, Taraba, Harabin a Beňová po atentáte zaútočili na opozíciu. Šimečka čelí vyhrážkam smrťou, vypovedal na NAKA

17.05.2024 14:42, aktualizované: 15:15

Šéf najsilnejšieho opozičného hnutia podal v súvislosti s vyhrážkami smrťou, ktoré prišli jemu, jeho dcére i partnerke trestné oznámenie.

gibraltár

EÚ a Británia hlásia, že sú blízko k pobrexitovej dohode o Gibraltáre

17.05.2024 14:20

O doriešení tejto otázky v Bruseli rokovali výkonný podpredseda Európskej komisie Maroš Šefčovič a šéf britskej diplomacie David Cameron.

Tunel Branisko

Branisko na niekoľko dní úplne uzavrú, údržba čaká aj na ďalšie tunely

17.05.2024 14:19

Národná diaľničná spoločnosť pokračuje v pravidelnej jarnej údržbe prácami v diaľničnom tuneli.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 237
Celková čítanosť: 672661x
Priemerná čítanosť článkov: 2838x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy