Založ si blog

Predstavte sa! Kolegovia blogeri aj „ostatní“.

 

Som bloger. Neskrývam sa, nezatajujem sa a nediskutujem. Po zverejnení blogu si prečítam diskusné príspevky a vyčítam si, ak som niečo nenapísal dostatočne zrozumiteľne. Moja chyba. Nuž čo.

 

Viacerí blogeri sa ešte stále anonymizujú. A nemuseli by. Názory mnohých sú veľmi aj poučné aj trefné. Preto niet dôvodu vo vašom prípade byť anonymný. Alebo sa obávate slobody a práva v našej demokratickej krajine? To snáď nie. Preto sa obraciam na vás, blogeri blogerky, zahoďte masku anonymity. Nemáte dôvod ju používať. Predstavte sa, predstavme sa. A podporme odvahu ďalších, ktorí sa možno tiež bezdôvodne obávajú.

 

Ale, na blogoch nám vystupujú aj mnohí anonymní „prispievatelia“, vraj diskutéri, ktorí nikdy blog nenapísali. Hotoví majitelia pravdy a rozumu, ktorí sa hanbia za svoje meno, za svoje priezvisko.

 

Alebo sa hanbíte za svoje príspevky? Tak ich nepíšte. Alebo ste na „správnej strane“, a preto sa musíte hanbiť? Tušíte aspoň, kde sa tá vaša strana nachádza? Ale môžete to zistiť tým, že sa pochválite svojími príspevkami svojim najbližším: deťom, manželke, rodičom, kamarátom. Oni vám už povedia čo treba.

 

Zamyslite sa, zamyslime sa všetci nad tým, čo napísať v blogu aj diskusnom príspevku, aby sme sa tým chceli pochváliť. Pred čitateľmi i svojími deťmi. Aby sme na blogu, pri svojich príspevkoch, s hrdosťou uvádzali svoje meno aj priezvisko. A vytvorme spoločenský odstup od anonymných ….. no ….

 

Aby som presvedčil, že to myslím vážne, pripájam aj foto spred Grasalkovičovho paláca, ktoré mi urobili policajti v marci tohto roka, keď kontrolovali moju totožnosť. Boli korektní a profesionálni. Prajem im veľa pracovných aj osobných úspechov.

IMG-20230316-WA0001 – 54 kB

IMG-20230316-WA0000

Ste proti Zákonu o zahraničných agentoch? A to už prečo?

15.05.2024

Za posledných vyše tridsať rokov som ani raz nezachytil informáciu, z „našich ctihodných“ médií, žeby do našich vnútorných záležitostí zasahoval ktokoľvek iný, než Rusko! A nezachytil som nič iné ani od „našich najctihodnejších“, teda od predstaviteľov novinárskej či žurnalistickej obce! A nebudem tajiť, nezachytil som nič iné [...]

Ste sa zbláznili? Ste proti Zákonu o zahraničných agentoch? ?

15.05.2024

Za posledných vyše tridsať rokov som ani raz nezachytil informáciu, z „našich ctihodných“ médií, žeby do našich vnútorných záležitostí zasahoval ktokoľvek iný, než Rusko! A nezachytil som nič iné ani od „našich najctihodnejších“, teda od predstaviteľov novinárskej či žurnalistickej obce! A nebudem tajiť, nezachytil som nič iné [...]

Víťazný Západ úspešne zahnal Rusko do úzkych. Už mu ostáva jediné.

07.05.2024

„Vyspelý Západ“, presnejšie jeho „naj“ politici, sa spojil a denne dokazuje svojim voličom, že jedine „ON“ má pravdu a že jedine „Jeho“ postoje, názory a postupy sú správne. No a tento „veleúspešný“ postup dohnal Rusko do situácie, že mu skutočne neostáva na výber. Vo všetkom má pravdu iba „vyspelý Západ“. Rusku v týchto mantineloch [...]

Iskander, atómovky, jadrové zbrane

Rusi chcú zákaz zbraní vo vesmíre. Bezpečnostná rada OSN návrh rezolúcie neprijala

20.05.2024 23:50

Za návrh zahlasovalo sedem členov BR OSN, rovnaký počet bol proti a jedna krajina sa zdržala hlasovania.

SAS, Liberálny dom

SaS pripravuje trestné oznámenie: množiace sa vyhrážky prekračujú hranice

20.05.2024 22:13

Vyhrážky sa už neobjavujú len na sociálnych sieťach, ale aj formou listov, ktoré chodia aj ich rodinným príslušníkom, upozornila Kolíková.

blesk. búrka

Po zásahu blesku museli v Drážďanoch dvoch ľudí oživovať, zranených je desať

20.05.2024 21:47

Blesk zasiahol trávnatú oblasť pri Labe neďaleko centra saskej metropoly.

Europarlament / Europoslanci /

Voľby do europarlamentu by vyhrali progresívci pred Smerom a Hlasom, ukázal prieskum

20.05.2024 20:13

Pätnásť mandátov by si rozdelilo sedem strán.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 237
Celková čítanosť: 673267x
Priemerná čítanosť článkov: 2841x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy