Založ si blog

Adopcie detí komunitou LGBT plus celá abeceda

 

Do omrzenia sa opakujú požiadavky politických predstaviteľov homosexuálov o adopcii detí nimi, bez ktorej legislatívnej úpravy „nevedia“ a nie sú schopní žiť. A sú ohrozovaní na vlastnej bezpečnosti. Nuž odtiaľ potiaľ.

 

Existuje, myslím že jednoduchá možnosť, legislatívne upraviť spolužitie (aj „rozchody“) homosexuálnych partnerov pod názvom „gay partner, resp. lesba partnerka“. Dúfam, že tieto pomenovania nie sú urážlivé. Ako náhradu muž ženatý, žena vydatá.

 

Ale adopcia detí je niečo celkom iné. Vedie ma k tomu poznanie z blízkeho okolia dvoch prípadov, keď manželka „načapala“ manžela, že je gay, resp. keď po rokoch manželstva sa manžel „vyznal“ manželke, že je gay. A jeden prípad z tlače, o prípade dvoch lesieb v USA.

 

Všetky tieto homosexuálne osoby mali svoje deti a žili roky v manželských zväzkoch. Spomínané lesby vo zväzku lesbickom a dieťa mali so susedom. Vraj kvôli úspore nákladov na umelé oplodnenie. A ako je všetkým a celému svetu známe, svoje deti si nik nemusí a nepotrebuje adoptovať. Preto požiadavka homosexuálnych politikov na adopciu detí je celkom bezpredmetná! A nevykazuje žiadnu akútnosť či súrnosť. A neexistenciou takejto možnosti nie sú ohrozované žiadne ľudské práva homosexuálov.

 

Horšia je alternatíva, keď homosexuáli nechcú vlastné deti, ale chcú cudzie. Dokonca takéto pravidlo požadujú uzákoniť. Nuž tu sa mi žiada povedať, že v tomto prípade ide o čistú zvrhlosť a prejav ľudského hnusu.

 

Ten kto nemiluje a nechce vlastné deti, vari chce deti cudzie??

Kto nechce vychovávať a starať sa o vlastné deti, vari sa chce starať a vychovávať deti cudzie??

O čo ide homosexuálnym politikom a ich lokajom??

O čo sú deti cudzie lepšie či bližšie než deti vlastné??

Čo sa nedá robiť s deťmi vlastnými, ale s cudzími áno??

 

Nenachádzam iné pomenovanie len hnus, zvrhlosť a neľudské mravné, páchnuce dno. Toť požiadavky LGBT plus a celej abecedy na adopciu cudzích detí.

 

Pani Šimkovičová riaditeľkou STVR? Blahoželám.

24.04.2024

Áno, teším sa na updating v doterajšej firme RTVS. Aby nejaké Tamary či Marty si nemysleli, že všetko pobeží podľa ich mecenášov. Aby dostali príležitosť aj ženy, muži – činovníci bystrozrakí, činovníci s otvorenou mysľou. Viem, že predbieham, ale nedokážem udržať potešenie z očakávania iba pre seba. RTVS už takmer tri roky predvádza [...]

Pán minister, hovorte nahlas

22.04.2024

Stále sme nútení si vypočuť na čo všetko nám Európska únia či priamo Európska komisia prispeli. Raz je to na cyklo chodníky, inokedy na nákup električiek či čohosi iného. Strácam trpezlivosť s takouto ideologickou informovanosťou nás, bežných, ideológiou nezruinovaných občanov. Preto Vás vyzývam, pán minister financií, zverejňujte každomesačný [...]

Danko chce rokovať o fungovaní koalície? Bravó!

09.04.2024

Na tlačovej besede SNS odznelo: „… sme pripravení rokovať o podmienkach fungovania koalície do budúcna, pretože sa zásadne mení politická mapa“. https://www.youtube.com/watch?v=c0BnrJU8uEs od 2,00 min. Musím otvorene pochváliť pána Danka, že chce rokovať o podmienkach ďalšej spolupráce koalície, čo jasne dokazuje, že si plne uvedomil svoj [...]

Tibor Gašpar

Gašpar: Slovensko zaznamenalo nárast nelegálnej migrácie z Ukrajiny o 82 percent

29.04.2024 12:20

Podľa neho ide o reakciu na Kyjevom nedávno prijatú novelu mobilizačného zákona.

lešť

Vojaci si v Lešti preverili svoju pripravenosť v rámci cvičenia Strong Cohesion 2024

29.04.2024 12:01

Na cvičení sa zúčastnilo takmer 1 500 vojakov šiestich armád NATO so 400 kusmi vojenskej techniky.

Ruská polícia, poriadková polícia, Petrohrad,

Militanti zaútočili na policajtov v Rusku, hlásia sedem mŕtvych. Útočili aj pred týždňom

29.04.2024 11:20

Ozbrojenci severne od mesta Karačajevsk začali proti dopravným policajtom paľbu z automatických zbraní a hodili na nich výbušné zariadenia.

ide o pravdu, dzurinda

Dzurinda: Nie je najmenší dôvod zvažovať alternatívu k EÚ

29.04.2024 11:15

Expremiér pred 20 rokmi doviedol Slovensko do Európskej únie.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 232
Celková čítanosť: 660424x
Priemerná čítanosť článkov: 2847x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy