Založ si blog

Viete vy vôbec kto sú nacisti? ? Ste na rade! Slepci.

 

Sú to stvory, presvedčené, že iba oni sú ľudia! Ostatní sú tu iba na to, aby ich podporovali. Inú cenu nemajú. Sú to len odpadky a biologické zvyšky, určené pre kafilériu. Odpadky, na ktorých sa môžu ešte svojou nenávisťou a neľudskosťou vyvŕšiť.

 

Sú to ale politicky podkuté elementy, ktoré podporovateľov neposielajú  do kafilérie či plynových komôr hneď, zatiaľ. Rad na to príde až neskôr. Vo chvíli, keď somári a tupci prestanú podporovať ich nacizmus. Vo chvíli, keď somári a tupci začnú pozerať a uvažovať. Nacisti to nestrpia!

 

Ste na rade! Všetci podporovatelia nacistov, uvažujúci s tým, že v príhodnej chvíli ich prestanete podporovať. Chyba – neskoro! To už budete na rade!

 

Tá chvíľa nastane, ona vždy bola v očakávaní. Vždy to bolo len buď si s nami alebo proti nám. Preto čas, keď vám nacisti oznámia, že ste odpad, určený do kafilérie, sa približuje. Slepci.

 

 

 

Pani Šimkovičová riaditeľkou STVR? Blahoželám.

24.04.2024

Áno, teším sa na updating v doterajšej firme RTVS. Aby nejaké Tamary či Marty si nemysleli, že všetko pobeží podľa ich mecenášov. Aby dostali príležitosť aj ženy, muži – činovníci bystrozrakí, činovníci s otvorenou mysľou. Viem, že predbieham, ale nedokážem udržať potešenie z očakávania iba pre seba. RTVS už takmer tri roky predvádza [...]

Pán minister, hovorte nahlas

22.04.2024

Stále sme nútení si vypočuť na čo všetko nám Európska únia či priamo Európska komisia prispeli. Raz je to na cyklo chodníky, inokedy na nákup električiek či čohosi iného. Strácam trpezlivosť s takouto ideologickou informovanosťou nás, bežných, ideológiou nezruinovaných občanov. Preto Vás vyzývam, pán minister financií, zverejňujte každomesačný [...]

Danko chce rokovať o fungovaní koalície? Bravó!

09.04.2024

Na tlačovej besede SNS odznelo: „… sme pripravení rokovať o podmienkach fungovania koalície do budúcna, pretože sa zásadne mení politická mapa“. https://www.youtube.com/watch?v=c0BnrJU8uEs od 2,00 min. Musím otvorene pochváliť pána Danka, že chce rokovať o podmienkach ďalšej spolupráce koalície, čo jasne dokazuje, že si plne uvedomil svoj [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 232
Celková čítanosť: 660091x
Priemerná čítanosť článkov: 2845x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy