Založ si blog

Sme na rade?

 

To sa mi asi len zdá. Heger, zdá sa nastrčený do funkcie predsedu vlády sa vytasí tým, že má nad sebou štyroch šéfov (RTVS).

Kto teda zodpovedá za činnosť vlády SR?! Vie to niekto?! Nemala by v tejto súvislosti prokuratúra položiť správne otázky správnym ľuďom? Nemal by sa vyjadriť Ústavný súd? Prezidentka? Predseda NR SR? Je vari táto ústavná funkcia dnes „obchodovateľná“? Platí Ústava SR?

 

Heger počas svojho vystúpenia skritizoval členské štáty EÚ za to, že sú príliš závislé od ruských energií a vyzval lídrov, aby „prestali robiť kompromisy“ vo svojich zásadách (ttps://spravy.pravda.sk)

Ten istý Heger, nepochopiteľne predseda vlády, vlády krajiny najviac závislej od ruských energetických zdrojov. To načisto stratil súdnosť?

 

Ak Rusko porazí Ukrajinu, Slovensko bude ďalšie na rade, varoval počas Svetového ekonomického fóra vo švajčiarskom Davose slovenský premiér Eduard Heger. Kyjev musí vyhrať. (ttps://spravy.pravda.sk)

To znamená, že NATO je nefunkčné? Členstvo v NATO je teda zbytočné? Svet musí zachrániť Ukrajina? Alebo Heger či jeho nadriadení vylúčili SR z organizácie NATO a zverili Slovensko pod ochranu Ukrajiny?

My máme s Ruskou federáciou vojnové spory? A aké? Pán Heger?  Alebo Heger , či jeho nadriadení vypovedali Ruskej federácii medzičasom vojnu a zapojili SR do bojov? Iba nám to nepovedali? Preto Heger vie, že sme na rade? Odkiaľ to vie? Nemal by (vy)povedať?

 

No tých posledných pár dní vo mne vyvoláva priam hrôzu pri pohľade na fungovanie Slovenskej republiky a na celosvetové ambície niektorých jej občanov. Občanov, ktorí vari ani nezastávajú funkciu, za ktorú poberajú plat. Nezastávajú, lebo to zrejme nedokážu. Tak si trúfnu kritizovať celý svet. To tak býva. A môže to mať pokračovanie v zmysle porekadla: Urob žobrákovi dobre ….

 

Víťazný Západ úspešne dohnal Rusko do úzkych. Už mu ostáva jediné.

07.05.2024

„Vyspelý Západ“, presnejšie jeho „naj“ politici, sa spojil a denne dokazuje svojim voličom, že jedine „ON“ má pravdu a že jedine „Jeho“ postoje, názory a postupy sú správne. No a tento „veleúspešný“ postup dohnal Rusko do situácie, že mu skutočne neostáva na výber. Vo všetkom má pravdu iba „vyspelý Západ“. Rusku v týchto mantineloch [...]

Sudcovia podľa politickej spriaznenosti? Pani Kolíková a spol. ?

06.05.2024

Vystupujú z rádia i TV na mňa čudné postoje voči voľbe kandidátov na Ústavných sudcov i voči ich menovaniu. Som prekvapený čo všetko tieto názory a postoje prezrádzajú o našom sudcovskom prostredí a aj systéme. Nemilo prekvapený! Teda koalícia čaká, aby zvoleného kandidáta menoval prezident Pellegrini. A opozícia to vníma ako záludné a [...]

Paul Roberts  „Zabi svojich vlastných! “

05.05.2024

Stávka na migrantov bude smrťou Írska a írskeho ľudu. Genocída je teraz bežnou praxou Európskej únie. Gaza nie je jediným prípadom genocídy. Genocída sa teraz pácha v celých Spojených štátoch a Európe. Pozri článok Marka Keenana „Vlády v Európe a Amerike uprednostňujú migračných okupantov pred svojimi vlastnými obyvateľmi“. Ako píše Mark [...]

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.

nehoda

Na Račianskej sa zrazil kamión s električkou: Zranili sa dvaja ľudia, tvoria sa kolóny

07.05.2024 16:06, aktualizované: 16:17

Obchádzka vedie po Jarošovej a Vajnorskej.

Rudolf Huliak / Tomáš Taraba /

Huliak požičal SNS pred voľbami 220-tisíc eur, Nadácia Zastavme korupciu žiada vysvetlenie

07.05.2024 15:53

Jeho príjmy priznané v majetkových priznaniach za posledné roky nezodpovedajú takej vysokej sume.

APTOPIX Russia Putin Inauguration

Čo možno čakať od kremeľského vládcu po piatej korunovácii?

07.05.2024 15:33

Pokračovanie vojny, vystupňovanie represií, možná mobilizácia a pokus o dobytie Charkova. Také sú očakávania expertov a kremeľských zasvätencov na začiatku ďalšieho funkčného obdobia Putina.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 235
Celková čítanosť: 667614x
Priemerná čítanosť článkov: 2841x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy