Založ si blog

Kto vám bráni? Aj vám pán Heger? ?

 

Ach tie Správy či Žurnál. Vraj je nutné zakázať odber ropy a plynu z Ruska, ale rokovania sú zdĺhavé a je potrebná jednota, lebo tá je najväčšou silou … Ja sa však celkom vážne pýtam:

 

Kto vám bráni, pán Heger a vám podobným, odpojiť sa okamžite?? Alebo vy, pán Heger a vám podobní, chcete iba, aby sa odpojili iní??

 

Veď vplyv jedného bude významný nielen odpojením sa, ale aj chvályhodným príkladom. Tak prečo, pán Heger, sa neodpojíte okamžite?! A možno Ukrajina spolu s vami. Veď Ukrajina by mala prvá prestať financovať vojnu. Alebo nie??

 

A podobne všetky ostatné krajiny, ktoré toto požadujú! Nech sa odpoja okamžite, ešte dnes, a nech pritiahnu k svojmu príkladu aj všetkých ostatných. Hoci aj celú planétu Zem.

 

A prestaňte sa skrývať za potrebu rokovania, za potrebu jednoty! Žiadne rokovanie nie je potrebné! Žiadna jednota nie je nutná! Odpojte sa a basta! Ukážte že to ide! Že takto to má byť! Ukážte príklad!! Jednoducho odpojte sa !! Áno, odpojte sa!! Aby si nemysleli, že iba trpíte stratou orientácie či voľajakým politickým delíriom …   Heger.

 

 

Socializmus  –  kapitalizmus – stačilo!

26.03.2024

Dnešná politická situácia smeruje späť do komunizmu, s prechodným obdobím demokracie, avšak už nie do všeľudového či štátneho, ale do komunizmu celkom súkromného! Teda politiku štátu či spoločnosti už nebudú určovať ľudové vrstvy, v ktorých bude zastúpená celá štruktúra spoločnosti, ako v ére socializmu, ale iba vybraní zástupcovia oligarchov [...]

Vy nebojujete za nič, preto budete zničení

13.03.2024

Nemáte nijaký ľudský cieľ. Iba rozoštvávanie! Ženiete ľudí do vzájomného zabíjania sa a ukájate sa tým! A presviedčate iných, že ste na správnej strane. Na strane vojnových štváčov a vojnových zločincov. Štváčov a zločincov, ktorí sa ukájajú z napáchaných škôd na ľuďoch, na hospodárstve, na krajine! Zastavenie bojov označujete za [...]

Ochrana spotrebiteľa pred nepravdivou reklamou

12.03.2024

Aktivisti ochrany spotrebiteľských práv aj Európska komisia pripravujú pravidlá pre zlepšenie ochrany spotrebiteľa najmä pred nepravdivými ponukami spočívajúcimi v zľavách z ceny, ktoré zaváňajú klamstvom. Napríklad v tom, že zľava je vykresľovaná „nechtiac“ či omylom z čudných, vyšších cien. A pripravujú pravidlá: z akej ceny sa musí [...]

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 227
Celková čítanosť: 643506x
Priemerná čítanosť článkov: 2835x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy