Založ si blog

Čo ešte od Vás chcú?

 

 

Dali ste sa vakcinovať. Jeden, dva, trikrát. Presne ako od vás chceli. Prečo nemôžete žiť normálnym, bežným životom? Ako sme mohli vždy doposiaľ, keď sme sa správali podľa pokynov odborníkov?

 

Dokonca vás odmeňujú dvoma či troma stovkami. Lebo ste poslúchli? Alebo preto, že teraz už môžete žiť normálne? A nepripomínajú vám, že tie stovky pochádzajú z vašich zárobkov, z vašej práce. Polovica z práce vakcinovaných, druhá polovica z práce nevakcinovaných. Tak je to momentálne u nás. Zo svojho vám nedajú. Buďte si istí.

 

Čo teda od vás ešte chcú? Bez hanby vám servírujú, že to pre nevakcinovaných. Naozaj? Aký význam mali teda vakcíny? Registrované podmienečne, pre núdzové stavy?. Prečo nemôžete žiť ako ľudia, ktorí sú zdravotne chránení? Lebo nevakcinovaní?

 

Do supermarketov môžete ísť voľne. Nech vládzete makať. Aj makať v obrovských fabrikách môžete. Vo firmách, kde na jednej smene sú stovky až vyše tisícky ľudí a čulý pracovný, kontaktný ruch. Ale do divadla, reštaurácie, na štadión, do bazénu, na relax, masáž či do kostola len po predložení „platného víza“. A len v nimi určenom počte. Prečo? Lebo nevakcinovaní?

 

Čo teda od vás ešte chcú? Aby ste sa hnevali a nenávideli nevakcinovaných?  Chcú vyvolať neznášanlivosť medzi ľuďmi navzájom? Medzi dnešnými politikmi je to dosť preferované. Jedni zakazujú iné jazyky než ten „svoj“, a chcú vstúpiť do spoločenstva krajín, kde sa používa neobmedzene 26 úradných jazykov a nespočet ostatných. Iní rozdeľujú ľudské práva iné pre mužov a iné pre ženy. Iní určujú lekárom a ostatným zdravotníkom diagnózu a prikazujú im ako sa majú správať, ak nechcú prísť o prácu. Evidentne vo svojej nadutosti sú presvedčení, že to vedia lepšie ako samotní lekári. Možno už dospeli aj k poznaniu, že to oni sú praví lekári. A po dnešných správach z Austrálie asi už budú rozhodovať aj o úspechu športovcov.

 

Prečo teda vy, vakcinovaní, čušíte a nebránite svoje práva? To od nevakcinovaných je závislá účinnosť vakcíny ktorou vás napichali? Prečo sa nedožadujete života, ktorý zodpovedá životu vakcinovaných? Koľkokrát vás ešte napichajú? Nevediac čim? Lebo nevakcinovaní? A nebuzerujú vás preto, lebo sa obávajú, že sa preukáže v celej nahote neúčinnosť podmienečne registrovaných vakcín?

 

Nechcú doviesť svet k poznaniu, že jediní, ktorí „majú rozum“ sú oni? A túto kvalitu získavajú dňom uchopenia politickej funkcie? Nech. Ale čo chcú od vás? Od vakcinovaných? Ktorí dodržali a dodržiavajú všetky umné pravidlá?

 

Prečo vás nepretržite buzerujú? Lebo vám to vyhovuje? Som si istý, že nie. Lebo vakcína vás nechráni? Možno. Lebo sa dáte? Áno, lebo sa dáte.

Víťazný Západ úspešne zahnal Rusko do úzkych. Už mu ostáva jediné.

07.05.2024

„Vyspelý Západ“, presnejšie jeho „naj“ politici, sa spojil a denne dokazuje svojim voličom, že jedine „ON“ má pravdu a že jedine „Jeho“ postoje, názory a postupy sú správne. No a tento „veleúspešný“ postup dohnal Rusko do situácie, že mu skutočne neostáva na výber. Vo všetkom má pravdu iba „vyspelý Západ“. Rusku v týchto mantineloch [...]

Sudcovia podľa politickej spriaznenosti? Pani Kolíková a spol. ?

06.05.2024

Vystupujú z rádia i TV na mňa čudné postoje voči voľbe kandidátov na Ústavných sudcov i voči ich menovaniu. Som prekvapený čo všetko tieto názory a postoje prezrádzajú o našom sudcovskom prostredí a aj systéme. Nemilo prekvapený! Teda koalícia čaká, aby zvoleného kandidáta menoval prezident Pellegrini. A opozícia to vníma ako záludné a [...]

Paul Roberts  „Zabi svojich vlastných! “

05.05.2024

Stávka na migrantov bude smrťou Írska a írskeho ľudu. Genocída je teraz bežnou praxou Európskej únie. Gaza nie je jediným prípadom genocídy. Genocída sa teraz pácha v celých Spojených štátoch a Európe. Pozri článok Marka Keenana „Vlády v Európe a Amerike uprednostňujú migračných okupantov pred svojimi vlastnými obyvateľmi“. Ako píše Mark [...]

Volodymyr Zelenskyj

Oligarcha, ktorý podporoval Zelenského, je podozrivý z prípravy vraždy

08.05.2024 22:04

Vlani Kolomojskému urobili domovú prehliadku a vzali do vyšetrovacej väzby pre ekonomickú trestnú činnosť.

Boeing 747

A opäť Boeing. Stroju sa pri pristávaní nevysunul predok podvozku

08.05.2024 21:18

Nikomu sa nič nestalo, nehodu ale vyšetruje turecké ministerstvo dopravy.

plenkovič

Chorvátsku bude vládnuť aj krajná pravica. Plenkovič sa dohodol s Penavom

08.05.2024 20:40

Hnutie za vlasť povedie ministerstvo poľnohospodárstva a aj nové ministerstvo demografie.

petr pavel

Rusko rozpútalo rovnako ničivú vojnu, akou bola druhá svetová, uviedol Pavel a citoval Havla

08.05.2024 19:43

Vojnu na Ukrajine označil český prezident za ťažkú skúšku nielen pre Európu.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 235
Celková čítanosť: 668245x
Priemerná čítanosť článkov: 2844x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy