Založ si blog

Už ste prichystali ubytovanie? A pohostinstvo? No pre banderovcov.

 

 

Že ešte nie? Nuž neviem neviem. Myslím na vás, pre ktorých sú to vaši bojovníci, bojujúci vašimi zbraňami za vás a za celý váš svet. Zabudli ste? Sú na to dôkazy a oni ich majú.

 

Preto to bude potrebné. Lebo Rusko nemá vo zvyku nechať útoky na svoje územie a zabíjanie civilistov bez odpovede. Dokonca organizovaným terorizmom!

 

Lebo Rusku nik nevypovedal ani vojnu ani špeciálnu vojenskú operáciu s určitým humanitárnym cieľom. Preto akékoľvek útoky na ruské územia a zvlášť na ruských civilistov budú z právneho hľadiska považované za bezdôvodné teroristické útoky. A rozhodovať o tom nebude nik iný, iba Rusko!

 

Z pohľadu mentality obyvateľov dotknutých území je možné očakávať priam masové odhaľovanie totožnosti príslušníkov bander chunty. A niektorí aj tušia čo bude nasledovať.

 

Samozrejmou súčasťou „riešenia“ bude aj útek za hranice. Aj tieto momenty sú obyvateľom dotknutých území povedome. A ktorým smerom? Jediný zostane voľný. A do ktorých „destinácií“? Nuž najjednoduchšie do jazykovo blízkych. Čože? Že ste to netušili? Že vaše plány boli iné? Viete koho to bude zaujímať? A ku komu sa môžete ísť vyplakať?

 

A niektorí banderovci, takmer všetci, budú aj nespokojní, že to vy ste im pomáhali málo! Že to musíte napraviť a dohnať! Lebo potom budete mať problémy predovšetkým vy. Vy, ktorí ste sa za nich a za dodávky zbraní iba skrývali.

 

A problémy nastanú aj s „rodnými bratmi“ bander chunty, ktorí ušli pri prvej príležitosti a odmietli sa vrátiť, aby splnili svoje „najsvätejšie“ povinnosti!.

 

Nuž na upokojenie takejto situácie bude potrebné naozaj veľmi dobré ubytovanie a obávam sa, že aj all inclusive bufet. Tak nezaháľajte a do roboty! Demokrati!

 

A najhoršie je, že to len tak neskončí …

 

Víťazný Západ úspešne zahnal Rusko do úzkych. Už mu ostáva jediné.

07.05.2024

„Vyspelý Západ“, presnejšie jeho „naj“ politici, sa spojil a denne dokazuje svojim voličom, že jedine „ON“ má pravdu a že jedine „Jeho“ postoje, názory a postupy sú správne. No a tento „veleúspešný“ postup dohnal Rusko do situácie, že mu skutočne neostáva na výber. Vo všetkom má pravdu iba „vyspelý Západ“. Rusku v týchto mantineloch [...]

Sudcovia podľa politickej spriaznenosti? Pani Kolíková a spol. ?

06.05.2024

Vystupujú z rádia i TV na mňa čudné postoje voči voľbe kandidátov na Ústavných sudcov i voči ich menovaniu. Som prekvapený čo všetko tieto názory a postoje prezrádzajú o našom sudcovskom prostredí a aj systéme. Nemilo prekvapený! Teda koalícia čaká, aby zvoleného kandidáta menoval prezident Pellegrini. A opozícia to vníma ako záludné a [...]

Paul Roberts  „Zabi svojich vlastných! “

05.05.2024

Stávka na migrantov bude smrťou Írska a írskeho ľudu. Genocída je teraz bežnou praxou Európskej únie. Gaza nie je jediným prípadom genocídy. Genocída sa teraz pácha v celých Spojených štátoch a Európe. Pozri článok Marka Keenana „Vlády v Európe a Amerike uprednostňujú migračných okupantov pred svojimi vlastnými obyvateľmi“. Ako píše Mark [...]

Soňa Hanzlovičová

Hanzlovičová: Problém s odbornosťou vyučovania máme, odkedy ruštinu začala nahrádzať angličtina

15.05.2024 05:00

Slabá kvalita vyučovania sa do veľkej miery odzrkadľuje aj na samotných žiakoch. Ako sa vyrovnať s národnou vedomostnou tragédiou?

Prvý teplý deň, Vancouver, pláž, mReportér

Aj v studenej Kanade vie byť teplo. Pozrite si, ako si ľudia užili prvý májový deň pri mori

15.05.2024 05:00

Zábery priamo z Vancouveru nám poslal mReportér Viliam Mecar.

Antony Blinken, vojna na Ukrajine

Blinken vyjadril podporu Ukrajine s gitarou v ruke, zahral si v kyjevskom bare

15.05.2024 02:10

Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken odkázal Ukrajincom, že za slobodu ich krajiny bojujú nielen USA, ale aj veľká časť sveta.

Migranti, utečenci

Maďarsko nemieni akceptovať kvóty na prijímanie migrantov

14.05.2024 22:39

Maďarsko neakceptuje nanucovanie kvót na prijímanie migrantov a spolu s ďalšími krajinami nevykoná opatrenia migračného paktu.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 235
Celková čítanosť: 670991x
Priemerná čítanosť článkov: 2855x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy