Založ si blog

Už ste prichystali ubytovanie? A pohostinstvo? No pre banderovcov.

 

 

Že ešte nie? Nuž neviem neviem. Myslím na vás, pre ktorých sú to vaši bojovníci, bojujúci vašimi zbraňami za vás a za celý váš svet. Zabudli ste? Sú na to dôkazy a oni ich majú.

 

Preto to bude potrebné. Lebo Rusko nemá vo zvyku nechať útoky na svoje územie a zabíjanie civilistov bez odpovede. Dokonca organizovaným terorizmom!

 

Lebo Rusku nik nevypovedal ani vojnu ani špeciálnu vojenskú operáciu s určitým humanitárnym cieľom. Preto akékoľvek útoky na ruské územia a zvlášť na ruských civilistov budú z právneho hľadiska považované za bezdôvodné teroristické útoky. A rozhodovať o tom nebude nik iný, iba Rusko!

 

Z pohľadu mentality obyvateľov dotknutých území je možné očakávať priam masové odhaľovanie totožnosti príslušníkov bander chunty. A niektorí aj tušia čo bude nasledovať.

 

Samozrejmou súčasťou „riešenia“ bude aj útek za hranice. Aj tieto momenty sú obyvateľom dotknutých území povedome. A ktorým smerom? Jediný zostane voľný. A do ktorých „destinácií“? Nuž najjednoduchšie do jazykovo blízkych. Čože? Že ste to netušili? Že vaše plány boli iné? Viete koho to bude zaujímať? A ku komu sa môžete ísť vyplakať?

 

A niektorí banderovci, takmer všetci, budú aj nespokojní, že to vy ste im pomáhali málo! Že to musíte napraviť a dohnať! Lebo potom budete mať problémy predovšetkým vy. Vy, ktorí ste sa za nich a za dodávky zbraní iba skrývali.

 

A problémy nastanú aj s „rodnými bratmi“ bander chunty, ktorí ušli pri prvej príležitosti a odmietli sa vrátiť, aby splnili svoje „najsvätejšie“ povinnosti!.

 

Nuž na upokojenie takejto situácie bude potrebné naozaj veľmi dobré ubytovanie a obávam sa, že aj all inclusive bufet. Tak nezaháľajte a do roboty! Demokrati!

 

A najhoršie je, že to len tak neskončí …

 

Nevyprovokovaná vojna? Hanbím sa ja nechápavý!

24.07.2024

Áno, cítim sa byť zahanbený. Už 22. marca 2015 som uverejnil blog (link ďalej), v ktorom som vyzýval na korektnosť v správaní sa kolektívneho západu voči Rusku, lebo štuchanie do Ivana a Aľošu už raz dopadlo veľmi zle pre celú Európu. Pripomínal som, že ktorýsi tzv. „Európania“ sa nepoučili alebo zabudli na poučenie a svojím konaním opäť ženú [...]

Nie Slovenským záujmom!

12.07.2024

Prežívame čiastočne turbulentné obdobie, keď máme možnosť sledovať príživníkov rôznych politických smerov, rôznych politických, najmä osobných záujmov. Prežívame obdobie, o ktorom až nasledujúce generácie budú písať a uvažovať, čo všetko sme prehajdákali. Najväčšie huby či papule dnešných dní robia všetko preto, aby nepriateľstvo medzi [...]

Čas vodcov svorky

27.06.2024

V chotároch niekoľkých obcí v našom malom okrese sa zhromaždila neveľká svorka psov. Veľkých vlčiakov, miešancov, ale aj krpatých čivav. Svorku tvorili spočiatku najmohutnejšie psy. Všetci jedinci voči nej prechovávali radšej rešpekt. Prevažne nechcený, ale čo v takej situácii? Tri či štyri čivavy sa ku svorke pridali neskôr. Prišli o svojho pána [...]

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 248
Celková čítanosť: 701416x
Priemerná čítanosť článkov: 2828x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy