Založ si blog

Už ste prichystali ubytovanie? A pohostinstvo? No pre banderovcov.

 

 

Že ešte nie? Nuž neviem neviem. Myslím na vás, pre ktorých sú to vaši bojovníci, bojujúci vašimi zbraňami za vás a za celý váš svet. Zabudli ste? Sú na to dôkazy a oni ich majú.

 

Preto to bude potrebné. Lebo Rusko nemá vo zvyku nechať útoky na svoje územie a zabíjanie civilistov bez odpovede. Dokonca organizovaným terorizmom!

 

Lebo Rusku nik nevypovedal ani vojnu ani špeciálnu vojenskú operáciu s určitým humanitárnym cieľom. Preto akékoľvek útoky na ruské územia a zvlášť na ruských civilistov budú z právneho hľadiska považované za bezdôvodné teroristické útoky. A rozhodovať o tom nebude nik iný, iba Rusko!

 

Z pohľadu mentality obyvateľov dotknutých území je možné očakávať priam masové odhaľovanie totožnosti príslušníkov bander chunty. A niektorí aj tušia čo bude nasledovať.

 

Samozrejmou súčasťou „riešenia“ bude aj útek za hranice. Aj tieto momenty sú obyvateľom dotknutých území povedome. A ktorým smerom? Jediný zostane voľný. A do ktorých „destinácií“? Nuž najjednoduchšie do jazykovo blízkych. Čože? Že ste to netušili? Že vaše plány boli iné? Viete koho to bude zaujímať? A ku komu sa môžete ísť vyplakať?

 

A niektorí banderovci, takmer všetci, budú aj nespokojní, že to vy ste im pomáhali málo! Že to musíte napraviť a dohnať! Lebo potom budete mať problémy predovšetkým vy. Vy, ktorí ste sa za nich a za dodávky zbraní iba skrývali.

 

A problémy nastanú aj s „rodnými bratmi“ bander chunty, ktorí ušli pri prvej príležitosti a odmietli sa vrátiť, aby splnili svoje „najsvätejšie“ povinnosti!.

 

Nuž na upokojenie takejto situácie bude potrebné naozaj veľmi dobré ubytovanie a obávam sa, že aj all inclusive bufet. Tak nezaháľajte a do roboty! Demokrati!

 

A najhoršie je, že to len tak neskončí …

 

Rozdeľte EÚ aj RTVS! Poslanci aj voliči!

07.06.2024

Nie, nie som zástancom rozbíjania či ničenia čohokoľvek. Ale v týchto konkrétnych príkladoch je to žiadúce, až nevyhnutné. Ustanovením jednej, zároveň ako jedinej možnej Únie sme sa všetci, voliči aj politici dostali do neslobodnej, nedemokratickej situácie. Podobne tomu bolo, keď názor Moskvy bol jediný správny a iný bol neakceptovateľný. [...]

Otázka ideológie alebo geopolitickej túžby?

06.06.2024

Predchádzajúci môj blog, na pravda.blog.sk zo včerajška, nie je dostupný pre čitateľa. Ak tento otvoríte, mali by ste nájsť aj ten nedostupný. Na inom portáli však každému čitateľovi dostupný je, bez obmedzení Môžem sa iba pýtať: Je to dôsledok ideologickej orientácie pravdy alebo aj geopolitickej túžby?

Zložte ideologické okuliare a spoznáte svojich nepriateľov, Ukrajinci. Снимите идеологические очки и вы узнаете своих врагов, Украинцы.

05.06.2024

Ubezpečujú vás, že sláva Ukrajine a herojim sláva. Vás označujú za herojiv a ženú vás do rusofóbie a následne do vzájomného zabíjania sa. Prečo? Они вас уверяют, что слава Украине и слава героим. Они навешивают на вас ярлык героя и доводят до русофобии, а затем и до [...]

Nitra, Kynek, záplavy

V Nitre opäť vytopilo Kynek aj mestské kúpalisko

16.06.2024 19:55

Prívalový dážď, ktorý v noci zo soboty na nedeľu zasiahol Nitru, spôsobil po nedávnych záplavách ďalšie problémy.

Donald Trump

Trump označil Zelenského za najlepšieho predajcu všetkých čias: Len čo odišiel so 60 miliardami, už si pýta ďalšie, treba to zastaviť

16.06.2024 17:25

Americký exprezident Donald Trump sa v noci na nedeľu sťažoval, že žiadosti Ukrajiny o podporu od Spojených štátov "nemajú konca".

Kaaba, Veľká mešita, hadž

Púť do Mekky má už najmenej 19 obetí. Teploty stúpajú nad štyridsiatku

16.06.2024 17:09

V Mekke panujú v posledných dňoch vysoké teploty, ktoré sa dostali aj nad 45 stupňov.

kalinák

Šéf NR SR stále chýba. Čaká sa na Fica? Kaliňák: Nejde o dohodu medzi SNS a Hlasom, Pellegrini odišiel, situácia sa zmenila

16.06.2024 17:00

Kaliňák zatiaľ nepočul o žiadnych personálnych zmenách v koalícii. Pellegriniho už do koaličnej zostavy nepočíta.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 243
Celková čítanosť: 686345x
Priemerná čítanosť článkov: 2824x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy