Založ si blog

Ste hnusní. Vy, šíritelia vojny a nepriateľstva – predstavitelia NATO a EÚ. Nie Maďarska!

 

Už takmer tridsať rokov cielene propagujete nepriateľstvo voči Rusku, cielene vyobrazujete Rusko ako nepriateľa, ako hrozbu pre mier. Rusko, ktoré sa za tých tridsať rokov stiahlo tisícku kilometrov od vás. Čím Rusko ohrozilo či pobúrilo NATO za posledných viac ako tridsať rokov? Že „svoje územie priblížilo“ k hraniciam NATO?? Alebo stiahnutie sa Ruska vás povzbudilo na odkrytie vašej bezcharakternosti, pokrytectva a osobnej zloby??

 

„Nevidíte“ propagáciu a vytešujete sa z oslavovania a vyzdvihovania vojnových zločincov a zločincov proti ľudskosti za národných hrdinov. „Nevidíte“ zločiny proti ľudskosti od roku 2014. Tie vo svojej zlomyseľnej nadutosti „neuznávate“. Áno, to by mohol byť dobrý spôsob ako vyvolať vojnu, Že! Nič zlé „nevidieť“ a niekto to nevydrží.

 

Všetci vieme, aj vy, že Rusko nedokáže ohroziť krajiny NATO žiadnym iným spôsobom, iba atómovými zbraňami. A nepredstavuje pre krajiny NATO žiadnu inú hrozbu. Klasickými zbraňami to nedokáže, keďže NATO je dnes už sedemkrát väčšie ako Rusko a jeho ekonomický a vojenský potenciál je násobne väčší. Alebo práve veľkosť NATO vás priviedla k „potrebe“ vyvolať vojnu?

 

A preto už takmer tridsať rokov rozmiestňujete k ruským hraniciam ďalšie a ďalšie zbrane, od ktorých očakávate, že budú (a už sa aj stali) nástrojom klasickej vojny? Vojny, v ktorej zomierajú najmä nevinní? Pritom by ste to mali byť vy, ktorí sa skrývate za bľabot o mieri, o ľudských právach a spravodlivosti.

 

Všetci viete, že proti atómovej hrozbe sa nebojuje tankami, obrnenými transportérmi ani delostreleckými granátmi, či kazetovými bombami. Všetci to viete a preto dodávate na front tanky, transportéry, delostreleckú techniku a delostrelecké granáty. Všetko, čo proti atómovej hrozbe je nulové a môže ju iba priblížiť.

 

A vehementne ďalej šírite nepriateľstvo, ktoré vám má zabezpečiť osobnú spokojnosť z predlžovania vojny a zo zabíjania ľudí. Lebo atómovú odvetu neočakávate. Keby k nej malo dôjsť, budete prvými zradcami a okamžite zatrúbite, že ste pripravení na dohodu o podmienkach bezpečnosti pre všetky strany. A ešte sa budete propagovať, za štátne výdavky, že to vy ste zabezpečili ukončenie vojny.

 

Ste hnusní.

 

Pani Šimkovičová riaditeľkou STVR? Blahoželám.

24.04.2024

Áno, teším sa na updating v doterajšej firme RTVS. Aby nejaké Tamary či Marty si nemysleli, že všetko pobeží podľa ich mecenášov. Aby dostali príležitosť aj ženy, muži – činovníci bystrozrakí, činovníci s otvorenou mysľou. Viem, že predbieham, ale nedokážem udržať potešenie z očakávania iba pre seba. RTVS už takmer tri roky predvádza [...]

Pán minister, hovorte nahlas

22.04.2024

Stále sme nútení si vypočuť na čo všetko nám Európska únia či priamo Európska komisia prispeli. Raz je to na cyklo chodníky, inokedy na nákup električiek či čohosi iného. Strácam trpezlivosť s takouto ideologickou informovanosťou nás, bežných, ideológiou nezruinovaných občanov. Preto Vás vyzývam, pán minister financií, zverejňujte každomesačný [...]

Danko chce rokovať o fungovaní koalície? Bravó!

09.04.2024

Na tlačovej besede SNS odznelo: „… sme pripravení rokovať o podmienkach fungovania koalície do budúcna, pretože sa zásadne mení politická mapa“. https://www.youtube.com/watch?v=c0BnrJU8uEs od 2,00 min. Musím otvorene pochváliť pána Danka, že chce rokovať o podmienkach ďalšej spolupráce koalície, čo jasne dokazuje, že si plne uvedomil svoj [...]

Antony Blinken

Blinken: Súhlas s prímerím by pre Hamas nemal byť problém

04.05.2024 10:17

Hamas oznámil, že jeho delegácia sa vráti do Káhiry na rozhovory o dohode, ktorá by zastavila izraelskú ofenzívu v Gaze výmenou za prepustenie rukojemníkov.

Francúzsko ČSR Štefánik

Pred 105 rokmi zahynul pri leteckom nešťastí Milan Rastislav Štefánik. Jeho životný príbeh je inšpiráciou aj v súčasnosti

04.05.2024 10:04

Pred 105 rokmi zahynul pri leteckom nešťastí v Ivanke pri Dunaji diplomat, vedec, štátnik, vojak a politik Milan Rastislav Štefánik.

Zuzana Dolinková, Ide o pravdu

Dolinková v Ide o pravdu: Pri Rázsochách sa roky neurobilo nič. Kritizujú tí, ktorí to mohli pohnúť

04.05.2024 10:00

Kde bude stáť nová nemocnica v Bratislave - na Rázsochách či v Ružinove? Návrh pôjde čoskoro do vlády, uviedla ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková.

Ruské školstvo / vzdelávanie / Rusko /

V Novosibirsku končí škola, ktorej vedenie bolo proti vojne na Ukrajine

04.05.2024 09:32

Novokolledž bola jediná vyššia odborná škola v Rusku, ktorá fungovala podľa západného modelu.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 232
Celková čítanosť: 661341x
Priemerná čítanosť článkov: 2851x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy