Založ si blog

Parlamentu a vláde: Stiahnite súhlas so vstupom Švédska do NATO!

 

Švédsko sa jasne prezentuje odmietnutím prístupu Ruska na vyšetrovanie teroristického útoku na plynovody Nord Stream I a II, ktorého miesto sa nachádza v pásme švédskych vôd. Tento útok bol viacerými inštitútmi označený za štátnu sabotáž, ktorú by nik menší nezvládol.

 

Švédsko svojím postojom jasne deklaruje, že nechce, aby bola zistená a odhalená pravda o tomto útoku. Aký dôvod na to má krajina, ktorá zrazu vehementne chce vstúpiť do NATO?? Chce sa ukrývať za NATO? Lebo má podiel na teroristickom útoku? Útoku krytom štátom? Lebo chce zakrývať svojho spojenca? Aký iný dôvod môže mať taká kultúrna a mierová krajina na odmietaní pravdy?? Na odmietaní zisťovať či zistiť pravdu?? Pravdu o terorizme?? Kto teda vlastne podporuje a kryje terorizmus vo svete??

 

NATO deklaruje, že vstúpiť doň môžu iba krajiny, ktoré nemajú vojenské či územné spory s inými krajinami. Je Švédsko takou krajinou? Aj po útoku na Nord Stream?

 

V posledných dňoch sa Švédsko predvádza právom páliť Korán pred mešitou a zároveň vyhlásením vlády Švédska, že táto je rozhodne proti takýmto činom. Ako názornejšie by bolo možné predstaviť pokrytectvo? Pokrytectvo najhrubšieho zrna?

 

A takýchto pokrytcov, odporcov pravdy a ktohovie čoho ešte potrebujeme do NATO?? Preto by naše príslušné orgány štátnej moci mali okamžite stiahnuť súhlas so vstupom Švédska do NATO, minimálne do doby vyšetrenia útokov na Nord Stream. Súhlas, ktorý bol vydaný bez náležitého zhodnotenia, na báze ľahkovážnosti. A nespoliehať sa iba na Maďarsko a Turecko, ktoré jediné si nezakrývajú oči pred realitou tohto sveta a týchto dní.

 

Pani Šimkovičová riaditeľkou STVR? Blahoželám.

24.04.2024

Áno, teším sa na updating v doterajšej firme RTVS. Aby nejaké Tamary či Marty si nemysleli, že všetko pobeží podľa ich mecenášov. Aby dostali príležitosť aj ženy, muži – činovníci bystrozrakí, činovníci s otvorenou mysľou. Viem, že predbieham, ale nedokážem udržať potešenie z očakávania iba pre seba. RTVS už takmer tri roky predvádza [...]

Pán minister, hovorte nahlas

22.04.2024

Stále sme nútení si vypočuť na čo všetko nám Európska únia či priamo Európska komisia prispeli. Raz je to na cyklo chodníky, inokedy na nákup električiek či čohosi iného. Strácam trpezlivosť s takouto ideologickou informovanosťou nás, bežných, ideológiou nezruinovaných občanov. Preto Vás vyzývam, pán minister financií, zverejňujte každomesačný [...]

Danko chce rokovať o fungovaní koalície? Bravó!

09.04.2024

Na tlačovej besede SNS odznelo: „… sme pripravení rokovať o podmienkach fungovania koalície do budúcna, pretože sa zásadne mení politická mapa“. https://www.youtube.com/watch?v=c0BnrJU8uEs od 2,00 min. Musím otvorene pochváliť pána Danka, že chce rokovať o podmienkach ďalšej spolupráce koalície, čo jasne dokazuje, že si plne uvedomil svoj [...]

Deutsche Welle

Bielorusko označilo Deutsche Welle za extrémistický a dalo mu stopku, pracovníkom hrozí väzenie

29.04.2024 22:23

Bieloruský režim sa bojí nezávislých médií a robí všetko pre to, aby ľuďom zamedzil prístup k slobodným informáciám, reagoval šéf DW.

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

teplomer, horúčavy, pes

Ešte pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo už aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 232
Celková čítanosť: 660644x
Priemerná čítanosť článkov: 2848x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy