Založ si blog

Predstavte sa! Kolegovia blogeri aj „ostatní“.

 

Som bloger. Neskrývam sa, nezatajujem sa a nediskutujem. Po zverejnení blogu si prečítam diskusné príspevky a vyčítam si, ak som niečo nenapísal dostatočne zrozumiteľne. Moja chyba. Nuž čo.

 

Viacerí blogeri sa ešte stále anonymizujú. A nemuseli by. Názory mnohých sú veľmi aj poučné aj trefné. Preto niet dôvodu vo vašom prípade byť anonymný. Alebo sa obávate slobody a práva v našej demokratickej krajine? To snáď nie. Preto sa obraciam na vás, blogeri blogerky, zahoďte masku anonymity. Nemáte dôvod ju používať. Predstavte sa, predstavme sa. A podporme odvahu ďalších, ktorí sa možno tiež bezdôvodne obávajú.

 

Ale, na blogoch nám vystupujú aj mnohí anonymní „prispievatelia“, vraj diskutéri, ktorí nikdy blog nenapísali. Hotoví majitelia pravdy a rozumu, ktorí sa hanbia za svoje meno, za svoje priezvisko.

 

Alebo sa hanbíte za svoje príspevky? Tak ich nepíšte. Alebo ste na „správnej strane“, a preto sa musíte hanbiť? Tušíte aspoň, kde sa tá vaša strana nachádza? Ale môžete to zistiť tým, že sa pochválite svojími príspevkami svojim najbližším: deťom, manželke, rodičom, kamarátom. Oni vám už povedia čo treba.

 

Zamyslite sa, zamyslime sa všetci nad tým, čo napísať v blogu aj diskusnom príspevku, aby sme sa tým chceli pochváliť. Pred čitateľmi i svojími deťmi. Aby sme na blogu, pri svojich príspevkoch, s hrdosťou uvádzali svoje meno aj priezvisko. A vytvorme spoločenský odstup od anonymných ….. no ….

 

Aby som presvedčil, že to myslím vážne, pripájam aj foto spred Grasalkovičovho paláca, ktoré mi urobili policajti v marci tohto roka, keď kontrolovali moju totožnosť. Boli korektní a profesionálni. Prajem im veľa pracovných aj osobných úspechov.

IMG-20230316-WA0001 – 54 kB

IMG-20230316-WA0000

Pani Šimkovičová riaditeľkou STVR? Blahoželám.

24.04.2024

Áno, teším sa na updating v doterajšej firme RTVS. Aby nejaké Tamary či Marty si nemysleli, že všetko pobeží podľa ich mecenášov. Aby dostali príležitosť aj ženy, muži – činovníci bystrozrakí, činovníci s otvorenou mysľou. Viem, že predbieham, ale nedokážem udržať potešenie z očakávania iba pre seba. RTVS už takmer tri roky predvádza [...]

Pán minister, hovorte nahlas

22.04.2024

Stále sme nútení si vypočuť na čo všetko nám Európska únia či priamo Európska komisia prispeli. Raz je to na cyklo chodníky, inokedy na nákup električiek či čohosi iného. Strácam trpezlivosť s takouto ideologickou informovanosťou nás, bežných, ideológiou nezruinovaných občanov. Preto Vás vyzývam, pán minister financií, zverejňujte každomesačný [...]

Danko chce rokovať o fungovaní koalície? Bravó!

09.04.2024

Na tlačovej besede SNS odznelo: „… sme pripravení rokovať o podmienkach fungovania koalície do budúcna, pretože sa zásadne mení politická mapa“. https://www.youtube.com/watch?v=c0BnrJU8uEs od 2,00 min. Musím otvorene pochváliť pána Danka, že chce rokovať o podmienkach ďalšej spolupráce koalície, čo jasne dokazuje, že si plne uvedomil svoj [...]

Joe Bide, stav únie

Bidenova administratíva pripravuje odovzdanie moci bez ohľadu na výsledok volieb

30.04.2024 06:09

Administratíva prezidenta USA Joea Bidena začína pripravovať odovzdanie úradu a agendy Bieleho domu.

Robert Fico, Peter Pellegrini, Andrej Danko

Hlas získal na úkor Smeru. Voliči však vládny valec oceňujú: PS získalo nových voličov, opozícia musí zabrať

30.04.2024 06:00

Aj keď sa Progresívnemu Slovensku podarilo získať aj nových voličov, s ostatnými lídrami opozície si ich medzi sebou len prelievajú. Kým koalícii to stačí, opozícia musí vyriešiť svoju budúcnosť.

Lotyšsko, NATO

Príprava na Rusov? Lotyši majú z pivníc urobiť protiletecké kryty

30.04.2024 06:00

Na čo sa dá využiť jarné upratovanie? Na prípravu protileteckých krytov.

jeleň,

Veľká akcia poľovníkov na strednom Slovensku. Na Liptove si vyhrnuli rukávy pre dobrú vec

30.04.2024 05:00

Zábery z akcie zachytil mReportér Marián Hrnčiar.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 232
Celková čítanosť: 660678x
Priemerná čítanosť článkov: 2848x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy