Založ si blog

Slovensko je vo vojne proti Rusku. A nie je to prvýkrát.

 

 

Neopieram sa o žiadne nepochopiteľné „argumenty“ anonymizovaných právnikov. Vychádzam z reality, ktorú nám servírujú naši predstavitelia. A predstavitelia slovenského štátu či republiky sa v krízových situáciách vždy postavili na nesprávnu stranu. Aj preto kričia, že stoja na správnej strane. Asi v očakávaní, že toľkokrát opakovaná lož sa predsa musí stať pravdou …

 

Z ktorej reality vychádzam?

 

Predstavitelia Slovenska nám oznámili, že darovali Ukrajine rôzne zbrane. Tanky, obrnené transportéry, bojové stíhačky, muníciu aj iné. Všetko zbrane určené na zabíjanie. V tomto prípade na zabíjanie Ruských vojakov, ale žiaľ, aj civilistov. Vo vojnách to tak býva.

 

Tak sa pýtam:

 

Je možné byť vo vojne prostredníctvom nájomníkov? Žoldnierov?

Určite áno. Najmä v tejto vojne sa o tom veľa a často hovorí.

 

Nie sme vo vojne proti Rusku prostredníctvom žoldnierov? Nájomníkov? Nik to doposiaľ nepoprel. Kto vlastne bojuje s našimi zbraňami? A za koho??

 

Neoznámili nám už ix – krát, aj naši predstavitelia aj cudzí, že bojujú za našu slobodu?? Že bojujú za nás? „Lebo Rusko na našej hranici“? Takže s našimi zbraňami bojujú za nás?? „Naši“? Žoldnieri? Nájomníci? Naši občania či občania nášho NATO? Tzv. dobrovoľníci? Kto vlastne?? Takže sme vo vojne s Ruskom alebo nie? Ak nie, tak čo tam robia naše zbrane a nimi bojujúci bojovníci za nás??

 

Lebo zbrane sme nikomu nepredali, aby to mohlo byť považované hoci aj za hnusný obchod zneužívajúci vojnu. Sú to naše zbrane a reči o darovaní, nepochopiteľnom, keďže iné zbrane nemáme, môžu byť bohapustou lžou a kamuflážou. Kto to kedy videl?! Darovať všetky svoje zbrane? Darovať zbrane krajine, ktorá nie je našim spojencom? Ani obranným, ani aliančným, ani iným!? Zbrane sme jednoznačne „darovali“ bojovníkom, ktorí bojujú za nás! ix – krát nám to potvrdili!

 

Takže sme vo vojne proti Rusku prostredníctvom žoldnierov? Akú reakciu ruskej strany môžeme očakávať?

 

Takouto činnosťou sme poverili politikov vo voľbách? Kto ponesie zodpovednosť, až sa potvrdia podozrenia?

 

Alebo si namýšľame, že pravdu celému svetu a Rusku budeme zjavovať my? Alebo sa chystáme skrývať za tých, ktorí rovnako ako naša verchuška vstúpili do vojny proti Rusku?

 

Pani Šimkovičová riaditeľkou STVR? Blahoželám.

24.04.2024

Áno, teším sa na updating v doterajšej firme RTVS. Aby nejaké Tamary či Marty si nemysleli, že všetko pobeží podľa ich mecenášov. Aby dostali príležitosť aj ženy, muži – činovníci bystrozrakí, činovníci s otvorenou mysľou. Viem, že predbieham, ale nedokážem udržať potešenie z očakávania iba pre seba. RTVS už takmer tri roky predvádza [...]

Pán minister, hovorte nahlas

22.04.2024

Stále sme nútení si vypočuť na čo všetko nám Európska únia či priamo Európska komisia prispeli. Raz je to na cyklo chodníky, inokedy na nákup električiek či čohosi iného. Strácam trpezlivosť s takouto ideologickou informovanosťou nás, bežných, ideológiou nezruinovaných občanov. Preto Vás vyzývam, pán minister financií, zverejňujte každomesačný [...]

Danko chce rokovať o fungovaní koalície? Bravó!

09.04.2024

Na tlačovej besede SNS odznelo: „… sme pripravení rokovať o podmienkach fungovania koalície do budúcna, pretože sa zásadne mení politická mapa“. https://www.youtube.com/watch?v=c0BnrJU8uEs od 2,00 min. Musím otvorene pochváliť pána Danka, že chce rokovať o podmienkach ďalšej spolupráce koalície, čo jasne dokazuje, že si plne uvedomil svoj [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 232
Celková čítanosť: 659504x
Priemerná čítanosť článkov: 2843x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy