Založ si blog

Viete vy vôbec kto sú nacisti? ? Ste na rade! Slepci.

 

Sú to stvory, presvedčené, že iba oni sú ľudia! Ostatní sú tu iba na to, aby ich podporovali. Inú cenu nemajú. Sú to len odpadky a biologické zvyšky, určené pre kafilériu. Odpadky, na ktorých sa môžu ešte svojou nenávisťou a neľudskosťou vyvŕšiť.

 

Sú to ale politicky podkuté elementy, ktoré podporovateľov neposielajú  do kafilérie či plynových komôr hneď, zatiaľ. Rad na to príde až neskôr. Vo chvíli, keď somári a tupci prestanú podporovať ich nacizmus. Vo chvíli, keď somári a tupci začnú pozerať a uvažovať. Nacisti to nestrpia!

 

Ste na rade! Všetci podporovatelia nacistov, uvažujúci s tým, že v príhodnej chvíli ich prestanete podporovať. Chyba – neskoro! To už budete na rade!

 

Tá chvíľa nastane, ona vždy bola v očakávaní. Vždy to bolo len buď si s nami alebo proti nám. Preto čas, keď vám nacisti oznámia, že ste odpad, určený do kafilérie, sa približuje. Slepci.

 

 

 

Socializmus  –  kapitalizmus – stačilo!

26.03.2024

Dnešná politická situácia smeruje späť do komunizmu, s prechodným obdobím demokracie, avšak už nie do všeľudového či štátneho, ale do komunizmu celkom súkromného! Teda politiku štátu či spoločnosti už nebudú určovať ľudové vrstvy, v ktorých bude zastúpená celá štruktúra spoločnosti, ako v ére socializmu, ale iba vybraní zástupcovia oligarchov [...]

Vy nebojujete za nič, preto budete zničení

13.03.2024

Nemáte nijaký ľudský cieľ. Iba rozoštvávanie! Ženiete ľudí do vzájomného zabíjania sa a ukájate sa tým! A presviedčate iných, že ste na správnej strane. Na strane vojnových štváčov a vojnových zločincov. Štváčov a zločincov, ktorí sa ukájajú z napáchaných škôd na ľuďoch, na hospodárstve, na krajine! Zastavenie bojov označujete za [...]

Ochrana spotrebiteľa pred nepravdivou reklamou

12.03.2024

Aktivisti ochrany spotrebiteľských práv aj Európska komisia pripravujú pravidlá pre zlepšenie ochrany spotrebiteľa najmä pred nepravdivými ponukami spočívajúcimi v zľavách z ceny, ktoré zaváňajú klamstvom. Napríklad v tom, že zľava je vykresľovaná „nechtiac“ či omylom z čudných, vyšších cien. A pripravujú pravidlá: z akej ceny sa musí [...]

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 227
Celková čítanosť: 643673x
Priemerná čítanosť článkov: 2836x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy