Založ si blog

Keď spodina sa derie hore

 

Kedysi bežala vo vysielaniach relácia Najslabší z kola von, keď samotní súťažiaci hlasovaním potvrdili stav súťaže a poslali najslabšieho z kola von. Vysielanie relácie však skončilo obrovskou hanbou, keď neschopná spodina pochopila, že pôjde z kola von a tak sa spojila a hlasovaním poslala z kola von toho najschopnejšieho, toho najzdatnejšieho.

 

Blamáž, ukazujúca ako sa spodina prediera na vrchol bola taká zahanbujúca, že kandidát na prezidenta a neskorší prezident, pán Václav Klaus, po jednej z neúspešných volieb v parlamente povedal, že nedopustí, aby sa tu (vo voľbe prezidenta) zopakovalo to primitívne, najlepší z kola von. Vydržal, odolal a stal sa prezidentom štátu. Nie každý však má jeho výdrž a jeho odhodlanie.

 

Dnes môžeme pozorovať čosi podobné. Lúzeri sa spájajú, vykrikujú o svojej jednote, ktorá má byť náhradou pravdy a rozumu a osočujú najschopnejšieho. Chcú ho dostať stoj čo stoj z kola von. Zverejňujú podvrhnuté klamstvá, a na ich základe osočujú iných. A nehanbia sa! Sú v tom doma.

 

Kedysi to bolo na záberoch železničnej stanice, dnes je to nákupné centrum. Centrum, pri ktorom neparkovalo žiadne auto, pri ktorom po výbuchu boli iba uniformovaní muži, hasiči, vojaci, záchranári, „vojenskí spravodajcovia“ … Žiadne ženy, žiadne deti. Nuž čo. To bolo také nákupné centrum.

 

A jeden protagonista tej spodiny natočil zábery z vnútra centra, kde ukázal stojace regály plné neporozbíjaných fliaš …

 

https://www.1tv.ru/news/issue/2022-06-28/12:00#1

od 3:00 min.

 

 

Pani Šimkovičová riaditeľkou STVR? Blahoželám.

24.04.2024

Áno, teším sa na updating v doterajšej firme RTVS. Aby nejaké Tamary či Marty si nemysleli, že všetko pobeží podľa ich mecenášov. Aby dostali príležitosť aj ženy, muži – činovníci bystrozrakí, činovníci s otvorenou mysľou. Viem, že predbieham, ale nedokážem udržať potešenie z očakávania iba pre seba. RTVS už takmer tri roky predvádza [...]

Pán minister, hovorte nahlas

22.04.2024

Stále sme nútení si vypočuť na čo všetko nám Európska únia či priamo Európska komisia prispeli. Raz je to na cyklo chodníky, inokedy na nákup električiek či čohosi iného. Strácam trpezlivosť s takouto ideologickou informovanosťou nás, bežných, ideológiou nezruinovaných občanov. Preto Vás vyzývam, pán minister financií, zverejňujte každomesačný [...]

Danko chce rokovať o fungovaní koalície? Bravó!

09.04.2024

Na tlačovej besede SNS odznelo: „… sme pripravení rokovať o podmienkach fungovania koalície do budúcna, pretože sa zásadne mení politická mapa“. https://www.youtube.com/watch?v=c0BnrJU8uEs od 2,00 min. Musím otvorene pochváliť pána Danka, že chce rokovať o podmienkach ďalšej spolupráce koalície, čo jasne dokazuje, že si plne uvedomil svoj [...]

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

KDH namieta zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy, chce odvolať Dolinkovú

26.04.2024 16:34

Namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Najvyšší súd NS

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 232
Celková čítanosť: 659668x
Priemerná čítanosť článkov: 2843x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy