Založ si blog

Aspoň že Rusko reprezentujú olympijskí športovci!

 

Lebo čo ostatný svet? Ten reprezentujú profesionáli a finanční čakatelia. Tým nejde o žiaden šport, o žiadneho ducha športového priateľstva. Iba o finančné vízie.(?)

 

Nie som zástancom olympijských hier, kedysi dávnejšie som už o tom písal. Tie stratili športového ducha už kedysi v sedemdesiatych rokoch minulého storočia, kedy definitívne zvíťazila idea finančného profitu a akéhokoľvek biznisu. Drogového či reklamného.

 

No a v poslednom čase sa do týchto finančných hier priamo zaangažovali politici MOV. Aj dovtedy sa angažovali, ale nie až tak otvorene a očividne. Výsledkom ich dekadencie je to, že sa oficiálne dozvedám zo serióznych aj ostatných médií, že iba Rusko reprezentujú olympijskí športovci. Neviem kto reprezentuje takú Kanadu či Nórsko a ostatných, ale iba Rusko reprezentujú skutoční a oddaní olympijskí športovci! O ostatných nám oznamujú iba, že sú to Kanaďania či Nóri.

 

Nuž dovoľte mi prejaviť vďaku aj úctu Rusku a jeho olympijským športovcom, že sa odhodlali súťažiť na otvorenej scéne so všetkým tým svetovým „odpadom“. Odpadom, ktorý vyprodukovali svojou super platenou „prácou“ olympijskí politici. Sú identickí s mnohými inými.

 

Dovoľte prejaviť úctu Rusom, že aspoň oni sa odhodlali hájiť myšlienky skutočného olympionizmu, vyslaním skutočných „olympijských športovcov“.

 

A ešte im aj odmietnu zahrať ich hymnu. Veru perverznosť olympijským politikom ani trochu nechýba!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Víťazný Západ úspešne zahnal Rusko do úzkych. Už mu ostáva jediné.

07.05.2024

„Vyspelý Západ“, presnejšie jeho „naj“ politici, sa spojil a denne dokazuje svojim voličom, že jedine „ON“ má pravdu a že jedine „Jeho“ postoje, názory a postupy sú správne. No a tento „veleúspešný“ postup dohnal Rusko do situácie, že mu skutočne neostáva na výber. Vo všetkom má pravdu iba „vyspelý Západ“. Rusku v týchto mantineloch [...]

Sudcovia podľa politickej spriaznenosti? Pani Kolíková a spol. ?

06.05.2024

Vystupujú z rádia i TV na mňa čudné postoje voči voľbe kandidátov na Ústavných sudcov i voči ich menovaniu. Som prekvapený čo všetko tieto názory a postoje prezrádzajú o našom sudcovskom prostredí a aj systéme. Nemilo prekvapený! Teda koalícia čaká, aby zvoleného kandidáta menoval prezident Pellegrini. A opozícia to vníma ako záludné a [...]

Paul Roberts  „Zabi svojich vlastných! “

05.05.2024

Stávka na migrantov bude smrťou Írska a írskeho ľudu. Genocída je teraz bežnou praxou Európskej únie. Gaza nie je jediným prípadom genocídy. Genocída sa teraz pácha v celých Spojených štátoch a Európe. Pozri článok Marka Keenana „Vlády v Európe a Amerike uprednostňujú migračných okupantov pred svojimi vlastnými obyvateľmi“. Ako píše Mark [...]

Zuzana Dolinková

Poslanci začali mimoriadnu schôdzu, opozícia chce odvolať Dolinkovú

09.05.2024 18:09, aktualizované: 19:05

Ministerka podľa opozície nerieši problémy zdravotníctva.

Budova Gymnázia Andreja Sládkoviča v Banskej Bystrici

Kedy sa to skončí? Pre bombovú hrozbu evakuovali ďalšie školy

09.05.2024 16:09

Na dvoch stredných školách muselo byť vo štvrtok prerušené vyučovanie. Dôvodom boli výhražné emaily.

šimkovičová, michelko

Hlas a SNS zhodu nenašli. Hlasovanie o osude FPU je neisté, opozícia hovorí o zoštátnení kultúry

09.05.2024 16:00, aktualizované: 17:29

Zatiaľ nie je jasné, či sa o návrhu o FPU stihne hlasovať už dnes.

Okudzhava 1999 2r

Storočný Okudžava. Čo odkazuje dnešku ruský bard vyše štvrťstoročia po smrti?

09.05.2024 16:00

Bulat Okudžava by mal dnes sto rokov. V rozhovore, ktorý poskytol Pravde necelý rok pred smrťou, vyslovil dodnes aktuálne myšlienky o Rusku.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 235
Celková čítanosť: 668463x
Priemerná čítanosť článkov: 2845x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy