Založ si blog

Víťazný Západ úspešne zahnal Rusko do úzkych. Už mu ostáva jediné.

 

„Vyspelý Západ“, presnejšie jeho „naj“ politici, sa spojil a denne dokazuje svojim voličom, že jedine „ON“ má pravdu a že jedine „Jeho“ postoje, názory a postupy sú správne. No a tento „veleúspešný“ postup dohnal Rusko do situácie, že mu skutočne neostáva na výber. Vo všetkom má pravdu iba „vyspelý Západ“. Rusku v týchto mantineloch nastavených „svetovým rozumom“ ostáva naozaj už len jediné. A to:

 

Vyhnať z Afriky nielen Francúzsko, ale aj ostatných kolonizátorov, otrokárov a rabovačov a v spolupráci s hospodársky najvyspelejšou krajinou, s Čínou, poskytnúť pomoc krajinám Afriky s upevnením ich vlastnej zvrchovanosti a suverenity.

 

Bezvýhradne podporovať Čínu v budovaní mieru v Čínskom mori a v zjednocovaní s Taiwanom.

 

Efektívne rozmiestniť a bez akýchkoľvek zábran zamerať vlastné ničivé zbrane na krajiny a ciele v krajinách, ktoré sa silou mocou zapisujú do zoznamu rusofóbov a nepriateľov Ruska, a ktoré bojujú proti nemu nevypovedanou vojnou vyzbrojovaním, najímaním, financovaním a manažovaním žoldnierov.

 

No a záverečný krok, oslobodiť nielen Ukrajincov, ktorí požiadali o pomoc, ale oslobodiť všetkých Ukrajincov. Aj tých cca 35 miliónov, ktorí za túto, dnešnú Ukrajinu bojovať odmietajú. A oslobodiť celú Ukrajinu. Do posledného štvorcového metra.

 

K tomuto kroku Západ svojími počinmi už Rusko jednoznačne dohnal a stále ešte pridáva. A nejde len o kroky a výkriky vojnových štváčov posledných dní, ale o všetky počiny Západu / NATO uskutočnené od „víťaznej studenej vojny“ v r. 1989.

 

A každému súdnemu človeku by malo byť jasné, že ak ktokoľvek (v tomto prípade Rusko) má obetovať svoju vlastnú bezpečnosť a svoju vlastnú existenciu, že takému nemusí záležať a ani záležať nebude na existencii či bezpečnosti kohokoľvek iného. Kohokoľvek.

 

Ste proti Zákonu o zahraničných agentoch? A to už prečo?

15.05.2024

Za posledných vyše tridsať rokov som ani raz nezachytil informáciu, z „našich ctihodných“ médií, žeby do našich vnútorných záležitostí zasahoval ktokoľvek iný, než Rusko! A nezachytil som nič iné ani od „našich najctihodnejších“, teda od predstaviteľov novinárskej či žurnalistickej obce! A nebudem tajiť, nezachytil som nič iné [...]

Ste sa zbláznili? Ste proti Zákonu o zahraničných agentoch? ?

15.05.2024

Za posledných vyše tridsať rokov som ani raz nezachytil informáciu, z „našich ctihodných“ médií, žeby do našich vnútorných záležitostí zasahoval ktokoľvek iný, než Rusko! A nezachytil som nič iné ani od „našich najctihodnejších“, teda od predstaviteľov novinárskej či žurnalistickej obce! A nebudem tajiť, nezachytil som nič iné [...]

Sudcovia podľa politickej spriaznenosti? Pani Kolíková a spol. ?

06.05.2024

Vystupujú z rádia i TV na mňa čudné postoje voči voľbe kandidátov na Ústavných sudcov i voči ich menovaniu. Som prekvapený čo všetko tieto názory a postoje prezrádzajú o našom sudcovskom prostredí a aj systéme. Nemilo prekvapený! Teda koalícia čaká, aby zvoleného kandidáta menoval prezident Pellegrini. A opozícia to vníma ako záludné a [...]

irán.  Ebráhí Raísí

V Iráne havaroval jeden z prezidentských vrtuľníkov

19.05.2024 16:04

V Iráne havaroval jeden z prezidentských vrtuľníkov.

danko, majerský

Danko: Za okrúhly stôl by si mali sadnúť médiá a vládna koalícia. Líder KDH avizuje nové pravidlá aj mediálny úrad

19.05.2024 15:30

Podľa lídra KDH Milana Majerského by sa nad sebou mali zamyslieť aj novinári, no „zošnurovať“ médiá podľa neho nie je najlepší spôsob.

Elon Musk

Elon Musk spustil v Indonézii satelitný internet Starlink

19.05.2024 15:01

Poskytuje ju Muskova spoločnosť SpaceX pre národný zdravotnícky sektor a cieľom je tiež zlepšiť prístup na internet v odľahlých častiach súostrovia.

medveď

V katastri obce Kľačno sa medveď hnedý dobýjal do kurína

19.05.2024 14:13

Zásahový tím medveďa monitoruje. Polícia vyzvala občanov o opatrnosť.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 237
Celková čítanosť: 673035x
Priemerná čítanosť článkov: 2840x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy