Založ si blog

Sú to odporní konšpirátori a šíritelia hoaxov. Toť sú

 

 

Je ich plný mediálny svet. Sú dobre vybavení technicky, politicky aj finančne. Printovo, televízne i internetovo.

 

Denne nás informujú, že vojna je niečo podobné ako športové hry Spartan. Sem tam niekto zranený. Áno aj mŕtvy. Civilista. Ako v piatok (30.6. Jaroslav Diro) na motorkárskych pretekoch v Gelnici. A častejšie dieťa. Áno, to sú správy o vojne z konšpiračných médií. Občas aj naša Zelená vlna vyzerá pochmúrnejšie. Áno, oni sú tí konšpirátori, luhári! A ešte sa bez kúska hanby hlásia k bojovníkom proti konšpiráciám a hoaxom. Hanba vám!

 

Od začiatku vojny, podľa nich, ruská armáda ani raz netrafila žiadny vojenský objekt ukrajinskej armády, žiadny muničný či ženijný sklad, žiadne zhromaždisko živej vojenskej sily, žiadne sklady zbraní, žiadny iný vojenský objekt. Iba samé civilné objekty. Civilnú infraštruktúru či supermarket alebo nemocnicu. Minule trafili pizzeriu plnú civilných hostí, čo má dokazovať, že na území ovládanom Ukrajinou sa žije bezstarostným spoločenským životom.

 

Ruská armáda, sú takí motáci, že obsadia Záporožskú jadrovú elektráreň a potom ju sami ostreľujú. Jednoducho, strieľajú sami po sebe. No super. Ukrajinským vojakom stačí čakať kedy sa ruskí sami zničia.

 

Takéto správy môžu šíriť iba od kosti luhári, skutoční konšpirátori. Iba slepci, ktorí si hrôzy vojny nevedia ani predstaviť. Ich kariérna túžba im to nedovolí. Hrôzy vojny, v ktorej denne sú zabíjané a mrzačené desiatky až stovky nevinných ľudí. Ľudí, ktorí žiadnu vojnu nechceli, ktorým žiadna vojna neprinesie úžitok. Ľudí, pre ktorých je akýkoľvek mier stokrát lepší ako každá akákoľvek vojna.

 

Je do neba volajúce a poburujúce halabušenie, že Ukrajina, napriek niekoľkoročným dodávkam zbraní všetkého druhu, žiada ďalšie a ďalšie zbrane a ešte modernejšie. Pre pána kráľa, a na čo? Veď podľa našich „na správnej strane“, ruskí vojaci za poldruha roka nič vojenského netrafili a teda nezničili. Tak načo by chceli ďalšie zbrane?! Prezradíte nám informátori „zo správnej strany“? Vari ich nepredávajú??

 

Čo tým títo luhárski konšpirátori sledujú? Čie pokyny plnia? Nie sú medzi nimi aj novinári? Bolo by dobré, keby boli. Aspoň jeden.

 

Konšpiráciou chcú vytvoriť dojem, že vojna je podobná spartakiáde či demonštrácii proti výstavbe smetiska? Alebo stretu futbalových fanúšikov klubov rivalov? Že by sa do vojny mohli a možno aj mali hlásiť dobrovoľníci a dovolenkári túžiaci po adrenalíne? Lebo vo vojne im takmer nič nehrozí? Nebezpečnejšie je sa v civile prechádzať mestom?

 

Áno, oni sú skutoční a praví konšpirátori. Bezbrehí luhári a verejne, vrchnou politickou suitou chránení dezinformátori – nosiči jediných „pravdivých“ správ. Ľahko ich spoznáte. Stačí keď sa pozorne započúvate či začítate do správ, ktoré nám s nasadením vlastnej kariéry drukujú. Môžete ich denne vídať na obrazovkách všetkých TV či PC, či čítať vo všetkých jediných správnych novinách …

 

Ste proti Zákonu o zahraničných agentoch? A to už prečo?

15.05.2024

Za posledných vyše tridsať rokov som ani raz nezachytil informáciu, z „našich ctihodných“ médií, žeby do našich vnútorných záležitostí zasahoval ktokoľvek iný, než Rusko! A nezachytil som nič iné ani od „našich najctihodnejších“, teda od predstaviteľov novinárskej či žurnalistickej obce! A nebudem tajiť, nezachytil som nič iné [...]

Ste sa zbláznili? Ste proti Zákonu o zahraničných agentoch? ?

15.05.2024

Za posledných vyše tridsať rokov som ani raz nezachytil informáciu, z „našich ctihodných“ médií, žeby do našich vnútorných záležitostí zasahoval ktokoľvek iný, než Rusko! A nezachytil som nič iné ani od „našich najctihodnejších“, teda od predstaviteľov novinárskej či žurnalistickej obce! A nebudem tajiť, nezachytil som nič iné [...]

Víťazný Západ úspešne zahnal Rusko do úzkych. Už mu ostáva jediné.

07.05.2024

„Vyspelý Západ“, presnejšie jeho „naj“ politici, sa spojil a denne dokazuje svojim voličom, že jedine „ON“ má pravdu a že jedine „Jeho“ postoje, názory a postupy sú správne. No a tento „veleúspešný“ postup dohnal Rusko do situácie, že mu skutočne neostáva na výber. Vo všetkom má pravdu iba „vyspelý Západ“. Rusku v týchto mantineloch [...]

Iskander, atómovky, jadrové zbrane

Rusi chcú zákaz zbraní vo vesmíre. Bezpečnostná rada OSN návrh rezolúcie neprijala

20.05.2024 23:50

Za návrh zahlasovalo sedem členov BR OSN, rovnaký počet bol proti a jedna krajina sa zdržala hlasovania.

SAS, Liberálny dom

SaS pripravuje trestné oznámenie: množiace sa vyhrážky prekračujú hranice

20.05.2024 22:13

Vyhrážky sa už neobjavujú len na sociálnych sieťach, ale aj formou listov, ktoré chodia aj ich rodinným príslušníkom, upozornila Kolíková.

blesk. búrka

Po zásahu blesku museli v Drážďanoch dvoch ľudí oživovať, zranených je desať

20.05.2024 21:47

Blesk zasiahol trávnatú oblasť pri Labe neďaleko centra saskej metropoly.

Europarlament / Europoslanci /

Voľby do europarlamentu by vyhrali progresívci pred Smerom a Hlasom, ukázal prieskum

20.05.2024 20:13

Pätnásť mandátov by si rozdelilo sedem strán.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 237
Celková čítanosť: 673290x
Priemerná čítanosť článkov: 2841x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy