Založ si blog

Dokedy toľko obľúbená bezcharakternosť?

 

 

Nenahraditeľná krv či krvné doštičky – zadarmo. Lebo je to predsa nenahraditeľné. Potvrdenie priepustky k lekárovi za peniaze. Potvrdenie o vyšetrení „zamestnancom“ toho istého rezortu za peniaze.

 

Časenka k „zamestnancovi“ zdravotníctva 10,- či 15,- euro. Časenka na STK (Stanicu technickej kontroly) už roky štandardne bezplatne. A pre všetkých. Všetci môžu prichádzať na časenky. V miliardami dotovanom Zdravotníctve „sa to nedá“. Potvrdí to nielen ich odborársky predák.

 

Pani v novinovom stánku musí vydať potvrdenku o platení za každý predaný kus. Aj za tovary s pevnou či regulovanou cenou. Pán a pani doktor nemusia. Bolo by to nedôstojné pochybovať o ich nedostihnuteľnej čestnosti a charakternosti. Či ich upodozrievať a kontrolovať zo skresľovania účtovníctva či tržieb. Veď oni nikdy účtovníctvo neštudovali … Česť výnimkám.

 

Umelý potrat, umelé SKONČENIE tehotenstva, pre všetky fľandry – iba PRERUŠENIE. Pre fľandry ženské či politické. Ktoré majú „právo“ si robiť so svojím telom čo chcú. A politické fľandry (teda aj muži tohto druhu), ktoré riešia nerovnoprávne postavenie žien v spoločnosti, a hľadajú aké ešte práva ženám chýbajú, nepripustia, že usmrcované dieťa má aj otca. Že má právo a nárok na pomoc a ochranu od otca. A že aj otcovia majú nejaké práva. To je nemysliteľné a neprípustné! V žiadnom prípade!

 

Čoho sa ešte môžeme dočkať od politických fľandier, schopných zrádzať ešte aj nenarodený a bezbranný ľudský život vlastnej pospolitosti? Čo všetko sú schopní zradiť?

 

Máme vládu odborníkov. Dúfajme, že aj sú. Napriek tomu som skeptický. Lebo ešte nikdy som nezažil situáciu, žeby vyberali neodborníkov či priam hlupákov. Vždy vyberali tých najlepších. A vidíme kam to dotiahli. A to nielen u nás, ale celosvetovo. A to už mám svoje roky.

 

Preto, možno dávno nastal čas, že je potrebné či presnejšie nutné, vyberať ľudí charakterných a charakterovo pevných. Nie politikov. A už tobôž nie „úspešných“. Preto budem dúfať, že týmto novým našim vládnym predstaviteľom bude charakternosť ich činov rovnako dôležitá ako ich odbornosť. Pani a páni, nech sa darí.

 

 

Víťazný Západ úspešne zahnal Rusko do úzkych. Už mu ostáva jediné.

07.05.2024

„Vyspelý Západ“, presnejšie jeho „naj“ politici, sa spojil a denne dokazuje svojim voličom, že jedine „ON“ má pravdu a že jedine „Jeho“ postoje, názory a postupy sú správne. No a tento „veleúspešný“ postup dohnal Rusko do situácie, že mu skutočne neostáva na výber. Vo všetkom má pravdu iba „vyspelý Západ“. Rusku v týchto mantineloch [...]

Sudcovia podľa politickej spriaznenosti? Pani Kolíková a spol. ?

06.05.2024

Vystupujú z rádia i TV na mňa čudné postoje voči voľbe kandidátov na Ústavných sudcov i voči ich menovaniu. Som prekvapený čo všetko tieto názory a postoje prezrádzajú o našom sudcovskom prostredí a aj systéme. Nemilo prekvapený! Teda koalícia čaká, aby zvoleného kandidáta menoval prezident Pellegrini. A opozícia to vníma ako záludné a [...]

Paul Roberts  „Zabi svojich vlastných! “

05.05.2024

Stávka na migrantov bude smrťou Írska a írskeho ľudu. Genocída je teraz bežnou praxou Európskej únie. Gaza nie je jediným prípadom genocídy. Genocída sa teraz pácha v celých Spojených štátoch a Európe. Pozri článok Marka Keenana „Vlády v Európe a Amerike uprednostňujú migračných okupantov pred svojimi vlastnými obyvateľmi“. Ako píše Mark [...]

Nôž

Agresor v bratislavskej električke ohrozoval cestujúcich nožom

09.05.2024 11:44

Vyšetrovateľ obvinil 48-ročného muža.

Irán / Izrael / americká civilizácia / zánik / Chameneí /

Zmeníme doktrínu, vyrobíme atómovú bombu, ak nás ohrozí Izrael, varuje Irán

09.05.2024 11:35

Jadrový program Iránu je dlho spornou témou, a viedol k mnohým sankciám.

generálna prokuratúra polícia

Vyšetrovateľ navrhol prokurátorovi obžalovať v kauze Corrumpere 1 Černákovho exadvokáta

09.05.2024 11:19

Poláka čelí obžalobe aj v kauze mediálne známej ako Babylon.

Ukrajinský vojak, vojna na Ukrajine, výcvik

Litva navrhuje vyslať vojenský personál na Ukrajinu. Má pre nich jasný cieľ

09.05.2024 11:18

Naši vojaci cvičili Ukrajincov na Ukrajine už pred vojnou a robili sme to už mnoho rokov, poznamenal šéf litovskej diplomacie.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 235
Celková čítanosť: 668351x
Priemerná čítanosť článkov: 2844x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy