Založ si blog

Keby Ukrajinci vedeli . . .

 

Keby vedeli, vedeli by, že Európska únia ich nepotrebuje a nechce! Čo ale Európska Únia chce, je  Ukrajina! Čo EÚ chce, to sú surovinové zdroje a priemyselný potenciál Ukrajiny! EÚ chce ich pôdu, ich podniky, ich základné podmienky obvyklého ekonomického i mimoekonomického života! Ich vodárne aj mliekarne, aj ich vklady v bankách! EÚ chce všetko! Všetko čo Ukrajinci majú. Okrem Ukrajincov!

 

EÚ nemá záujem a nechce riešiť nízke či nevyplatené platy a dôchodky Ukrajincov! Nemá záujem o ich „primitívne“ názory! Keby EÚ chcela Ukrajincov, veľmi ľahko  by to vyriešila zrušením vízovej povinnosti. Ale EU toto neurobí! Prečo? Lebo chce Ukrajinu! Nie Ukrajincov! Je však vecou Ukrajincov, či to vidia, alebo nie.

 

EÚ nepotrebuje hrdých Ukrajincov. Načo by jej boli? EÚ potrebuje otrokov! Už má síce dosť vlastných, vyprodukovaných určite nie socialistickým systémom, z bývalých socialistických aj „materských“ krajín, ale ďalší by sa zišli na ešte väčší tlak na pokles miezd samotných týchto otrokov.

 

EÚ potrebuje totiž otrokov, ktorí  budú pracovať za menej peňazí ako predošlí otroci a produkovať viac ziskov ako otroci pred nimi!  Presne, ako to napísal pred takmer dvesto rokmi pán Karl Marx, ktorého sme tak neradi “študovali“! Chystajte sa preto na menej vlastných detí a viac priestoru pre vlastnú ekonomickú sebarealizáciu. Rozumej, aby ste mali na prežitie.

 

Nám, občanom EÚ,  toto ukrajinské intermezzo môže byť ľahostajné. Ale iba z pohľadu Ukrajincov! Pre nás, post socialistických občanov, vstup Ukrajiny do EÚ môže byť prínosom. Ukrajina je totiž dosť veľká krajina na to, aby dokázala „zamávať“ celým EÚ systémom, zameraným na utláčanie slabších. Preto my, „východní“ občania Únie, vítajme Ukrajinu. Je to nádej pre návrat na „správnu cestu“.

 

Víťazný Západ úspešne dohnal Rusko do úzkych. Už mu ostáva jediné.

07.05.2024

„Vyspelý Západ“, presnejšie jeho „naj“ politici, sa spojil a denne dokazuje svojim voličom, že jedine „ON“ má pravdu a že jedine „Jeho“ postoje, názory a postupy sú správne. No a tento „veleúspešný“ postup dohnal Rusko do situácie, že mu skutočne neostáva na výber. Vo všetkom má pravdu iba „vyspelý Západ“. Rusku v týchto mantineloch [...]

Sudcovia podľa politickej spriaznenosti? Pani Kolíková a spol. ?

06.05.2024

Vystupujú z rádia i TV na mňa čudné postoje voči voľbe kandidátov na Ústavných sudcov i voči ich menovaniu. Som prekvapený čo všetko tieto názory a postoje prezrádzajú o našom sudcovskom prostredí a aj systéme. Nemilo prekvapený! Teda koalícia čaká, aby zvoleného kandidáta menoval prezident Pellegrini. A opozícia to vníma ako záludné a [...]

Paul Roberts  „Zabi svojich vlastných! “

05.05.2024

Stávka na migrantov bude smrťou Írska a írskeho ľudu. Genocída je teraz bežnou praxou Európskej únie. Gaza nie je jediným prípadom genocídy. Genocída sa teraz pácha v celých Spojených štátoch a Európe. Pozri článok Marka Keenana „Vlády v Európe a Amerike uprednostňujú migračných okupantov pred svojimi vlastnými obyvateľmi“. Ako píše Mark [...]

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.

nehoda

Na Račianskej sa zrazil kamión s električkou: Zranili sa dvaja ľudia, tvoria sa kolóny

07.05.2024 16:06, aktualizované: 16:17

Obchádzka vedie po Jarošovej a Vajnorskej.

Rudolf Huliak / Tomáš Taraba /

Huliak požičal SNS pred voľbami 220-tisíc eur, Nadácia Zastavme korupciu žiada vysvetlenie

07.05.2024 15:53

Jeho príjmy priznané v majetkových priznaniach za posledné roky nezodpovedajú takej vysokej sume.

APTOPIX Russia Putin Inauguration

Čo možno čakať od kremeľského vládcu po piatej korunovácii?

07.05.2024 15:33

Pokračovanie vojny, vystupňovanie represií, možná mobilizácia a pokus o dobytie Charkova. Také sú očakávania expertov a kremeľských zasvätencov na začiatku ďalšieho funkčného obdobia Putina.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 235
Celková čítanosť: 667579x
Priemerná čítanosť článkov: 2841x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy