Založ si blog

A sme najhorší! Prečo mu už konečne neveríte?

 

 

Veď vám jasne povedal, že pokiaľ ide o jeho diplomovku, je zlodej a podvodník. A pokiaľ ide o samotné štúdium, aj to odflákal. Treba teda dodať, že po tom všetkom priznaní je určite aj nevzdelanec.

 

A vy mnohí, stále naňho útočíte, že čo všetko robí zle a ešte aj papalášstvo. A čo má robiť?? S takou mizernou kvalifikáciou? A charakterom? Vy stále od neho čakáte voľačo iné? Hanba vám!

 

Veď on svojim verejným konaním priam ohrozuje existenciu všetkých škôl, ktoré ho vybavili voľajakým vysvedčením … Nemá toho dosť? Dajte mu už konečne pokoj.

 

A uverte tomu, ako sa vám sám a osobne predstavil. Potom už nebudete od neho očakávať žiadne veci normálne ani správne. Konečne! A budete mať pokoj na duši i v rodine. A v správach vás nič neprekvapí … Nestačí vám?

 

Aby som sa ale vrátil k testovaniu, o ktorom som pôvodne chcel. Celkom som sa dal uniesť jeho prejavom a takmer som stratil niť. Hrozné!

 

Teda:

 

Sme jediná krajina na planéte, ktorá absolvovala celoplošné testovanie. A veľmi úspešné! Nové SNP. Nik iný také niečo vo svete neabsolvoval. Luxembursko absolvovalo dobrovoľné testovanie v priebehu troch týždňov, pre záujemcov, ktorí mali záujem alebo dôvod.

 

Dovtedy sme patrili medzi svetových premiantov v ochrane pred Covidom, medzi najlepších vo svete.

 

Odvtedy, od celoplošného testovania, sme sa posunuli do skupiny najhorších tohto sveta. To je fakt. Denne pripomínaný politikmi a moderátormi bez nápadu.

 

Čo sa teda zmenilo celoplošným testovaním? Aký bol jeho dopad? Naša spoločnosť si rapídne pohoršila situáciu v priebehu necelých troch mesiacov po celoplošnom testovaní. Nik iný takýto prepad o toľko stupienkov nezaznamenal. Nebolo už dávno na čase si to všimnúť? A vyhodnotiť? Klady i zápory?

 

Ale to by sme museli poveriť touto prácou ľudí rozumejúcich problematike a neočakávať a nevynucovať si riešenie od nevzdelancov, podvodníkov či zlodejov.

 

 

 

 

Víťazný Západ úspešne dohnal Rusko do úzkych. Už mu ostáva jediné.

07.05.2024

„Vyspelý Západ“, presnejšie jeho „naj“ politici, sa spojil a denne dokazuje svojim voličom, že jedine „ON“ má pravdu a že jedine „Jeho“ postoje, názory a postupy sú správne. No a tento „veleúspešný“ postup dohnal Rusko do situácie, že mu skutočne neostáva na výber. Vo všetkom má pravdu iba „vyspelý Západ“. Rusku v týchto mantineloch [...]

Sudcovia podľa politickej spriaznenosti? Pani Kolíková a spol. ?

06.05.2024

Vystupujú z rádia i TV na mňa čudné postoje voči voľbe kandidátov na Ústavných sudcov i voči ich menovaniu. Som prekvapený čo všetko tieto názory a postoje prezrádzajú o našom sudcovskom prostredí a aj systéme. Nemilo prekvapený! Teda koalícia čaká, aby zvoleného kandidáta menoval prezident Pellegrini. A opozícia to vníma ako záludné a [...]

Paul Roberts  „Zabi svojich vlastných! “

05.05.2024

Stávka na migrantov bude smrťou Írska a írskeho ľudu. Genocída je teraz bežnou praxou Európskej únie. Gaza nie je jediným prípadom genocídy. Genocída sa teraz pácha v celých Spojených štátoch a Európe. Pozri článok Marka Keenana „Vlády v Európe a Amerike uprednostňujú migračných okupantov pred svojimi vlastnými obyvateľmi“. Ako píše Mark [...]

kasíno / hazard / ruleta

Matovič spustil petíciu za zachovanie regulácie hazardu samosprávam. Rezort financií: Šírite poplašné správy

07.05.2024 15:04

Jediným cieľom Ficovej vlády je pomôcť oligarchom, ktorí vlastnia herne a kasína a urobiť tak svoje vlastné kšefty na úkor zničených osudov a rozbitých rodín, tvrdí hnutie.

Moldova European Union

Moldavsko si chce pred vstupom do EÚ pričleniť Podnestersko, prezradila Sanduová

07.05.2024 14:48

Od roku 1995 je v Podnestersku rozmiestnených okolo 1500 ruských vojakov.

gašpar, migaľ

Gašpar stopol na výbore diskusiu o zrušení NAKA. Podľa neho sa nemôže zaoberať každou zmenou v polícii

07.05.2024 14:13, aktualizované: 14:19

Opozičná poslankyňa Bihariová argumentovala, že znefunkčnenie NAKA by mohlo napríklad ohroziť čerpanie financií z plánu obnovy.

Zelenskyj

Ukrajinci zmarili atentát na Zelenského. Chceli ho zabiť členovia jeho ochranky

07.05.2024 14:03, aktualizované: 14:28

Okrem Zelenského vraj agenti plánovali zabiť aj riaditeľa SBU Vasyla Maljuka a šéfa vojenskej rozviedky (HUR) Kyryla Budanova.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 235
Celková čítanosť: 666563x
Priemerná čítanosť článkov: 2836x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy