Založ si blog

Nerúhajte sa!

 

Prestaňte šíriť medzi ľud klamstvá, že Hospodin vyzýval Židov vraždiť a koristiť. Že si to Židia vymysleli, zrealizovali i zapísali, je ich ťarchou, ich hanbou. Aby vyvolali presvedčenie o správnosti vraždenia a rabovania, klamali a budú klamať, že k tomuto hnusu ich vyzýval ich Boh. Im je to jedno. Neveria v Boha, ktorého zjavil ten, ktorý vstal z mŕtvych.

 

To by sa dalo prehliadať. Nech si robí kto čo chce. Ale že tí, ktorí o sebe tvrdia, že uverili Ježišovi Kristovi, a teda že veria v Boha, ktorého on zjavil, naďalej, už takmer dve tisícročia šíria tieto rúhania, to sa prehliadať nedá. Šíria ich vydávaním kníh s týmito rúhaniami a tvrdia o nich, že je to pravda, a že je to Boží zákon.

 

V tých knihách tvrdia o Ňom, ktorý ochránil a vyviedol Židov z Egypta, bez pričinenia Židov, že potreboval pomoc Židov pri vyvraždení a vyrabovaní Midjáncov. Dokonca po skončení bojov ich vyzýval, aby povraždili ženy a všetkých chlapcov medzi deťmi.

 

O Ňom, ktorý sa teší na návrat každého márnotratného syna, tvrdia, že vyzýval Židov na vyvraždenie Amalekovcov. Dokonca že im pritom pomáhal. Teda, aby jedni Jeho deti zabíjali iné Jeho deti. Alebo ich snáď stvoril iný Boh?

 

O Ňom, ktorý potopou vyhubil všetko živé, v tých knihách tvrdia, že potreboval pomoc Židov pri vyvraždení obyvateľov mesta Aj, vrátane nemluvniat.

 

O Ňom, ktorý bez pohnutia ľudského prsta, odstránil Sodomu a Gomoru zo zemského povrchu, tvrdia že potreboval pomoc Židov pri vyvražďovaní ľudí Jericha i celého okolia.

 

O Ňom, ktorý stvoril Nebo i Zem, ktorý stvoril vesmír, tvrdia, že potreboval (a nebodaj bude opäť potrebovať) pomoc neľútostných vrahov, rabovačov a ďalších zločincov, aby dokázal spravovať kúsok sveta, ktorý sám celý svet stvoril!

 

Je to hrozné a vedomé rúhanie sa! Ale každý kto má oči, môže vidieť, každý kto má rozum, môže rozumieť. Stačí iba chcieť.

 

Pani Šimkovičová riaditeľkou STVR? Blahoželám.

24.04.2024

Áno, teším sa na updating v doterajšej firme RTVS. Aby nejaké Tamary či Marty si nemysleli, že všetko pobeží podľa ich mecenášov. Aby dostali príležitosť aj ženy, muži – činovníci bystrozrakí, činovníci s otvorenou mysľou. Viem, že predbieham, ale nedokážem udržať potešenie z očakávania iba pre seba. RTVS už takmer tri roky predvádza [...]

Pán minister, hovorte nahlas

22.04.2024

Stále sme nútení si vypočuť na čo všetko nám Európska únia či priamo Európska komisia prispeli. Raz je to na cyklo chodníky, inokedy na nákup električiek či čohosi iného. Strácam trpezlivosť s takouto ideologickou informovanosťou nás, bežných, ideológiou nezruinovaných občanov. Preto Vás vyzývam, pán minister financií, zverejňujte každomesačný [...]

Danko chce rokovať o fungovaní koalície? Bravó!

09.04.2024

Na tlačovej besede SNS odznelo: „… sme pripravení rokovať o podmienkach fungovania koalície do budúcna, pretože sa zásadne mení politická mapa“. https://www.youtube.com/watch?v=c0BnrJU8uEs od 2,00 min. Musím otvorene pochváliť pána Danka, že chce rokovať o podmienkach ďalšej spolupráce koalície, čo jasne dokazuje, že si plne uvedomil svoj [...]

Robert Fico v ZKW Slovakia s. r. o.

Nočná práca je slabo ohodnotená, tvrdí premiér. Fico otvára diskusiu o náročnosti práce na zmeny

01.05.2024 17:15

Slovensko dnes síce oslavuje aj dvadsiate výročie vstupu do Európskej únie, Fico si to však chce pripomenúť až vo večernom galavečeri a sľubuje zásadný prejav.

Polícia / Šerif / Sheriff /

Polícia zasahovala proti demonštrantom na viacerých univerzitách v USA. Zadržala desiatky osôb

01.05.2024 17:08

Demonštranti v priestoroch týchto inštitúcií vyjadrujú nespokojnosť s vojnou v Pásme Gazy medzi Izraelom a hnutím Hamas.

Hasičské auto / Hasiči / Požiar / Požiarnik /

V Národnej prírodnej rezervácii Dobročský prales vypukol požiar. Vyslali aj vrtuľník rezortu vnútra

01.05.2024 16:46

Na mieste sú štátni hasiči z viacerých staníc aj dobrovoľní hasiči z okolia.

TikTok

Prieskum: Väčšina dospelých Američanov považuje TikTok za nástroj vplyvu Pekingu

01.05.2024 16:37

V USA využíva aplikáciu asi 170 miliónov ľudí.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 232
Celková čítanosť: 660930x
Priemerná čítanosť článkov: 2849x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy