Založ si blog

Ste sa zbláznili? Ste proti Zákonu o zahraničných agentoch? ?

 

 

Za posledných vyše tridsať rokov som ani raz nezachytil informáciu, z „našich ctihodných“ médií, žeby do našich vnútorných záležitostí zasahoval ktokoľvek iný, než Rusko!

 

A nezachytil som nič iné ani od „našich najctihodnejších“, teda od predstaviteľov novinárskej či žurnalistickej obce!

 

A nebudem tajiť, nezachytil som nič iné ani od tých najagresívnejších z Agresívneho Slovenska či od Solidárnych s finančnou šľachtou, či od tzv. kresťanov! Ani raz!

 

A teraz, konečne, keď majú možnosť podporiť aspoň informatívny Zákon, lebo navrhovaný zákon nie je o obmedzení činností, tak teraz broja proti schváleniu takéhoto zákona! Zbláznili ste sa?? Vy všetci, ktorí šírite svoju prozápadnú a zároveň protiruskú a rusofóbnu orientáciu?? Šibe vám??

 

Konečne máte príležitosť odkryť v súlade a s podporou zákona tie odmietané Ruské vplyvy. Veď nad nimi bedákate od amerických volieb spred štyroch rokov, cez momentálne celoeurópske, až po naše vnútorné parlamentné či prezidentské! A vy nechcete??

 

Takto v priamom prenose zrádzate Európske hodnoty? Hodnoty, ktoré vyľudnili od pôvodných obyvateľov Severnú Ameriku? A teraz ich zvyškom dovoľujú prežívať v Rezerváciách? Hodnoty, ktoré v Austrálii spôsobili to isté? Hodnoty, ktoré po „demokratizácii“ Iraku, Afganistanu či severnej Afriky zanechali len ruiny a mŕtvoly? Tak tieto hodnoty chcete zradiť? Svojím odmietavým postojom k návrhu Zákona o zahraničných agentoch? Vari vám naozaj šibe??

 

Je chybou znižovať DPH. Netvrdím to sto percentne vážne, ale ani nevtipkujem

19.09.2024

Všimli ste si, že ceny potravín sú u nás vyššie ako v susedných krajinách? Pričom mzdy sú u nás nižšie ako v spomínaných krajinách. A nižšie mzdy majú aj poľnohospodári, aj spracovatelia, aj predavačky. Tak prečo? Nuž preto, že takmer všetky ceny dnes sú vyšponované na najvyššiu úroveň, akú sú ochotní zniesť kupujúci! Aj v spolupráci s [...]

Chce Zelenský naozaj rakety dlhého doletu? (Kto tomu verí? )

13.09.2024

Alebo iba vykonáva povinné cvičenie, ako vojnový zajatec, dúfajúci v zázrak? Lebo ono by to vyzeralo naozaj provokačne a svetová vojna by v tej chvíli začala, keby zaznela pravda. Keby priznali farbu a nahlas povedali: „Zelenský, tu máš rakety a strieľaj do Ruska! Hlava nehlava! Aj zemepisné súradnice raketám dodáme. Jasné?!“ Lebo toto vojnoví [...]

Švédsko už na Ukrajine?

06.09.2024

Pred asi týždňom ruské správy z frontu oznámili, že raketami zasiahli a zničili zhromaždisko žoldnierov v Poltave. Kamióny vraj odvážali celkom do 600 mŕtvych. Pred dvoma dňami (4.9.) sa v tlači objavili správy, že švédsky minister zahraničných vecí odstúpil z funkcie. Neuviedol dôvody, ale uviedol, že celkom odchádza z politiky a neostane ani [...]

Libanon, Hasan Nasralláh, Izrael, Hizballáh

Biden: Zabitie Nasralláha je spravodlivé, zaslúžil si to. USA odporúčajú Američanom odísť z Libanonu

28.09.2024 20:55

Americký prezident Joe Biden označil v sobotu zabitie vodcu Hizballáhu Hasana Nasralláha za "opatrenie spravodlivosti".

18 szoevetseg aliancia

Maďarská aliancia má nového predsedu - Lászlóa Gubíka

28.09.2024 18:50

Novým predsedom mimoparlamentnej strany Maďarská aliancia sa stal László Gubík. Delegáti strany ho zvolili na sobotňajšom republikovom kongrese.

Peter Pellegrini, Daniel Zmeko, Brezová pod Bradlom oslavy TTX

Pellegrini pozdravil vojakov na oslave Dňa ozbrojených síl, udelil štyri vyznamenania

28.09.2024 17:44

Ozbrojené sily sa stali rešpektovanou inštitúciou a pevnou garanciou obranyschopnosti SR, uviedol prezident Peter Pellegrini.

Czech Republic Presidential Election

Voľby do českého Senátu prvýkrát vyhralo Babišove ANO, ale vláde väčšina zostala

28.09.2024 17:21

Hnutie ANO českého expremiéra Andreja Babiša prvýkrát od svojho vzniku vyhralo voľby do Senátu.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 255
Celková čítanosť: 725909x
Priemerná čítanosť článkov: 2847x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy