Založ si blog

Sklamaní a nespokojní? Pozrite sa do zrkadla a nekňučte!

 

Vraj pán Peter Pellegrini a jeho štáb strašili voličov vojnou a stavili kampaň na šírení strachu ako vhodnej motivácie voličov a urobili z pána Korčoka kandidáta vojny a vojnového štváča. Že oklamali takto voličov a preto pán Pellegrini vyhral.

 

Nuž verím, že ste sklamaní, ale mýlite sa a klamete ako počas celej tejto kampane. Iba to nesmiete kvôli osobnej hanbe pripustiť. Hanba je vašou jedinou „ozdobou“ a vlastnosťou na ďalšie obdobie!

 

Vojnového štváča a kandidáta vojny z pána Ivana Korčoka ste urobili VY. VY, ktorí už dva roky šírite naratívy, že Slovensko je vo vojne proti Rusku už dva roky, pričom za nás, našimi zbraňami už dva roky bojujú Ukrajinci! A musí to tak byť aj naďalej! To VY ste urobili z pána Korčoka kandidáta vojny!! Tak nekňučte a neotravujte mediálny priestor! VY ste pána Korčoka oklamali a poškodili! Už len, že ste sa vyskytli v jeho blízkosti mu uškodilo!

 

A vy pán Korčok, si ich dobre zapamätajte. Keď ste už povedali, že toto im nezabudnete, aby nedošlo, ako teraz, k omylu, že uveríte klamárom a kamarátom vojnových štváčov. Klamárom, ktorí sa iba usilovali zviesť na Vašom úspechu! Aby ste nevyčítali svoje sklamanie tým, ktorí za to nemôžu a ktorí sa o to vôbec nepričinili.

 

A nielen to!

 

Pána Korčoka po celý čas podporovali politické subjekty a strany, ktoré po parlamentných voľbách 2023, okamžite začali s organizáciou volebného prevratu! Prevratu, ktorým chceli stoj čo stoj dosiahnuť, aby víťaz parlamentných volieb nedokázal zostaviť vládu. Áno, určite si spomínate na ponuky tých ktorí súboj o víťazstvo prehrali, s rozdávaním vládnych aj parlamentných postov, len aby oslovení nevstúpili do koalície s víťazom volieb.

 

Sú to všetko zradcovské, luhárske indivíduá a zradcovské, luhárske politické strany, ktoré nemajú žiadnu úctu k postoju a rozhodnutiu voličov. Žiadnu úctu k voľbám, k víťazovi volieb. Ani prezidentských. Vidíte to v priamom prenose.

 

Voľby a výsledok volieb je pre nich iba zbytočnou prekážkou, ktorá im sťažuje „prácu“. Im jediným, ktorí majú od zahraničných spojencov a Ambasády právo riadiť tento štát a rozhodovať o jeho osude. Organizovať volebný prevrat je pre nich čosi samozrejmé, na čo majú „právo“ v medziach „ich demokracie“. Ešte že si nevzali príklad z Majdanu.

 

A čo by títo podvodníci a zradcovia volieb (aj referenda) požadovali za svoju podporu od pána Korčoka, keby tento uspel?? K čomu všetkému by ho boli schopní nútiť?? Nechcem ani pomyslieť.

 

Preto je úspech pána Pellegriniho úspechom nielen Slovenska, ale možno aj úspechom a záchranou pána Korčoka. Preto aj Vy, pán Korčok, možno je namieste vyjadriť vďaku (aspoň maličkú) všetkým voličom. Aj tým, ktorí Vás nevolili. A do pamäte zafixovať tých, ktorí tam patria!

 

A Vám pán (prezident) Pellegrini veľa entuziazmu a úspechov v práci.

 

 

Ste proti Zákonu o zahraničných agentoch? A to už prečo?

15.05.2024

Za posledných vyše tridsať rokov som ani raz nezachytil informáciu, z „našich ctihodných“ médií, žeby do našich vnútorných záležitostí zasahoval ktokoľvek iný, než Rusko! A nezachytil som nič iné ani od „našich najctihodnejších“, teda od predstaviteľov novinárskej či žurnalistickej obce! A nebudem tajiť, nezachytil som nič iné [...]

Ste sa zbláznili? Ste proti Zákonu o zahraničných agentoch? ?

15.05.2024

Za posledných vyše tridsať rokov som ani raz nezachytil informáciu, z „našich ctihodných“ médií, žeby do našich vnútorných záležitostí zasahoval ktokoľvek iný, než Rusko! A nezachytil som nič iné ani od „našich najctihodnejších“, teda od predstaviteľov novinárskej či žurnalistickej obce! A nebudem tajiť, nezachytil som nič iné [...]

Víťazný Západ úspešne zahnal Rusko do úzkych. Už mu ostáva jediné.

07.05.2024

„Vyspelý Západ“, presnejšie jeho „naj“ politici, sa spojil a denne dokazuje svojim voličom, že jedine „ON“ má pravdu a že jedine „Jeho“ postoje, názory a postupy sú správne. No a tento „veleúspešný“ postup dohnal Rusko do situácie, že mu skutočne neostáva na výber. Vo všetkom má pravdu iba „vyspelý Západ“. Rusku v týchto mantineloch [...]

Americké spravodajské služby varujú, že Putin by mohol zvrátiť vývoj vojny

16.05.2024 14:00

Obnovenie bojových schopností Ukrajiny by mohlo viesť k zmrazeniu konfliktu a prímeriu podobnému zastaveniu paľby v Kórei v roku 1953, píše New York Times.

noviny, denníky, Pravda

Vyhlásenie šéfredaktorov a šéfredaktoriek k atentátu na Roberta Fica

16.05.2024 13:15

Odsudzujeme útok na premiéra Roberta Fica. Útok na Roberta Fica je útokom na nás všetkých. Je to cesta nenávisti, ktorá nemôže ovládať Slovensko.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Dôchodkyňa naletela podvodníkom a prišla o 15-tisíc. Policajti vyzývajú na obozretnosť

16.05.2024 12:51

Uverila falošnej advokátke a "legende" o dopravnej nehode dcéry, ktorá mala zraziť chlapca.

PREMIÉR: Návšteva Maďarska

V Moskve zneužívajú atentát na Fica na propagandu. Dokonca radia slovenským vyšetrovateľom pozrieť sa na Zelenského

16.05.2024 12:30

Nenávisť niektorých západných štátov a pomsta ukrajinských tajných služieb - tieto konšpiračné teórie sa šíria v Rusku o pozadí atentátu.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 237
Celková čítanosť: 672513x
Priemerná čítanosť článkov: 2838x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy