Založ si blog

Praha dostala úlohu vstúpiť do volieb na Slovensku?

 

Takže Praha dostala akútnu a vysoko aktuálnu úlohu? Demonštrovať svoj postoj voči politike vlády Slovenska? Voči jej predstaviteľom a koaličným partnerom?

 

Dostalo podobnú úlohu aj Holandsko? A dostanú pred slovenskými voľbami takéto úlohy aj ďalší „spojenci“ Slovenska?

 

Svoje rozhodnutie vláda ČR schováva za postoj SR voči vojne na Ukrajine, ktoré sa nijako významne nelíši od toho českého. Okrem podpory formovania medzinárodnej politiky za rokovacím stolom, nie na bojisku.

 

Na adresu Ruska ČR zdôrazňuje to čo všetci spojenci Kyjeva, že napadlo Ukrajinu 24. Februára 2022. Čo sa ale dialo pred spomínaným 24. februárom je prísne TABU! Veľmi zaujímavé.

 

Zaujímavé aj preto, že nikomu spomedzi spojencov Kyjeva neprekáža prevzatie moci v štáte ozbrojeným povstaním poznačeným zabíjaním ľudí. Veľmi zaujímavé …

 

Prezident ČR Petr Pavel toto prerušenie či odloženie konzultácií vlády ČR s vládou SR „nepovažuje za trvalé“. To znamená, že iba do konania volieb? A obojích? Či iba prezidentských?

 

 

 

Víťazný Západ úspešne zahnal Rusko do úzkych. Už mu ostáva jediné.

07.05.2024

„Vyspelý Západ“, presnejšie jeho „naj“ politici, sa spojil a denne dokazuje svojim voličom, že jedine „ON“ má pravdu a že jedine „Jeho“ postoje, názory a postupy sú správne. No a tento „veleúspešný“ postup dohnal Rusko do situácie, že mu skutočne neostáva na výber. Vo všetkom má pravdu iba „vyspelý Západ“. Rusku v týchto mantineloch [...]

Sudcovia podľa politickej spriaznenosti? Pani Kolíková a spol. ?

06.05.2024

Vystupujú z rádia i TV na mňa čudné postoje voči voľbe kandidátov na Ústavných sudcov i voči ich menovaniu. Som prekvapený čo všetko tieto názory a postoje prezrádzajú o našom sudcovskom prostredí a aj systéme. Nemilo prekvapený! Teda koalícia čaká, aby zvoleného kandidáta menoval prezident Pellegrini. A opozícia to vníma ako záludné a [...]

Paul Roberts  „Zabi svojich vlastných! “

05.05.2024

Stávka na migrantov bude smrťou Írska a írskeho ľudu. Genocída je teraz bežnou praxou Európskej únie. Gaza nie je jediným prípadom genocídy. Genocída sa teraz pácha v celých Spojených štátoch a Európe. Pozri článok Marka Keenana „Vlády v Európe a Amerike uprednostňujú migračných okupantov pred svojimi vlastnými obyvateľmi“. Ako píše Mark [...]

David Cameron

Cameron s odkazom na Rusko: Británia má nástroj, musí mať odvahu konať a použiť ho

09.05.2024 14:15

My v Británii a na širšom Západe máme nástroj. Otázkou je, či máme odvahu ju použiť - odvahu konať, povedal Cameron.

Russia Ukraine War

Neposlušným ukrajinským brancom sprísnili tresty, čaká sa už len na podpis Zelenského. Kto zaplatí pokutu a koho pošlú za mreže?

09.05.2024 14:00

Vláda navrhovala, aby ukrajinskí muži, ktorí sa otočia chrbtom k obrane vlasti, dostali maximálnu pokutu v prepočte až vo výške 4800 eur.

Vysoké Tatry, hor, sneh

Muž v Tatrách zaútočil na strážcu prírody a zranil ho. Pohyboval sa po uzavretom chodníku

09.05.2024 13:32, aktualizované: 14:16

Pre podozrenie zo spáchania trestného činu útoku na verejného činiteľa vec rieši kriminálka.

Maďarsko, Čína Si Ťin-pching, Tamás Sulyok

Čínsky prezident je v Maďarsku, stretne sa s Orbánom. Plánujú podpísať desiatky dohôd

09.05.2024 13:25

Čínskeho prezidenta Si Ťin-pchinga privítal na Budínskom hrade s vojenskými poctami maďarský prezident Tamás Sulyok.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 235
Celková čítanosť: 668384x
Priemerná čítanosť článkov: 2844x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy