Založ si blog

O našej, „celospoločenskej pravde“

 

To sa nám to vyfarbuje.

 

Jedni, Rusi, tvrdia, že spustili Špeciálnu vojenskú operáciu (v súlade rezolúciami OSN) na záchranu a oslobodenie obyvateľov Ukrajinských oblastí pred genocídou vykonávanou Kyjevskou chuntou od roku 2014. Iní, predstavitelia EÚ a NATO, hovoria, že Rusko agresívne napadlo Ukrajinu dňa 24. 2. 2022 a že Kyjevskí chunta bojuje za nás.

 

Jedni, vojnoví štváči v NATO, tvrdia, že Rusko čoskoro napadne krajinu NATO. A nepovažujú to za provokáciu. Iní, v tejže NATO v tejto súvislosti rozhodujú, že treba znásobiť vyzbrojovanie NATO. Asi aby Rusko predbehli.

 

Jedni, neúspešní havkáči, tvrdia, že iba blázon si môže myslieť a strašiť ľudí, že sa chystá vyslanie vojsk NATO do vojny na Ukrajinu. Iní, predstavitelia krajiny NATO, tvrdia, že čo nebolo môže byť a iba blázni a hlupáci to nevedia.

 

Zatúžil som teda tiež vysloviť takú, angažovanú celospoločenskú pravdu. Nuž:

Dozvedel som sa, že riaditeľ RTVS, pán Machaj, dnes prišiel do práce triezvy.

 

A pevne verím, že nik nebude túto pravdu spochybňovať či prekrúcať, ako v príkladoch uvedených vyššie.

Víťazný Západ úspešne zahnal Rusko do úzkych. Už mu ostáva jediné.

07.05.2024

„Vyspelý Západ“, presnejšie jeho „naj“ politici, sa spojil a denne dokazuje svojim voličom, že jedine „ON“ má pravdu a že jedine „Jeho“ postoje, názory a postupy sú správne. No a tento „veleúspešný“ postup dohnal Rusko do situácie, že mu skutočne neostáva na výber. Vo všetkom má pravdu iba „vyspelý Západ“. Rusku v týchto mantineloch [...]

Sudcovia podľa politickej spriaznenosti? Pani Kolíková a spol. ?

06.05.2024

Vystupujú z rádia i TV na mňa čudné postoje voči voľbe kandidátov na Ústavných sudcov i voči ich menovaniu. Som prekvapený čo všetko tieto názory a postoje prezrádzajú o našom sudcovskom prostredí a aj systéme. Nemilo prekvapený! Teda koalícia čaká, aby zvoleného kandidáta menoval prezident Pellegrini. A opozícia to vníma ako záludné a [...]

Paul Roberts  „Zabi svojich vlastných! “

05.05.2024

Stávka na migrantov bude smrťou Írska a írskeho ľudu. Genocída je teraz bežnou praxou Európskej únie. Gaza nie je jediným prípadom genocídy. Genocída sa teraz pácha v celých Spojených štátoch a Európe. Pozri článok Marka Keenana „Vlády v Európe a Amerike uprednostňujú migračných okupantov pred svojimi vlastnými obyvateľmi“. Ako píše Mark [...]

Gruzínsko / Tbilisi /

Výbor gruzínskeho parlamentu odobril návrh sporného zákona o 'zahraničných agentoch' za 67 sekúnd

13.05.2024 18:23

Rýchlosť prerokúvania a hlasovania zdôvodnil predseda výboru tým, že tretie čítanie obsahuje iba redakčné pozmeňujúce a doplňujúce návrhy.

indonézia, sopka, záplavy

Indonéziu sužujú záplavy, zahynuli už desiatky ľudí. Na jednom z jej ostrovov vybuchla sopka

13.05.2024 18:18

Obyvateľov ohrozujú aj veľké sopečné kamene, ktoré sa začali valiť po silnom daždi z jednej z najaktívnejších indonézskych sopiek.

Sergej Šojgu / Valerij Gerasimov /

Splní Putin Prigožinov sen? Po Šojguovi môže padnúť aj Gerasimov

13.05.2024 18:11

Kto by si nepamätal virálne video, na ktorom šéf súkromnej žoldnierskej armády vlani v máji nad hromadou tiel svoich bojovníkov zúrivo kričal: "Šojgu! Gerasimov! Kde je munícia?"

bobor, mokrad, dubrava, zahorie

Podľa svedkov sú v okolí Zlína už tri medvede

13.05.2024 17:58

Podľa polície by mali byť obyvatelia regiónu pri pobyte v lese opatrní.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 235
Celková čítanosť: 670815x
Priemerná čítanosť článkov: 2855x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy