Založ si blog

Praha dostala úlohu vstúpiť do volieb na Slovensku?

 

Takže Praha dostala akútnu a vysoko aktuálnu úlohu? Demonštrovať svoj postoj voči politike vlády Slovenska? Voči jej predstaviteľom a koaličným partnerom?

 

Dostalo podobnú úlohu aj Holandsko? A dostanú pred slovenskými voľbami takéto úlohy aj ďalší „spojenci“ Slovenska?

 

Svoje rozhodnutie vláda ČR schováva za postoj SR voči vojne na Ukrajine, ktoré sa nijako významne nelíši od toho českého. Okrem podpory formovania medzinárodnej politiky za rokovacím stolom, nie na bojisku.

 

Na adresu Ruska ČR zdôrazňuje to čo všetci spojenci Kyjeva, že napadlo Ukrajinu 24. Februára 2022. Čo sa ale dialo pred spomínaným 24. februárom je prísne TABU! Veľmi zaujímavé.

 

Zaujímavé aj preto, že nikomu spomedzi spojencov Kyjeva neprekáža prevzatie moci v štáte ozbrojeným povstaním poznačeným zabíjaním ľudí. Veľmi zaujímavé …

 

Prezident ČR Petr Pavel toto prerušenie či odloženie konzultácií vlády ČR s vládou SR „nepovažuje za trvalé“. To znamená, že iba do konania volieb? A obojích? Či iba prezidentských?

 

 

 

Pani Šimkovičová riaditeľkou STVR? Blahoželám.

24.04.2024

Áno, teším sa na updating v doterajšej firme RTVS. Aby nejaké Tamary či Marty si nemysleli, že všetko pobeží podľa ich mecenášov. Aby dostali príležitosť aj ženy, muži – činovníci bystrozrakí, činovníci s otvorenou mysľou. Viem, že predbieham, ale nedokážem udržať potešenie z očakávania iba pre seba. RTVS už takmer tri roky predvádza [...]

Pán minister, hovorte nahlas

22.04.2024

Stále sme nútení si vypočuť na čo všetko nám Európska únia či priamo Európska komisia prispeli. Raz je to na cyklo chodníky, inokedy na nákup električiek či čohosi iného. Strácam trpezlivosť s takouto ideologickou informovanosťou nás, bežných, ideológiou nezruinovaných občanov. Preto Vás vyzývam, pán minister financií, zverejňujte každomesačný [...]

Danko chce rokovať o fungovaní koalície? Bravó!

09.04.2024

Na tlačovej besede SNS odznelo: „… sme pripravení rokovať o podmienkach fungovania koalície do budúcna, pretože sa zásadne mení politická mapa“. https://www.youtube.com/watch?v=c0BnrJU8uEs od 2,00 min. Musím otvorene pochváliť pána Danka, že chce rokovať o podmienkach ďalšej spolupráce koalície, čo jasne dokazuje, že si plne uvedomil svoj [...]

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 232
Celková čítanosť: 659912x
Priemerná čítanosť článkov: 2844x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy