Založ si blog

Liečia sa? Už by konečne mali.

 

Posmievali sa Rusku, že je zaostalé a bez Západných technológii bezmocné. Rozvinuli podnikateľské aktivity na celom jeho území a rozvíjali svoj vlastný biznis. Od roku 1996 začali s budovaním Banderstanu. To bude bomba! Rehňali sa a financovali mimovládky.

 

V 2014-tom zorganizovali ozbrojený prevrat, ozbrojený puč a zvrhli riadne zvolenú dovtedajšiu vládu, dovtedajšej krajiny, dovtedajšej Ukrajiny.

 

Pýšili sa, že ich masmediálna schopnosť je neprekonateľná a zo zabíjania vlastných spojencov na námestí, podporujúcich západnú orientáciu, obvinili a označili protistranu.

 

Následne sa rozhodli zničiť a vyhubiť obyvateľstvo oblasti, ktoré nesúhlasilo s ozbrojeným pučom, s ozbrojeným prevratom, plným mŕtvol. Obyvateľstvo, ktoré sa dožadovalo rešpektovania demokratických volieb. Nasadili proti nemu pravidelnú armádu ovládnutého štátu. A vyhlásili, že s delostreleckým bombardovaním neprestanú, kým všetkých nezničia alebo ich nevyženú z krajiny. Arogantne ich vyzvali, že ak sa im nepáči táto jediná správna nová demokracia, nech opustia krajinu, teda Ukrajinu. A oni po rokoch terorizovania sa rozhodli, že ju opustia aj so svojím územím, aj so svojimi domami a pozemkami.

 

A nepripustili myšlienku, že sa v Rusku nájde odvaha a sila, ktorá im pomôže. Sila, ktorá si dostojí svojho tvrdenia, „my svojich nezrádzame“.

 

Banderovci mali odvahu, lebo NATO a EU špičkoví „analytici“ ich presvedčili, že to je jediná správna a nekomplikovaná cesta, ktorá povedie k nebývalému úspechu a nekonečnému bohatstvu a šťastiu všetkých aktérov. Všetkých zradcov pravdy, demokracie a ľudskosti.

 

Dnes už by malo byť jasné všetkým, že to boli chorí činovníci NATO a EU, a aj Ukrajiny, ktorí doviedli aj Ukrajinu aj NATO a EU, ale aj ďalšie končiny sveta do dnešnej zúfalej situácie. Do situácie, keď ani otvorene dostupné a pravdivé informácie sa nesmú publikovať. Keď nesmú zaznieť iné, ako oficiálne názory. Keď hospodárstvo je nútené „hodiť za hlavu“ všetky minulé plány a vlastné minulé budovanie a aktivity a proti zdravému rozumu hľadať „nové riešenia“. Keď o obchode nerozhoduje trhový mechanizmus, ale politicky a ideologicky diktát. To toto sa ukrývalo a ukrýva za predstaviteľmi zamatových revolúcií?? Za predstaviteľmi NATO a EU?? Za predstaviteľmi rodových rovností??

 

Dnes už všetci, aj slepí vidia, že rozhodnutie NATO a EU dobyť Rusko a jeho zdroje bolo choré. Že rozhodnutie odstrániť a zničiť svojho geopolitického rivala bolo nielen stratou súdnosti, ale aj mimoriadne nebezpečné. Dnes už všetci vidia, že to bola a je bomba, ktorá môže zničiť celé NATO aj EU. Nie Rusko!

 

A aj dnes, títo chorí činitelia naďalej prezentujú svoju povýšeneckosť. A chcú diktovať Rusku svoje choré rozhodnutia. Zakazujú či odmietajú Čajkovského či Leva Nikolajeviča Tolstého, či ruštinu, či športovcov, operných spevákov … Je načase, aby ich vlastná bomba vyhodila zo sedla práve ich!

 

Aj dnes sa nachádzajú a prezentujú blázni, ktorí plánujú zárobkovú činnosť na rekonštrukcii Ukrajiny. A ani neskrývajú, že vďaka vojne. Ešte aj dnes sa bez hanby prezentujú NATO a EU blázni, ktorí preferujú vojnové údery pred mierovými aktivitami.

 

Po poldruha roku vojny, by sa snáď už mohli zobudiť aj zástancovia mierovej spolupráce a mierového spolunažívania a ozvať sa. Aspoň sa ozvať. A povedať bláznom nad sebou, ktorí zaviedli EU do tejto nebezpečnej situácie a slepej ulice, aby sa šli liečiť. Bude to lepšie, ako keby sa mali liečiť až po výbuchu bomby, ktorú sami heroicky nachystali.

 

Ste proti Zákonu o zahraničných agentoch? A to už prečo?

15.05.2024

Za posledných vyše tridsať rokov som ani raz nezachytil informáciu, z „našich ctihodných“ médií, žeby do našich vnútorných záležitostí zasahoval ktokoľvek iný, než Rusko! A nezachytil som nič iné ani od „našich najctihodnejších“, teda od predstaviteľov novinárskej či žurnalistickej obce! A nebudem tajiť, nezachytil som nič iné [...]

Ste sa zbláznili? Ste proti Zákonu o zahraničných agentoch? ?

15.05.2024

Za posledných vyše tridsať rokov som ani raz nezachytil informáciu, z „našich ctihodných“ médií, žeby do našich vnútorných záležitostí zasahoval ktokoľvek iný, než Rusko! A nezachytil som nič iné ani od „našich najctihodnejších“, teda od predstaviteľov novinárskej či žurnalistickej obce! A nebudem tajiť, nezachytil som nič iné [...]

Víťazný Západ úspešne zahnal Rusko do úzkych. Už mu ostáva jediné.

07.05.2024

„Vyspelý Západ“, presnejšie jeho „naj“ politici, sa spojil a denne dokazuje svojim voličom, že jedine „ON“ má pravdu a že jedine „Jeho“ postoje, názory a postupy sú správne. No a tento „veleúspešný“ postup dohnal Rusko do situácie, že mu skutočne neostáva na výber. Vo všetkom má pravdu iba „vyspelý Západ“. Rusku v týchto mantineloch [...]

Joe Biden, prezidentské voľby

Izraelská ofenzíva v Gaze nie je genocídou, uviedol Biden

21.05.2024 06:46

ICC požiadal o vydanie zatykačov na Benjamina Netanjahua a vodcov Hamasu.

vojna na Ukrajine, MI-8, Charkov

ONLINE: USA ďalších vojenských inštruktorov Kyjevu nepošlú, Ukrajina opäť udrela Rusom na sklady paliva

21.05.2024 06:00, aktualizované: 07:06

Spojené štáty mali až do začiatku ruskej invázie vo februári 2022 na Ukrajine až 150 vojenských inštruktorov.

France Prison Break

Macron vzdá hold zabitým strážcom, podarí sa dolapiť najhľadanejšieho Francúza?

21.05.2024 06:00

Vo Francúzsku nasadili až 350 kriminalistov do pátrania po recidivistovi, ktorého pri krvavej prestrelke vyslobodila skupina maskovaných mužov.

radičová, ódor, heger

Bývalí premiéri pre Pravdu: Strelec pred domom, žiletka, nábojnica i vyhrážky smrťou. Agresivitu treba odstrániť

21.05.2024 06:00

Kým doteraz to ostalo len pri vyhrážkach či nábojniciach v obálke, stredajší atentát zmení Slovensko navždy.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 237
Celková čítanosť: 673313x
Priemerná čítanosť článkov: 2841x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy