Založ si blog

Ste sa zbláznili? Ste proti Zákonu o zahraničných agentoch? ?

 

 

Za posledných vyše tridsať rokov som ani raz nezachytil informáciu, z „našich ctihodných“ médií, žeby do našich vnútorných záležitostí zasahoval ktokoľvek iný, než Rusko!

 

A nezachytil som nič iné ani od „našich najctihodnejších“, teda od predstaviteľov novinárskej či žurnalistickej obce!

 

A nebudem tajiť, nezachytil som nič iné ani od tých najagresívnejších z Agresívneho Slovenska či od Solidárnych s finančnou šľachtou, či od tzv. kresťanov! Ani raz!

 

A teraz, konečne, keď majú možnosť podporiť aspoň informatívny Zákon, lebo navrhovaný zákon nie je o obmedzení činností, tak teraz broja proti schváleniu takéhoto zákona! Zbláznili ste sa?? Vy všetci, ktorí šírite svoju prozápadnú a zároveň protiruskú a rusofóbnu orientáciu?? Šibe vám??

 

Konečne máte príležitosť odkryť v súlade a s podporou zákona tie odmietané Ruské vplyvy. Veď nad nimi bedákate od amerických volieb spred štyroch rokov, cez momentálne celoeurópske, až po naše vnútorné parlamentné či prezidentské! A vy nechcete??

 

Takto v priamom prenose zrádzate Európske hodnoty? Hodnoty, ktoré vyľudnili od pôvodných obyvateľov Severnú Ameriku? A teraz ich zvyškom dovoľujú prežívať v Rezerváciách? Hodnoty, ktoré v Austrálii spôsobili to isté? Hodnoty, ktoré po „demokratizácii“ Iraku, Afganistanu či severnej Afriky zanechali len ruiny a mŕtvoly? Tak tieto hodnoty chcete zradiť? Svojím odmietavým postojom k návrhu Zákona o zahraničných agentoch? Vari vám naozaj šibe??

 

Peniaze pre Starobince a Domy opatrovateľských služieb

25.06.2024

dôkladné či úplné majetkové priznanie k žiadosti o priznanie dôchodku od Sociálnej poisťovne prednostný podiel Starobinca, Domu opatrovateľskej služby na dedičstve o zameškané platby opatrovaného seniora Tento jednoduchý a priamočiary krok výrazne zmení „neschopnosť“ platiť za služby Domova pre seniorov. Neschopnosť samotného seniora aj jeho [...]

Nebojte sa bozkávať spolužiačky

17.06.2024

Naozaj nebojte sa, lebo sú to najkrajšie a najlepšie kamarátky aké v živote stretnete. Sú milé, opatrné, pozorné, aby neurobili chybu. Teda myslia aj na vás, spolužiaci. Aj ony, ako vy, sa chcú tešiť z toho čo ich čaká, čo im je nachystané, čo je neuveriteľné, nepredstaviteľné, neopísateľné. Je to láska! Stretol som spolužiačku cca 5 [...]

Rozdeľte EÚ aj RTVS! Poslanci aj voliči!

07.06.2024

Nie, nie som zástancom rozbíjania či ničenia čohokoľvek. Ale v týchto konkrétnych príkladoch je to žiadúce, až nevyhnutné. Ustanovením jednej, zároveň ako jedinej možnej Únie sme sa všetci, voliči aj politici dostali do neslobodnej, nedemokratickej situácie. Podobne tomu bolo, keď názor Moskvy bol jediný správny a iný bol neakceptovateľný. [...]

Robert Kaliňák

Kaliňák aktuálne nevidí priestor na zmenu volebného systému

26.06.2024 16:11

Vicepremiér si myslí, že by došlo k obvineniam o snahe vytvoriť systém, ktorý je prospešnejší pre Smer.

Policajný medvedík

Polícia využila pri výjazde plyšového medvedíka. Upokojil dvojročné dievčatko

26.06.2024 15:55

Polícia prijala v utorok oznámenie, že v dome u susedov je počuť krik a plač dieťaťa. Po príchode zistili, že matka dieťaťa bola pod vplyvom alkoholu.

Exotické rastliny

Polícia vyšetruje krádež exotických rastlín aj včelích úľov

26.06.2024 15:37

V oboch prípadoch polícia začala trestné stíhanie.

Ľubomír Klištinec / Michal Sedliak /

Štátneho tajomníka Sedliaka a riaditeľa ZVJS Klištinca vymenujú za generálov

26.06.2024 15:25

Podľa ústavy vymenúva a povyšuje generálov slovenský prezident na návrh vlády.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 245
Celková čítanosť: 690202x
Priemerná čítanosť článkov: 2817x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy