Založ si blog

Víťazný Západ úspešne zahnal Rusko do úzkych. Už mu ostáva jediné.

 

„Vyspelý Západ“, presnejšie jeho „naj“ politici, sa spojil a denne dokazuje svojim voličom, že jedine „ON“ má pravdu a že jedine „Jeho“ postoje, názory a postupy sú správne. No a tento „veleúspešný“ postup dohnal Rusko do situácie, že mu skutočne neostáva na výber. Vo všetkom má pravdu iba „vyspelý Západ“. Rusku v týchto mantineloch nastavených „svetovým rozumom“ ostáva naozaj už len jediné. A to:

 

Vyhnať z Afriky nielen Francúzsko, ale aj ostatných kolonizátorov, otrokárov a rabovačov a v spolupráci s hospodársky najvyspelejšou krajinou, s Čínou, poskytnúť pomoc krajinám Afriky s upevnením ich vlastnej zvrchovanosti a suverenity.

 

Bezvýhradne podporovať Čínu v budovaní mieru v Čínskom mori a v zjednocovaní s Taiwanom.

 

Efektívne rozmiestniť a bez akýchkoľvek zábran zamerať vlastné ničivé zbrane na krajiny a ciele v krajinách, ktoré sa silou mocou zapisujú do zoznamu rusofóbov a nepriateľov Ruska, a ktoré bojujú proti nemu nevypovedanou vojnou vyzbrojovaním, najímaním, financovaním a manažovaním žoldnierov.

 

No a záverečný krok, oslobodiť nielen Ukrajincov, ktorí požiadali o pomoc, ale oslobodiť všetkých Ukrajincov. Aj tých cca 35 miliónov, ktorí za túto, dnešnú Ukrajinu bojovať odmietajú. A oslobodiť celú Ukrajinu. Do posledného štvorcového metra.

 

K tomuto kroku Západ svojími počinmi už Rusko jednoznačne dohnal a stále ešte pridáva. A nejde len o kroky a výkriky vojnových štváčov posledných dní, ale o všetky počiny Západu / NATO uskutočnené od „víťaznej studenej vojny“ v r. 1989.

 

A každému súdnemu človeku by malo byť jasné, že ak ktokoľvek (v tomto prípade Rusko) má obetovať svoju vlastnú bezpečnosť a svoju vlastnú existenciu, že takému nemusí záležať a ani záležať nebude na existencii či bezpečnosti kohokoľvek iného. Kohokoľvek.

 

Nebojte sa bozkávať spolužiačky

17.06.2024

Naozaj nebojte sa, lebo sú to najkrajšie a najlepšie kamarátky aké v živote stretnete. Sú milé, opatrné, pozorné, aby neurobili chybu. Teda myslia aj na vás, spolužiaci. Aj ony, ako vy, sa chcú tešiť z toho čo ich čaká, čo im je nachystané, čo je neuveriteľné, nepredstaviteľné, neopísateľné. Je to láska! Stretol som spolužiačku cca 5 [...]

Rozdeľte EÚ aj RTVS! Poslanci aj voliči!

07.06.2024

Nie, nie som zástancom rozbíjania či ničenia čohokoľvek. Ale v týchto konkrétnych príkladoch je to žiadúce, až nevyhnutné. Ustanovením jednej, zároveň ako jedinej možnej Únie sme sa všetci, voliči aj politici dostali do neslobodnej, nedemokratickej situácie. Podobne tomu bolo, keď názor Moskvy bol jediný správny a iný bol neakceptovateľný. [...]

Otázka ideológie alebo geopolitickej túžby?

06.06.2024

Predchádzajúci môj blog, na pravda.blog.sk zo včerajška, nie je dostupný pre čitateľa. Ak tento otvoríte, mali by ste nájsť aj ten nedostupný. Na inom portáli však každému čitateľovi dostupný je, bez obmedzení Môžem sa iba pýtať: Je to dôsledok ideologickej orientácie pravdy alebo aj geopolitickej túžby?

Peru, drogy, kokaín

Rekordný nemecký nález kokaínu: na trhu by mal hodnotu 2,6 miliardy eur

17.06.2024 19:38

Nemeckí vyšetrovatelia dostali tip na kontraband od kolumbijských úradov.

fregata,  Admirál Gorškov

Ruské vojnové lode opustili Havanu

17.06.2024 19:21

Žiadne z týchto plavidiel nemalo na palube jadrové zbrane, čo potvrdili aj Spojené štáty.

Pellegrini

Pellegrini v Bruseli: Budeme chcieť ponuku pre Šefčoviča a nie sme nadšení Kallasovou

17.06.2024 18:26

Prezident Peter Pellegrini je na summite Bruseli, kde sa rozhoduje o rozdelení hlavných pozícií v Európskej únii.

anna putina-2

Putin sa postaral o praneter. Vymenoval ju za námestníčku ministra obrany. Jej manžel šéfuje rezortu energetiky

17.06.2024 17:54

Dcéra Putinovho bratranca mesiac po svojom manželovi tiež zasadne v ruskej vláde. Jej prastrýko jej venoval kreslo v ministerstve obrany.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 244
Celková čítanosť: 687028x
Priemerná čítanosť článkov: 2816x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy