Založ si blog

Čo ešte od Vás chcú?

 

 

Dali ste sa vakcinovať. Jeden, dva, trikrát. Presne ako od vás chceli. Prečo nemôžete žiť normálnym, bežným životom? Ako sme mohli vždy doposiaľ, keď sme sa správali podľa pokynov odborníkov?

 

Dokonca vás odmeňujú dvoma či troma stovkami. Lebo ste poslúchli? Alebo preto, že teraz už môžete žiť normálne? A nepripomínajú vám, že tie stovky pochádzajú z vašich zárobkov, z vašej práce. Polovica z práce vakcinovaných, druhá polovica z práce nevakcinovaných. Tak je to momentálne u nás. Zo svojho vám nedajú. Buďte si istí.

 

Čo teda od vás ešte chcú? Bez hanby vám servírujú, že to pre nevakcinovaných. Naozaj? Aký význam mali teda vakcíny? Registrované podmienečne, pre núdzové stavy?. Prečo nemôžete žiť ako ľudia, ktorí sú zdravotne chránení? Lebo nevakcinovaní?

 

Do supermarketov môžete ísť voľne. Nech vládzete makať. Aj makať v obrovských fabrikách môžete. Vo firmách, kde na jednej smene sú stovky až vyše tisícky ľudí a čulý pracovný, kontaktný ruch. Ale do divadla, reštaurácie, na štadión, do bazénu, na relax, masáž či do kostola len po predložení „platného víza“. A len v nimi určenom počte. Prečo? Lebo nevakcinovaní?

 

Čo teda od vás ešte chcú? Aby ste sa hnevali a nenávideli nevakcinovaných?  Chcú vyvolať neznášanlivosť medzi ľuďmi navzájom? Medzi dnešnými politikmi je to dosť preferované. Jedni zakazujú iné jazyky než ten „svoj“, a chcú vstúpiť do spoločenstva krajín, kde sa používa neobmedzene 26 úradných jazykov a nespočet ostatných. Iní rozdeľujú ľudské práva iné pre mužov a iné pre ženy. Iní určujú lekárom a ostatným zdravotníkom diagnózu a prikazujú im ako sa majú správať, ak nechcú prísť o prácu. Evidentne vo svojej nadutosti sú presvedčení, že to vedia lepšie ako samotní lekári. Možno už dospeli aj k poznaniu, že to oni sú praví lekári. A po dnešných správach z Austrálie asi už budú rozhodovať aj o úspechu športovcov.

 

Prečo teda vy, vakcinovaní, čušíte a nebránite svoje práva? To od nevakcinovaných je závislá účinnosť vakcíny ktorou vás napichali? Prečo sa nedožadujete života, ktorý zodpovedá životu vakcinovaných? Koľkokrát vás ešte napichajú? Nevediac čim? Lebo nevakcinovaní? A nebuzerujú vás preto, lebo sa obávajú, že sa preukáže v celej nahote neúčinnosť podmienečne registrovaných vakcín?

 

Nechcú doviesť svet k poznaniu, že jediní, ktorí „majú rozum“ sú oni? A túto kvalitu získavajú dňom uchopenia politickej funkcie? Nech. Ale čo chcú od vás? Od vakcinovaných? Ktorí dodržali a dodržiavajú všetky umné pravidlá?

 

Prečo vás nepretržite buzerujú? Lebo vám to vyhovuje? Som si istý, že nie. Lebo vakcína vás nechráni? Možno. Lebo sa dáte? Áno, lebo sa dáte.

Pani Šimkovičová riaditeľkou STVR? Blahoželám.

24.04.2024

Áno, teším sa na updating v doterajšej firme RTVS. Aby nejaké Tamary či Marty si nemysleli, že všetko pobeží podľa ich mecenášov. Aby dostali príležitosť aj ženy, muži – činovníci bystrozrakí, činovníci s otvorenou mysľou. Viem, že predbieham, ale nedokážem udržať potešenie z očakávania iba pre seba. RTVS už takmer tri roky predvádza [...]

Pán minister, hovorte nahlas

22.04.2024

Stále sme nútení si vypočuť na čo všetko nám Európska únia či priamo Európska komisia prispeli. Raz je to na cyklo chodníky, inokedy na nákup električiek či čohosi iného. Strácam trpezlivosť s takouto ideologickou informovanosťou nás, bežných, ideológiou nezruinovaných občanov. Preto Vás vyzývam, pán minister financií, zverejňujte každomesačný [...]

Danko chce rokovať o fungovaní koalície? Bravó!

09.04.2024

Na tlačovej besede SNS odznelo: „… sme pripravení rokovať o podmienkach fungovania koalície do budúcna, pretože sa zásadne mení politická mapa“. https://www.youtube.com/watch?v=c0BnrJU8uEs od 2,00 min. Musím otvorene pochváliť pána Danka, že chce rokovať o podmienkach ďalšej spolupráce koalície, čo jasne dokazuje, že si plne uvedomil svoj [...]

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

koláž, fotky, mReportér

Známe kúpeľné mesto je pýchou Slovenska, ale aj ikonický vodopád, pri ktorom nakrúcali seriál, ktorý milujú milióny ľudí

27.04.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 232
Celková čítanosť: 659814x
Priemerná čítanosť článkov: 2844x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy