Založ si blog

A sme najhorší! Prečo mu už konečne neveríte?

 

 

Veď vám jasne povedal, že pokiaľ ide o jeho diplomovku, je zlodej a podvodník. A pokiaľ ide o samotné štúdium, aj to odflákal. Treba teda dodať, že po tom všetkom priznaní je určite aj nevzdelanec.

 

A vy mnohí, stále naňho útočíte, že čo všetko robí zle a ešte aj papalášstvo. A čo má robiť?? S takou mizernou kvalifikáciou? A charakterom? Vy stále od neho čakáte voľačo iné? Hanba vám!

 

Veď on svojim verejným konaním priam ohrozuje existenciu všetkých škôl, ktoré ho vybavili voľajakým vysvedčením … Nemá toho dosť? Dajte mu už konečne pokoj.

 

A uverte tomu, ako sa vám sám a osobne predstavil. Potom už nebudete od neho očakávať žiadne veci normálne ani správne. Konečne! A budete mať pokoj na duši i v rodine. A v správach vás nič neprekvapí … Nestačí vám?

 

Aby som sa ale vrátil k testovaniu, o ktorom som pôvodne chcel. Celkom som sa dal uniesť jeho prejavom a takmer som stratil niť. Hrozné!

 

Teda:

 

Sme jediná krajina na planéte, ktorá absolvovala celoplošné testovanie. A veľmi úspešné! Nové SNP. Nik iný také niečo vo svete neabsolvoval. Luxembursko absolvovalo dobrovoľné testovanie v priebehu troch týždňov, pre záujemcov, ktorí mali záujem alebo dôvod.

 

Dovtedy sme patrili medzi svetových premiantov v ochrane pred Covidom, medzi najlepších vo svete.

 

Odvtedy, od celoplošného testovania, sme sa posunuli do skupiny najhorších tohto sveta. To je fakt. Denne pripomínaný politikmi a moderátormi bez nápadu.

 

Čo sa teda zmenilo celoplošným testovaním? Aký bol jeho dopad? Naša spoločnosť si rapídne pohoršila situáciu v priebehu necelých troch mesiacov po celoplošnom testovaní. Nik iný takýto prepad o toľko stupienkov nezaznamenal. Nebolo už dávno na čase si to všimnúť? A vyhodnotiť? Klady i zápory?

 

Ale to by sme museli poveriť touto prácou ľudí rozumejúcich problematike a neočakávať a nevynucovať si riešenie od nevzdelancov, podvodníkov či zlodejov.

 

 

 

 

Pani Šimkovičová riaditeľkou STVR? Blahoželám.

24.04.2024

Áno, teším sa na updating v doterajšej firme RTVS. Aby nejaké Tamary či Marty si nemysleli, že všetko pobeží podľa ich mecenášov. Aby dostali príležitosť aj ženy, muži – činovníci bystrozrakí, činovníci s otvorenou mysľou. Viem, že predbieham, ale nedokážem udržať potešenie z očakávania iba pre seba. RTVS už takmer tri roky predvádza [...]

Pán minister, hovorte nahlas

22.04.2024

Stále sme nútení si vypočuť na čo všetko nám Európska únia či priamo Európska komisia prispeli. Raz je to na cyklo chodníky, inokedy na nákup električiek či čohosi iného. Strácam trpezlivosť s takouto ideologickou informovanosťou nás, bežných, ideológiou nezruinovaných občanov. Preto Vás vyzývam, pán minister financií, zverejňujte každomesačný [...]

Danko chce rokovať o fungovaní koalície? Bravó!

09.04.2024

Na tlačovej besede SNS odznelo: „… sme pripravení rokovať o podmienkach fungovania koalície do budúcna, pretože sa zásadne mení politická mapa“. https://www.youtube.com/watch?v=c0BnrJU8uEs od 2,00 min. Musím otvorene pochváliť pána Danka, že chce rokovať o podmienkach ďalšej spolupráce koalície, čo jasne dokazuje, že si plne uvedomil svoj [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 232
Celková čítanosť: 659747x
Priemerná čítanosť článkov: 2844x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy