Založ si blog

Aspoň že Rusko reprezentujú olympijskí športovci!

 

Lebo čo ostatný svet? Ten reprezentujú profesionáli a finanční čakatelia. Tým nejde o žiaden šport, o žiadneho ducha športového priateľstva. Iba o finančné vízie.(?)

 

Nie som zástancom olympijských hier, kedysi dávnejšie som už o tom písal. Tie stratili športového ducha už kedysi v sedemdesiatych rokoch minulého storočia, kedy definitívne zvíťazila idea finančného profitu a akéhokoľvek biznisu. Drogového či reklamného.

 

No a v poslednom čase sa do týchto finančných hier priamo zaangažovali politici MOV. Aj dovtedy sa angažovali, ale nie až tak otvorene a očividne. Výsledkom ich dekadencie je to, že sa oficiálne dozvedám zo serióznych aj ostatných médií, že iba Rusko reprezentujú olympijskí športovci. Neviem kto reprezentuje takú Kanadu či Nórsko a ostatných, ale iba Rusko reprezentujú skutoční a oddaní olympijskí športovci! O ostatných nám oznamujú iba, že sú to Kanaďania či Nóri.

 

Nuž dovoľte mi prejaviť vďaku aj úctu Rusku a jeho olympijským športovcom, že sa odhodlali súťažiť na otvorenej scéne so všetkým tým svetovým „odpadom“. Odpadom, ktorý vyprodukovali svojou super platenou „prácou“ olympijskí politici. Sú identickí s mnohými inými.

 

Dovoľte prejaviť úctu Rusom, že aspoň oni sa odhodlali hájiť myšlienky skutočného olympionizmu, vyslaním skutočných „olympijských športovcov“.

 

A ešte im aj odmietnu zahrať ich hymnu. Veru perverznosť olympijským politikom ani trochu nechýba!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nevyprovokovaná vojna? Hanbím sa ja nechápavý!

24.07.2024

Áno, cítim sa byť zahanbený. Už 22. marca 2015 som uverejnil blog (link ďalej), v ktorom som vyzýval na korektnosť v správaní sa kolektívneho západu voči Rusku, lebo štuchanie do Ivana a Aľošu už raz dopadlo veľmi zle pre celú Európu. Pripomínal som, že ktorýsi tzv. „Európania“ sa nepoučili alebo zabudli na poučenie a svojím konaním opäť ženú [...]

Nie Slovenským záujmom!

12.07.2024

Prežívame čiastočne turbulentné obdobie, keď máme možnosť sledovať príživníkov rôznych politických smerov, rôznych politických, najmä osobných záujmov. Prežívame obdobie, o ktorom až nasledujúce generácie budú písať a uvažovať, čo všetko sme prehajdákali. Najväčšie huby či papule dnešných dní robia všetko preto, aby nepriateľstvo medzi [...]

Čas vodcov svorky

27.06.2024

V chotároch niekoľkých obcí v našom malom okrese sa zhromaždila neveľká svorka psov. Veľkých vlčiakov, miešancov, ale aj krpatých čivav. Svorku tvorili spočiatku najmohutnejšie psy. Všetci jedinci voči nej prechovávali radšej rešpekt. Prevažne nechcený, ale čo v takej situácii? Tri či štyri čivavy sa ku svorke pridali neskôr. Prišli o svojho pána [...]

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha strela atentátnika

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 248
Celková čítanosť: 701408x
Priemerná čítanosť článkov: 2828x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy