Založ si blog

Myslíte si, že ONI sú hlúpi?

 

Zaznelo z úst pani Radičovej, vtedy čerstvej expremiérky, prostredníctvom éteru vo vysokej tónine. Bola to rečnícka otázka novinárom. Škoda. Keby nebola rečnícka, možno by sa našiel fundovaný novinár, ktorý by na ňu smelo odpovedal, áno! Áno pani premiérka, myslím si, že sú hlúpi.

 

Veď sa len pozrite, kam zaviedli Európu! Tí, o ktorých sa pýtate, či sú hlúpi. Sami priznávajú, že horšia situácia od veľkej krízy v tridsiatych rokoch minulého storočia tu ešte nebola. Takže ONI nie sú hlúpi? Veruže sú! A nielen to! Alebo Ich nemožno posudzovať podľa výsledkov ich práce?

 

Sú najhlúpejší za posledné desaťročia! A navyše sú natoľko neokrôchaní, že chcú ešte aj rozdávať rady iným. Sú natoľko neokrôchaní, že chcú iných poúčať a určovať im pravidlá! Toľkú opovážlivosť aj v histórii nájdete len s ťažkosťami!

 

Ale nie iba ONI sú hlúpi! Aj u nás sú takí istí! Predbiehajú sa v tom, kto bude lepší ICH pätolizač. A je ich požehnane. Dokonca veľká väčšina! Sami to ukázali. Kam títo zavedú každú spoločnosť?

 

A čo na to asi hovoria naši učitelia? Veď musia byť zhrození! Načo odovzdávali vedomosti ľuďom, ktorí dnes počúvajú a poslúchajú tých najhlúpejších!? A ešte aj horlivo sa IM podriaďujú?! Načo boli vynaložené prostriedky dnešných seniorov na vzdelávanie detí!? Nebolo lepšie ich radšej prehajdákať? A takým študentom uviazať na krk zvonček a poslať ich sa pásť?

 

Nepíšem tu o možných riešeniach. Iba som chcel odpovedať na jednu čiastkovú otázku,  položenú verejnosti, lebo si myslím, že sa to patrí.

 

 

Pani Šimkovičová riaditeľkou STVR? Blahoželám.

24.04.2024

Áno, teším sa na updating v doterajšej firme RTVS. Aby nejaké Tamary či Marty si nemysleli, že všetko pobeží podľa ich mecenášov. Aby dostali príležitosť aj ženy, muži – činovníci bystrozrakí, činovníci s otvorenou mysľou. Viem, že predbieham, ale nedokážem udržať potešenie z očakávania iba pre seba. RTVS už takmer tri roky predvádza [...]

Pán minister, hovorte nahlas

22.04.2024

Stále sme nútení si vypočuť na čo všetko nám Európska únia či priamo Európska komisia prispeli. Raz je to na cyklo chodníky, inokedy na nákup električiek či čohosi iného. Strácam trpezlivosť s takouto ideologickou informovanosťou nás, bežných, ideológiou nezruinovaných občanov. Preto Vás vyzývam, pán minister financií, zverejňujte každomesačný [...]

Danko chce rokovať o fungovaní koalície? Bravó!

09.04.2024

Na tlačovej besede SNS odznelo: „… sme pripravení rokovať o podmienkach fungovania koalície do budúcna, pretože sa zásadne mení politická mapa“. https://www.youtube.com/watch?v=c0BnrJU8uEs od 2,00 min. Musím otvorene pochváliť pána Danka, že chce rokovať o podmienkach ďalšej spolupráce koalície, čo jasne dokazuje, že si plne uvedomil svoj [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 232
Celková čítanosť: 660963x
Priemerná čítanosť článkov: 2849x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy