Založ si blog

Nie Slovenským záujmom!

 

Prežívame čiastočne turbulentné obdobie, keď máme možnosť sledovať príživníkov rôznych politických smerov, rôznych politických, najmä osobných záujmov. Prežívame obdobie, o ktorom až nasledujúce generácie budú písať a uvažovať, čo všetko sme prehajdákali.

 

Najväčšie huby či papule dnešných dní robia všetko preto, aby nepriateľstvo medzi ľuďmi bolo základnou premisou bytia. Z toho vyrástla dnešná (rok 2024) povinnosť rusofóbie. Na takomto základe sa dá priživovať veľmi úspešne (platovo), a buzerovať všetkých ostatných.

 

Ale nie je to iba rusofóbia. Len si pozrite ich postoje a vyhlásenia na existenciu veriacich moslimov! Títo veriaci ľudia sú vraj všetci teroristi! Ako naši partizáni vo videní našich aj cudzích fašistov!

 

My „ostatní“, ktorí sa živíme užitočnou a hodnototvornou prácou, si však nemyslíme, že budovanie nenávisti speje k rastu životnej úrovne, k spolupráci a priateľstvu medzi krajinami a spoločenstvami, k ekologizácii hospodárstva. Preto odmietame vydržiavanie buzerantov vojnových štváčov. Odmietame legálnosť dotácií a príspevkov na ich „činnosť“!

 

Pozn.: Buzeranti sú ľudskí jedinci, heterosexuáli či homosexuáli, presvedčení, že ich kecy a dristy sú najdôležitejšie pre EXISTENCIU ľudstva a ľudskej spoločnosti, a my „ostatní“ ich musíme rešpektovať či dokonca poslúchať ! Nehanebná drzosť! Odmietam!

 

Navrhujem! Radšej by som nariadil, ale nedá sa ..

 

„Naši“ zástupcovia v Euro parlamente, prestaňte s politizáciou a propagáciou „slovenských záujmov“, a postavte sa na stranu podporujúcu záujmy Európy a ľudu Európy.

Som si istý, že ani Maďari ani Nemci ani iní nemajú dva či viac žalúdkov a nepociťujú radosť či smútok z iných udalostí než my obyvatelia Slovenska!

 

Podporujte!!

 

Ak chcete presadzovať (vraj) záujmy Slovenska, presadzujte a podporujte celoeurópske záujmy! Záujmy a potreby celej Európy. Takej Európy, ktorá je nám blízka, nám aj iným priateľská. Európy, ktorá odmieta rabovanie a okrádanie iných, a vynucovanie migrácie! Nechcenej, ťažkej, smutnej migrácie! Vraj nutnej!! Nie !

Podporujte Európu, ktorá všestranne podporí a pomôže vytvárať podmienky, aby ľudia si zlepšovali svoje živobytie, svoje podmienky žitia svojou vlastnou prácou. Prácou nezávislou od chamtivcov a nenažrancov. Domácich či „zahraničných“!!

 

Odmietnite!

 

Záujmy nenažrancov a chamtivcov, ktorí sa momentálne vyskytujú v Európe v hojnom počte!

Záujmy vojnových štváčov, ktorí si nedokážu zarábať si na živobytie užitočnou prácou!

Záujmy štváčov, ktorí klamstvami sa predvádzajú, že sú na strane Európy!

Bez ohľadu na to, z akej politickej bandy pochádzate, rád vás pochválim a podporím, ak nájdete v sebe silu presadzovať či podporovať záujmy a postoje, ktoré skutočne zblížia obyvateľov Európy a prispejú k vytváraniu bratstva, priateľstva a porozumenia …

 

„PS“:

Podporiť záujmy Európy, nami poznané a skutočné záujmy Európy, Európy ľudí, Európy Európanov, nikdy nebude na prekážku Europstva Slovenska a mierovej Európy. Bude to však vždy aj v záujme obyvateľov Slovenska. V záujme Slovenskej Európskosti. Európskosti, ktorú tak veľmi radi politicky omieľame. Lebo aj my, obyvatelia Slovenska, sme Európania. A chceme takými zostať …

 

Chce Zelenský naozaj rakety dlhého doletu? (Kto tomu verí? )

13.09.2024

Alebo iba vykonáva povinné cvičenie, ako vojnový zajatec, dúfajúci v zázrak? Lebo ono by to vyzeralo naozaj provokačne a svetová vojna by v tej chvíli začala, keby zaznela pravda. Keby priznali farbu a nahlas povedali: „Zelenský, tu máš rakety a strieľaj do Ruska! Hlava nehlava! Aj zemepisné súradnice raketám dodáme. Jasné?!“ Lebo toto vojnoví [...]

Švédsko už na Ukrajine?

06.09.2024

Pred asi týždňom ruské správy z frontu oznámili, že raketami zasiahli a zničili zhromaždisko žoldnierov v Poltave. Kamióny vraj odvážali celkom do 600 mŕtvych. Pred dvoma dňami (4.9.) sa v tlači objavili správy, že švédsky minister zahraničných vecí odstúpil z funkcie. Neuviedol dôvody, ale uviedol, že celkom odchádza z politiky a neostane ani [...]

Tu ide o predčasné voľby, nie o predsedu NR

29.08.2024

Už od marca je naša spoločnosť otravovaná politickým vydieračom, ktorého prínos pre stabilitu koalície je nulový. Najprv vyhlasoval že Pellegrini už raz zradil a urobí to znovu, vstúpil do prezidentskej kampane, aby predviedol svoju váhu, čo sa mu aj „podarilo“, a potom bez hanby vyzýval všetkých svojich dvoch voličov, aby volili Harabina. Nestačilo. Po [...]

most, Čadca

Nebezpečná voda sa valila aj Čadcou. Živel tam ohrozoval mosty, firmy aj rodinné domy

16.09.2024 21:00

Podobné povodne boli v metropole Kysúc zaznamenané v roku 1997, no viacerí miestni tvrdia, že ani vtedy živel nespôsobil také škody, ako teraz.

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.

Europarlament / Europoslanci /

Leyenová predstaví zloženie eurokomisie. V europarlamente si pripomenuli vyčíňanie povodní

16.09.2024 19:57

Europoslanci sa spolu s predstaviteľmi eurokomisie zúčastnia na kľúčovej rozprave o pripravenosti EÚ konať v prípade prírodných katastrof.

Rusko Iževsk škola streľba

Študent v Čeľabinsku zaútočil kladivom na spolužiakov a učiteľov, štyroch zranil

16.09.2024 18:07

Putin označuje takéto incidenty za importované zo Spojených štátov a vinu pripisuje globalizácii.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 254
Celková čítanosť: 722365x
Priemerná čítanosť článkov: 2844x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy