Založ si blog

Danko chce rokovať o fungovaní koalície? Bravó!

 

Na tlačovej besede SNS odznelo:

 

„… sme pripravení rokovať o podmienkach fungovania koalície do budúcna, pretože sa zásadne mení politická mapa“.

https://www.youtube.com/watch?v=c0BnrJU8uEs  od 2,00 min.

 

Musím otvorene pochváliť pána Danka, že chce rokovať o podmienkach ďalšej spolupráce koalície, čo jasne dokazuje, že si plne uvedomil svoj osobný potenciál v náročných prácach, ktoré pred koalíciou stoja.

 

Nakoniec to avizoval už dávno pred prezidentskými voľbami. A razantne brojil proti koaličnému kandidátovi. Pán Danko sa rozhodol byť viac ako rovnocenným konkurentom svojho koaličného partnera a dokázať mu vo voľbách, že on na funkciu prezidenta nepatrí. Aj to dokázal, akurát, že to ON, padlo naňho.

 

A nielen to. Pán Danko utŕžil obrovské fiasko, ktorým upovedomil nielen koaličných partnerov, ale aj celú slovenskú verejnosť a potvrdil, že ON osobne nemá žiadny koaličný potenciál a je pre prácu koalície celkom neefektívny a takmer nadbytočný. Zároveň dokázal celej členskej základni SNS, že nemá ani voličský potenciál. A preto ani tam nie je na úžitok.

 

Preto som skutočne rád, že pán Danko si toto všetko uvedomil a je rozhodnutý to prerokovať na zajtrajšej (10.4.) koaličnej rade, ako to sám vyhlásil. Som pevne presvedčený, pri jeho neochvejnom vystúpení a postoji na predmetnej tlačovke, že posúri aj konanie snemu SNS, aby aj tam prerokoval fungovanie SNS do budúcna.

 

Držím mu v tom palce, aby sa nedal odradiť žiadnymi ťažkosťami a aby zo „zmenenej politickej mapy“ vyvodil a vykonal čím skôr potrebné až nutné opatrenia a závery.

 

Ste proti Zákonu o zahraničných agentoch? A to už prečo?

15.05.2024

Za posledných vyše tridsať rokov som ani raz nezachytil informáciu, z „našich ctihodných“ médií, žeby do našich vnútorných záležitostí zasahoval ktokoľvek iný, než Rusko! A nezachytil som nič iné ani od „našich najctihodnejších“, teda od predstaviteľov novinárskej či žurnalistickej obce! A nebudem tajiť, nezachytil som nič iné [...]

Ste sa zbláznili? Ste proti Zákonu o zahraničných agentoch? ?

15.05.2024

Za posledných vyše tridsať rokov som ani raz nezachytil informáciu, z „našich ctihodných“ médií, žeby do našich vnútorných záležitostí zasahoval ktokoľvek iný, než Rusko! A nezachytil som nič iné ani od „našich najctihodnejších“, teda od predstaviteľov novinárskej či žurnalistickej obce! A nebudem tajiť, nezachytil som nič iné [...]

Víťazný Západ úspešne zahnal Rusko do úzkych. Už mu ostáva jediné.

07.05.2024

„Vyspelý Západ“, presnejšie jeho „naj“ politici, sa spojil a denne dokazuje svojim voličom, že jedine „ON“ má pravdu a že jedine „Jeho“ postoje, názory a postupy sú správne. No a tento „veleúspešný“ postup dohnal Rusko do situácie, že mu skutočne neostáva na výber. Vo všetkom má pravdu iba „vyspelý Západ“. Rusku v týchto mantineloch [...]

SR Handlová vláda výjazdové rokovanie streľba Fico TNX

Smerujeme po atentáte na Fica k občianskej vojne? Ovplyvniť to môže aj on sám

16.05.2024 06:05

Atentátnik, napriek slovám na uniknutom videu z polície, liberál rozhodne nie je.

Robert Fico, Robert Kaliňák

Atentát na Fica: Je to útok, ktorý zmení Slovensko. Kaliňák bol zlomený, koalícia chce pokoj, no ukazuje na vinníkov

16.05.2024 06:00

Fico bol krátko po jedenástej po operácii a v stabilizovanom stave. Koalícia hovorila o mieri a vyzývala na pokoj, no paradoxne ako prvá ukazovala na vinníkov.

APTOPIX Russia Ukraine War Kharkiv Attacks

List z Charkova: Na balkóne mám ideálne miesto pre guľomet

16.05.2024 06:00

Boje na predmestiach pokračujú neustále, je ich počuť, aspoň v našej štvrti Saltovka. Ako vravievame: búchajú.

vojna na Ukrajine, Cherson

ONLINE: Zelenskyj: Situácia v Charkovskej oblasti sa čiastočne stabilizovala. Putin: Postupujeme vo všetkých smeroch

16.05.2024 05:50, aktualizované: 07:30

Ukrajinský prezident hovorí o čiastočnej stabilizácii a snahe ubrániť Vovčansk, ruský prezident o čo najefektívnejšej práci v prvej línii.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 237
Celková čítanosť: 672445x
Priemerná čítanosť článkov: 2837x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy