Založ si blog

Paul Roberts  „Zabi svojich vlastných! “

 

Stávka na migrantov bude smrťou Írska a írskeho ľudu.

Genocída je teraz bežnou praxou Európskej únie. Gaza nie je jediným prípadom genocídy. Genocída sa teraz pácha v celých Spojených štátoch a Európe.

 

Pozri článok Marka Keenana „Vlády v Európe a Amerike uprednostňujú migračných okupantov pred svojimi vlastnými obyvateľmi“.

 

Ako píše Mark Keenan, „migranti majú právo na bezplatné bývanie, bezplatné sociálne zabezpečenie, bezplatnú lekársku starostlivosť, jedlo, oblečenie a množstvo ďalších privilégií. Zatiaľ čo írska vláda podporuje masovú imigráciu, v uliciach Írska je 14 000 ľudí bez domova.“ A na ceste sú ďalší Íri bez domova.

 

Migranti dostávajú bezplatné ubytovanie v hoteloch a vidieckych domoch po celej krajine, zatiaľ čo Íri sa snažia vyžiť v zmanipulovanom inflačnom systéme. Je to večný príbeh závratne vysokých nájmov, vysokých daní, inflácie a súčasnej ťažkej bytovej krízy.

 

Európe bolo ponúknuté, vyplatiť sa Afrike za otrokárstvo. Portugalský prezident vyzval „civilizovaný svet“, aby zaplatil za kolonializmus. Ale ani doma mu „nerozumeli“.

 

Mnoho mladých írskych občanov nemá na výber: buď žiť so svojimi rodičmi, alebo emigrovať niekam do Austrálie, pretože si nemôžu dovoliť život vo svojej domovskej krajine. A to je mimoriadne dôležitý bod.

 

Ukazuje, že Západ je zámerne ničený západnými štátmi. Hrozba, ktorej čelia všetci obyvatelia Západu, nepochádza z Ruska, Číny alebo Iránu, ale od ich vlastných vlád. Írski občania, ktorí pokojne protestujú proti prúdu imigrantov, ktorí vytláčajú pôvodné obyvateľstvo, sú nemilosrdne bití políciou – dokonca aj matky a deti. To zdôrazňuje podradné postavenie ľudí írskeho etnika.

 

Keenan poznamenáva: „Mnohí z írskych policajtov s kuklami, ktorí používajú tieto opatrenia na Írsko, vôbec nie sú Íri – skôr vyzerajú ako návšteva žoldnierov alebo armády EÚ.“ „Tvrdou realitou je, že írska vláda je v skutočnosti len bábkou európskych byrokratov. Írsko bolo vazalským štátom, úplne kontrolovaným Európskou úniou, riadeným bankármi. Platí to najmä od kontroverzného (a opätovného) referenda o Lisabonskej zmluve, ktoré sa konalo pred 14 rokmi a priložilo klinec do rakvy írskej suverenity.

 

Autor: Paul Craig Roberts – doktor ekonómie, bývalý námestník ministra financií USA pre hospodársku politiku v administratíve Ronalda Reagana.

Preklad do ruštiny Anna Polunina

Uverejnil: Svobodnaja pressa. ru:

https://svpressa.ru/politic/article/414013/

 

Originál:

The Death of Ireland and Replacement of the Irish People

 

 

 

Ste proti Zákonu o zahraničných agentoch? A to už prečo?

15.05.2024

Za posledných vyše tridsať rokov som ani raz nezachytil informáciu, z „našich ctihodných“ médií, žeby do našich vnútorných záležitostí zasahoval ktokoľvek iný, než Rusko! A nezachytil som nič iné ani od „našich najctihodnejších“, teda od predstaviteľov novinárskej či žurnalistickej obce! A nebudem tajiť, nezachytil som nič iné [...]

Ste sa zbláznili? Ste proti Zákonu o zahraničných agentoch? ?

15.05.2024

Za posledných vyše tridsať rokov som ani raz nezachytil informáciu, z „našich ctihodných“ médií, žeby do našich vnútorných záležitostí zasahoval ktokoľvek iný, než Rusko! A nezachytil som nič iné ani od „našich najctihodnejších“, teda od predstaviteľov novinárskej či žurnalistickej obce! A nebudem tajiť, nezachytil som nič iné [...]

Víťazný Západ úspešne zahnal Rusko do úzkych. Už mu ostáva jediné.

07.05.2024

„Vyspelý Západ“, presnejšie jeho „naj“ politici, sa spojil a denne dokazuje svojim voličom, že jedine „ON“ má pravdu a že jedine „Jeho“ postoje, názory a postupy sú správne. No a tento „veleúspešný“ postup dohnal Rusko do situácie, že mu skutočne neostáva na výber. Vo všetkom má pravdu iba „vyspelý Západ“. Rusku v týchto mantineloch [...]

Benjamin Netanjahu / Benny Ganc /

Ganc dal Netanjahuovi ultimátum, požaduje do 8. júna plán pre Gazu

18.05.2024 22:05

Premiér jeho návrhy označil za eufemizmy, ktoré predznamenávajú porážku Izraela.

tbilisi, gruzínsko, protest

Gruzínska prezidentka vetovala sporný zákon o zahraničnom vplyve

18.05.2024 17:08

Vládna strana Gruzínsky sen má však v parlamente dosť poslancov, aby veto hlavy štátu prehlasovala.

handlová, fico, atentát

NAKA obvinila osobu, ktorá sa mala vyhrážať ministrovi a poslancom cez sociálnu sieť

18.05.2024 15:10

Prokurátor sa stotožnil s podnetom polície na vzatie obvineného do väzby, rozhodne o nej súd.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 237
Celková čítanosť: 672918x
Priemerná čítanosť článkov: 2839x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy