Založ si blog

Danko chce rokovať o fungovaní koalície? Bravó!

 

Na tlačovej besede SNS odznelo:

 

„… sme pripravení rokovať o podmienkach fungovania koalície do budúcna, pretože sa zásadne mení politická mapa“.

https://www.youtube.com/watch?v=c0BnrJU8uEs  od 2,00 min.

 

Musím otvorene pochváliť pána Danka, že chce rokovať o podmienkach ďalšej spolupráce koalície, čo jasne dokazuje, že si plne uvedomil svoj osobný potenciál v náročných prácach, ktoré pred koalíciou stoja.

 

Nakoniec to avizoval už dávno pred prezidentskými voľbami. A razantne brojil proti koaličnému kandidátovi. Pán Danko sa rozhodol byť viac ako rovnocenným konkurentom svojho koaličného partnera a dokázať mu vo voľbách, že on na funkciu prezidenta nepatrí. Aj to dokázal, akurát, že to ON, padlo naňho.

 

A nielen to. Pán Danko utŕžil obrovské fiasko, ktorým upovedomil nielen koaličných partnerov, ale aj celú slovenskú verejnosť a potvrdil, že ON osobne nemá žiadny koaličný potenciál a je pre prácu koalície celkom neefektívny a takmer nadbytočný. Zároveň dokázal celej členskej základni SNS, že nemá ani voličský potenciál. A preto ani tam nie je na úžitok.

 

Preto som skutočne rád, že pán Danko si toto všetko uvedomil a je rozhodnutý to prerokovať na zajtrajšej (10.4.) koaličnej rade, ako to sám vyhlásil. Som pevne presvedčený, pri jeho neochvejnom vystúpení a postoji na predmetnej tlačovke, že posúri aj konanie snemu SNS, aby aj tam prerokoval fungovanie SNS do budúcna.

 

Držím mu v tom palce, aby sa nedal odradiť žiadnymi ťažkosťami a aby zo „zmenenej politickej mapy“ vyvodil a vykonal čím skôr potrebné až nutné opatrenia a závery.

 

Pani Šimkovičová riaditeľkou STVR? Blahoželám.

24.04.2024

Áno, teším sa na updating v doterajšej firme RTVS. Aby nejaké Tamary či Marty si nemysleli, že všetko pobeží podľa ich mecenášov. Aby dostali príležitosť aj ženy, muži – činovníci bystrozrakí, činovníci s otvorenou mysľou. Viem, že predbieham, ale nedokážem udržať potešenie z očakávania iba pre seba. RTVS už takmer tri roky predvádza [...]

Pán minister, hovorte nahlas

22.04.2024

Stále sme nútení si vypočuť na čo všetko nám Európska únia či priamo Európska komisia prispeli. Raz je to na cyklo chodníky, inokedy na nákup električiek či čohosi iného. Strácam trpezlivosť s takouto ideologickou informovanosťou nás, bežných, ideológiou nezruinovaných občanov. Preto Vás vyzývam, pán minister financií, zverejňujte každomesačný [...]

Nechoďte hneď do Česka, pán prezident

08.04.2024

Nechoďte tam na potvrdenie formálneho priateľstva, ani na predvedenie existujúceho pokrytectva. Áno, netreba si zatvárať oči ani pred pokrytectvom. Na českej strane sme mali možnosť vidieť neskrývané snahy o zasahovanie do politického vývoja na Slovensku, čo by sme mali rázne odmietnuť. Aspoň do chvíle, kým opäť vytvoríme spoločný štát. Lebo ten [...]

teplomer, horúčavy, pes

Pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Fico, Blaha

Iniciatíva Munícia pre Ukrajinu vyzvala Fica, aby zdvojnásobil vyzbieranú sumu

29.04.2024 19:36

Zároveň premiéra vyzvali, aby sa jasne vyjadril a prehodnotil svoj postoj k českej iniciatíve.

Filip Kuffa

Demokrati namietajú účasť Gregora Kuffu na rokovaniach, jeho brat hovorí o výmysloch

29.04.2024 18:56

Ako príklad uviedla mimoparlamentná strana rokovanie k návštevnému poriadku Tatranského národného parku.

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 232
Celková čítanosť: 660555x
Priemerná čítanosť článkov: 2847x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy