Založ si blog

Áno homosexuálnym vzťahom.

 

Už dosť dlhý čas zamestnávajú nielen našu spoločnosť homosexuálne partnerstvá. Krajiny, v ktorých tieto vzťahy povýšili na úroveň rodiny, nás radi napomínajú. Že sme nedemokratickí, nemáme dostatok úcty k ľudským právam a podobne. Pomáhajú si príkladmi zlých, nehodných rodičov a platenými spolupracovníkmi spomedzi našich vlastných občanov.

 

Nuž treba nám toho neužitočného sporenia sa? Nedokážeme vyjsť v ústrety požiadavkám doby? Veď máme dostatok spoločensko-politických skúseností, aby sme aj v tejto skúške obstáli a zároveň si zachovali priazeň našich kritikov. Preto od istého času bezbreho podporujem výlučne homosexuálne vzťahy v celej Západnej Európe a držím im palce na ceste k ich veľkému všeobecnému víťazstvu. Zároveň navrhujem:

 

Schváľme zákon o všeobecnom súhlase s homosexuálnymi partnerstvami bez akýchkoľvek obmedzení v Západnej Európe! Navrhnime Západnej Európe a žiadajme, aby vo svojom zákonodarstve schválila možnosť iba homosexuálnych vzťahov.  Aby všetky iné než homosexuálne vzťahy a prípadnú neveru zakázali pod trestom doživotia! A my, ešte nie takí pokrokoví, im budeme všemožne pomáhať, aby ukázali a dokázali celému svetu, že oni sú tí najpokrokovejší, najlepší, najdemokratickejší. Že sú to oni, kto prechováva skutočnú úctu k ľudským právam a k ľudským hodnotám. A po prechodnom období, navrhujem štyridsať rokov, vyhodnotíme ich skúsenosti a poučíme sa.

 

Možno sa budú naši Západní priatelia počas tohto obdobia potykať s rôznymi ťažkosťami či nedorozumeniami. My im však prisľúbme nehynúcu pomoc v ich snažení, hlavne nech vydržia! Mnohí z nás im budú pomáhať možno ochotnejšie ako pri záchrane darebáckych bankárov. Som si istý a ubezpečujem všetkých našich občanov, že táto obeta sa vyplatí.

 

PS pochybovačom: Po štyridsiatich rokoch homosexuálnej manifestácie každá spoločnosť stratí schopnosť reprodukcie a nastúpi jej neodvratný zánik. 

Nevyprovokovaná vojna? Hanbím sa ja nechápavý!

24.07.2024

Áno, cítim sa byť zahanbený. Už 22. marca 2015 som uverejnil blog (link ďalej), v ktorom som vyzýval na korektnosť v správaní sa kolektívneho západu voči Rusku, lebo štuchanie do Ivana a Aľošu už raz dopadlo veľmi zle pre celú Európu. Pripomínal som, že ktorýsi tzv. „Európania“ sa nepoučili alebo zabudli na poučenie a svojím konaním opäť ženú [...]

Nie Slovenským záujmom!

12.07.2024

Prežívame čiastočne turbulentné obdobie, keď máme možnosť sledovať príživníkov rôznych politických smerov, rôznych politických, najmä osobných záujmov. Prežívame obdobie, o ktorom až nasledujúce generácie budú písať a uvažovať, čo všetko sme prehajdákali. Najväčšie huby či papule dnešných dní robia všetko preto, aby nepriateľstvo medzi [...]

Čas vodcov svorky

27.06.2024

V chotároch niekoľkých obcí v našom malom okrese sa zhromaždila neveľká svorka psov. Veľkých vlčiakov, miešancov, ale aj krpatých čivav. Svorku tvorili spočiatku najmohutnejšie psy. Všetci jedinci voči nej prechovávali radšej rešpekt. Prevažne nechcený, ale čo v takej situácii? Tri či štyri čivavy sa ku svorke pridali neskôr. Prišli o svojho pána [...]

Austria Tokyo Olympics Belarus Runner

Stovky Slovákov možno teraz zo Schwechatu neodletia na dovolenku. Čo im hrozí na rakúskom letisku?

27.07.2024 11:00

Rakúska polícia nasadí takmer 700 svojich príslušníkov, ktorí majú úlohu zabrániť narušeniu plynulého fungovania veľkého letiska.

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 248
Celková čítanosť: 701472x
Priemerná čítanosť článkov: 2829x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy