Založ si blog

Myslíte si, že ONI sú hlúpi?

 

Zaznelo z úst pani Radičovej, vtedy čerstvej expremiérky, prostredníctvom éteru vo vysokej tónine. Bola to rečnícka otázka novinárom. Škoda. Keby nebola rečnícka, možno by sa našiel fundovaný novinár, ktorý by na ňu smelo odpovedal, áno! Áno pani premiérka, myslím si, že sú hlúpi.

 

Veď sa len pozrite, kam zaviedli Európu! Tí, o ktorých sa pýtate, či sú hlúpi. Sami priznávajú, že horšia situácia od veľkej krízy v tridsiatych rokoch minulého storočia tu ešte nebola. Takže ONI nie sú hlúpi? Veruže sú! A nielen to! Alebo Ich nemožno posudzovať podľa výsledkov ich práce?

 

Sú najhlúpejší za posledné desaťročia! A navyše sú natoľko neokrôchaní, že chcú ešte aj rozdávať rady iným. Sú natoľko neokrôchaní, že chcú iných poúčať a určovať im pravidlá! Toľkú opovážlivosť aj v histórii nájdete len s ťažkosťami!

 

Ale nie iba ONI sú hlúpi! Aj u nás sú takí istí! Predbiehajú sa v tom, kto bude lepší ICH pätolizač. A je ich požehnane. Dokonca veľká väčšina! Sami to ukázali. Kam títo zavedú každú spoločnosť?

 

A čo na to asi hovoria naši učitelia? Veď musia byť zhrození! Načo odovzdávali vedomosti ľuďom, ktorí dnes počúvajú a poslúchajú tých najhlúpejších!? A ešte aj horlivo sa IM podriaďujú?! Načo boli vynaložené prostriedky dnešných seniorov na vzdelávanie detí!? Nebolo lepšie ich radšej prehajdákať? A takým študentom uviazať na krk zvonček a poslať ich sa pásť?

 

Nepíšem tu o možných riešeniach. Iba som chcel odpovedať na jednu čiastkovú otázku,  položenú verejnosti, lebo si myslím, že sa to patrí.

 

 

Danko chce rokovať o fungovaní koalície? Bravó!

09.04.2024

Na tlačovej besede SNS odznelo: „… sme pripravení rokovať o podmienkach fungovania koalície do budúcna, pretože sa zásadne mení politická mapa“. https://www.youtube.com/watch?v=c0BnrJU8uEs od 2,00 min. Musím otvorene pochváliť pána Danka, že chce rokovať o podmienkach ďalšej spolupráce koalície, čo jasne dokazuje, že si plne uvedomil svoj [...]

Nechoďte hneď do Česka, pán prezident

08.04.2024

Nechoďte tam na potvrdenie formálneho priateľstva, ani na predvedenie existujúceho pokrytectva. Áno, netreba si zatvárať oči ani pred pokrytectvom. Na českej strane sme mali možnosť vidieť neskrývané snahy o zasahovanie do politického vývoja na Slovensku, čo by sme mali rázne odmietnuť. Aspoň do chvíle, kým opäť vytvoríme spoločný štát. Lebo ten [...]

Sklamaní a nespokojní? Pozrite sa do zrkadla a nekňučte!

07.04.2024

Vraj pán Peter Pellegrini a jeho štáb strašili voličov vojnou a stavili kampaň na šírení strachu ako vhodnej motivácie voličov a urobili z pána Korčoka kandidáta vojny a vojnového štváča. Že oklamali takto voličov a preto pán Pellegrini vyhral. Nuž verím, že ste sklamaní, ale mýlite sa a klamete ako počas celej tejto kampane. Iba to nesmiete kvôli [...]

trump, súd

Do procesu s Trumpom v kauze platieb pornoherečke vybrali šesť porotcov

16.04.2024 23:08

Celkovo by mohol výber poroty trvať týždeň. Desiatky potenciálnych porotcov totiž vyjadrili pochybnosti ohľadom svojej schopnosti zachovať si v procese nestrannosť.

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48, aktualizované: 22:47

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 230
Celková čítanosť: 653427x
Priemerná čítanosť článkov: 2841x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy