Založ si blog

Nie Slovenským záujmom!

 

Prežívame čiastočne turbulentné obdobie, keď máme možnosť sledovať príživníkov rôznych politických smerov, rôznych politických, najmä osobných záujmov. Prežívame obdobie, o ktorom až nasledujúce generácie budú písať a uvažovať, čo všetko sme prehajdákali.

 

Najväčšie huby či papule dnešných dní robia všetko preto, aby nepriateľstvo medzi ľuďmi bolo základnou premisou bytia. Z toho vyrástla dnešná (rok 2024) povinnosť rusofóbie. Na takomto základe sa dá priživovať veľmi úspešne (platovo), a buzerovať všetkých ostatných.

 

Ale nie je to iba rusofóbia. Len si pozrite ich postoje a vyhlásenia na existenciu veriacich moslimov! Títo veriaci ľudia sú vraj všetci teroristi! Ako naši partizáni vo videní našich aj cudzích fašistov!

 

My „ostatní“, ktorí sa živíme užitočnou a hodnototvornou prácou, si však nemyslíme, že budovanie nenávisti speje k rastu životnej úrovne, k spolupráci a priateľstvu medzi krajinami a spoločenstvami, k ekologizácii hospodárstva. Preto odmietame vydržiavanie buzerantov vojnových štváčov. Odmietame legálnosť dotácií a príspevkov na ich „činnosť“!

 

Pozn.: Buzeranti sú ľudskí jedinci, heterosexuáli či homosexuáli, presvedčení, že ich kecy a dristy sú najdôležitejšie pre EXISTENCIU ľudstva a ľudskej spoločnosti, a my „ostatní“ ich musíme rešpektovať či dokonca poslúchať ! Nehanebná drzosť! Odmietam!

 

Navrhujem! Radšej by som nariadil, ale nedá sa ..

 

„Naši“ zástupcovia v Euro parlamente, prestaňte s politizáciou a propagáciou „slovenských záujmov“, a postavte sa na stranu podporujúcu záujmy Európy a ľudu Európy.

Som si istý, že ani Maďari ani Nemci ani iní nemajú dva či viac žalúdkov a nepociťujú radosť či smútok z iných udalostí než my obyvatelia Slovenska!

 

Podporujte!!

 

Ak chcete presadzovať (vraj) záujmy Slovenska, presadzujte a podporujte celoeurópske záujmy! Záujmy a potreby celej Európy. Takej Európy, ktorá je nám blízka, nám aj iným priateľská. Európy, ktorá odmieta rabovanie a okrádanie iných, a vynucovanie migrácie! Nechcenej, ťažkej, smutnej migrácie! Vraj nutnej!! Nie !

Podporujte Európu, ktorá všestranne podporí a pomôže vytvárať podmienky, aby ľudia si zlepšovali svoje živobytie, svoje podmienky žitia svojou vlastnou prácou. Prácou nezávislou od chamtivcov a nenažrancov. Domácich či „zahraničných“!!

 

Odmietnite!

 

Záujmy nenažrancov a chamtivcov, ktorí sa momentálne vyskytujú v Európe v hojnom počte!

Záujmy vojnových štváčov, ktorí si nedokážu zarábať si na živobytie užitočnou prácou!

Záujmy štváčov, ktorí klamstvami sa predvádzajú, že sú na strane Európy!

Bez ohľadu na to, z akej politickej bandy pochádzate, rád vás pochválim a podporím, ak nájdete v sebe silu presadzovať či podporovať záujmy a postoje, ktoré skutočne zblížia obyvateľov Európy a prispejú k vytváraniu bratstva, priateľstva a porozumenia …

 

„PS“:

Podporiť záujmy Európy, nami poznané a skutočné záujmy Európy, Európy ľudí, Európy Európanov, nikdy nebude na prekážku Europstva Slovenska a mierovej Európy. Bude to však vždy aj v záujme obyvateľov Slovenska. V záujme Slovenskej Európskosti. Európskosti, ktorú tak veľmi radi politicky omieľame. Lebo aj my, obyvatelia Slovenska, sme Európania. A chceme takými zostať …

 

Švédsko už na Ukrajine?

06.09.2024

Pred asi týždňom ruské správy z frontu oznámili, že raketami zasiahli a zničili zhromaždisko žoldnierov v Poltave. Kamióny vraj odvážali celkom do 600 mŕtvych. Pred dvoma dňami (4.9.) sa v tlači objavili správy, že švédsky minister zahraničných vecí odstúpil z funkcie. Neuviedol dôvody, ale uviedol, že celkom odchádza z politiky a neostane ani [...]

Tu ide o predčasné voľby, nie o predsedu NR

29.08.2024

Už od marca je naša spoločnosť otravovaná politickým vydieračom, ktorého prínos pre stabilitu koalície je nulový. Najprv vyhlasoval že Pellegrini už raz zradil a urobí to znovu, vstúpil do prezidentskej kampane, aby predviedol svoju váhu, čo sa mu aj „podarilo“, a potom bez hanby vyzýval všetkých svojich dvoch voličov, aby volili Harabina. Nestačilo. Po [...]

To ONI (! ) chcú vymeniť obyvateľstvo Slovenska

21.08.2024

Tvrdia a aj priamo navádzajú vládu našej krajiny, že je potrebné až nutné, vytvoriť priestor pre zamestnávanie cudzincov. Cudzincov, lebo 150 tisíc pracovných miest, predpokladajme korektných pracovných miest, je neobsadených a ONI (!), ich nedokážu obsadiť domácimi uchádzačmi o prácu. Pritom máme stále okolo 160 tisíc nezamestnaných. Nehanbíme sa [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 253
Celková čítanosť: 718462x
Priemerná čítanosť článkov: 2840x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy