Založ si blog

Atentát na premiéra – iba začiatok?

 

Začiatok násilného prevratu? Lebo povolebný prevrat s neobmedzenou ponukou vládnych aj zákonodarných funkcií sa nepodaril?

 

Zástupcovia cudzích záujmov po parlamentných voľbách rozdávali a priam vnucovali za vstup do cudzineckej progresívnej légie funkcie, ktoré im nikdy nepatrili. A nehanbili sa za to! A ani ich za to nik nekritizoval! Ani tí naj zástancovia demokracie, práva a ústavnosti! Jednoducho nik! Nik sa neodvážil! Ako je toto možné? Prečo sa nik neodvážil??

 

Ako ukazuje atentát na premiéra, podľa počtu výstrelov a blízkosti atentátnika, s jedinou úlohou ho zavraždiť, cudzinecká progresívna légia sa so svojou porážkou v parlamentných aj prezidentských voľbách nezmierila! Po všetkých pouličných výzvach, urážkach aj hulvátstvach, ktoré ako sa ukázalo nestačili, zrejme si spomenula na inšpiráciu z Majdanu a pristúpila k realizácii.

 

Zrejme to tak vyhodnotili aj vyšetrovatelia a preto minister vnútra, aby neodkryl taktiku vyšetrovania opakovane zdôrazňoval, že podozrievajú iba „osamelého vlka“. Ale okamžite pochopili, že o žiadneho osamelého vlka nešlo a nejde!

 

Ten „osamelý vlk“ po atentáte sa ani nepokúšal brániť výmyslami o pomýlení sa, o vlastnom strese, či o osobnom šoku z čohosi, ale hrdo a odvážne zopakoval pre média dôvody vraždy! Hrdo sa prihlásil k svojmu činu, aby mu odmenu neuchmatol ktosi iný. Zopakoval svoje dôvody nahlas, aby oznámil objednávateľom, že svoju úlohu zodpovedne a v celom, aj mediálnom rozsahu splnil a očakáva sľúbenú odmenu!

 

Bez spomalenia a zamyslenia sa vymenoval všetky dôvody, ktoré mali byť použité v celosvetovej propagácii, že na Slovensku ľud zvrhol vládu, ktorá potláča demokraciu, ktorá ťahá Slovensko do Ruska, lebo Slovensko chce ísť svojou cestou na Západ!!

 

Okamžite po atentáte sa rozbehla kampaň vo všetkých médiách propagujúca atentátnika ako spisovateľa, chrobáčika, ktorý „len“ občas čosi načarbal, ináč je milý a obľúbený člen spolku ctihodných ľudí a susedov.

 

Rôzne média okamžite, teda do hodiny!, mali „preštudované“ tie isté jeho čarbanice, čo kedy a kde na ktorej strane načmáral, časti jeho životného príbehu a citovali jeho texty.

 

Iba blázon by im uveril!

 

Všetko to boli dávno pripravené správy, ktoré niekto konkrétny médiám dodal, ktoré niekto konkrétny v daných mediach prijal, o publikovaní ktorých v daných mediach niekto konkrétny rozhodol, a rozhodol aj o ich opakovanom publikovaní!!

 

Dodnes média šíria čo povedal neskôr, čo hovorí jeho manželka, čo jeho advokát. Všetko ešte stále smeruje k tomu, že z atentátnika raz bude hrdina, ktorý pomohol zachrániť demokraciu a bude maturitnou otázkou!

 

Lebo v normálnej spoločnosti sa nikde vo svete nedáva priestor vrahom, atentátnikom, ani ostatným kriminálnikom, ktorí mohli spáchať zločin aj v snahe o seba propagáciu! A práve z tohto dôvodu zločinec nedostane žiadny priestor vo verejnosti, nanajvýš nejaké dve písmena a bodku!

 

Iba v tomto konkrétnom prípade, atentátu na predsedu vlády Slovenska, je všetko naopak! O čom toto má svedčiť? Že to ešte neskončilo? Že to bol iba začiatok?

Je chybou znižovať DPH. Netvrdím to sto percentne vážne, ale ani nevtipkujem

19.09.2024

Všimli ste si, že ceny potravín sú u nás vyššie ako v susedných krajinách? Pričom mzdy sú u nás nižšie ako v spomínaných krajinách. A nižšie mzdy majú aj poľnohospodári, aj spracovatelia, aj predavačky. Tak prečo? Nuž preto, že takmer všetky ceny dnes sú vyšponované na najvyššiu úroveň, akú sú ochotní zniesť kupujúci! Aj v spolupráci s [...]

Chce Zelenský naozaj rakety dlhého doletu? (Kto tomu verí? )

13.09.2024

Alebo iba vykonáva povinné cvičenie, ako vojnový zajatec, dúfajúci v zázrak? Lebo ono by to vyzeralo naozaj provokačne a svetová vojna by v tej chvíli začala, keby zaznela pravda. Keby priznali farbu a nahlas povedali: „Zelenský, tu máš rakety a strieľaj do Ruska! Hlava nehlava! Aj zemepisné súradnice raketám dodáme. Jasné?!“ Lebo toto vojnoví [...]

Švédsko už na Ukrajine?

06.09.2024

Pred asi týždňom ruské správy z frontu oznámili, že raketami zasiahli a zničili zhromaždisko žoldnierov v Poltave. Kamióny vraj odvážali celkom do 600 mŕtvych. Pred dvoma dňami (4.9.) sa v tlači objavili správy, že švédsky minister zahraničných vecí odstúpil z funkcie. Neuviedol dôvody, ale uviedol, že celkom odchádza z politiky a neostane ani [...]

SR Bratislava stretnutie predsedovia strany prezident BAX

Hrabko: Spory vládnych strán majú ďaleko od chaosu za bývalej koalície

28.09.2024 08:22

Verbálne spory vo vládnej koalícii nesmerujú do hĺbky a majú ďaleko k chaosu minulého volebného obdobia, hovorí publicista.

Miloš Zeman

Ľavičiar a tolerantný ateista, milovník becherovky i autor svojráznych bonmotov. Miloš Zeman oslavuje 80

28.09.2024 08:00

Je jednou z najvýraznejších postáv českej ponovembrovej politiky.

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Zelenskyj: Vysvetlili sme Amerike každý bod Plánu víťazstva. Verí, že ho v USA pochopili

28.09.2024 07:00, aktualizované: 09:45

"Pre Ukrajinu je dôležité, aby Amerika priamo pochopila Ukrajinu. A tak to aj je," povedal Zelenskyj po návšteve USA s Plánom víťazstva.

Kríza na Blízkom východe otriasa aj ratingom Izraela, Moody's mu ho zhoršila o dva stupne

28.09.2024 06:21

Medzinárodná ratingová agentúra Moody's zhoršila hodnotenie úverovej spoľahlivosti Izraela o dva stupne na známku Baa1.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 255
Celková čítanosť: 725856x
Priemerná čítanosť článkov: 2846x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy