Založ si blog

Myslíte si, že ONI sú hlúpi?

 

Zaznelo z úst pani Radičovej, vtedy čerstvej expremiérky, prostredníctvom éteru vo vysokej tónine. Bola to rečnícka otázka novinárom. Škoda. Keby nebola rečnícka, možno by sa našiel fundovaný novinár, ktorý by na ňu smelo odpovedal, áno! Áno pani premiérka, myslím si, že sú hlúpi.

 

Veď sa len pozrite, kam zaviedli Európu! Tí, o ktorých sa pýtate, či sú hlúpi. Sami priznávajú, že horšia situácia od veľkej krízy v tridsiatych rokoch minulého storočia tu ešte nebola. Takže ONI nie sú hlúpi? Veruže sú! A nielen to! Alebo Ich nemožno posudzovať podľa výsledkov ich práce?

 

Sú najhlúpejší za posledné desaťročia! A navyše sú natoľko neokrôchaní, že chcú ešte aj rozdávať rady iným. Sú natoľko neokrôchaní, že chcú iných poúčať a určovať im pravidlá! Toľkú opovážlivosť aj v histórii nájdete len s ťažkosťami!

 

Ale nie iba ONI sú hlúpi! Aj u nás sú takí istí! Predbiehajú sa v tom, kto bude lepší ICH pätolizač. A je ich požehnane. Dokonca veľká väčšina! Sami to ukázali. Kam títo zavedú každú spoločnosť?

 

A čo na to asi hovoria naši učitelia? Veď musia byť zhrození! Načo odovzdávali vedomosti ľuďom, ktorí dnes počúvajú a poslúchajú tých najhlúpejších!? A ešte aj horlivo sa IM podriaďujú?! Načo boli vynaložené prostriedky dnešných seniorov na vzdelávanie detí!? Nebolo lepšie ich radšej prehajdákať? A takým študentom uviazať na krk zvonček a poslať ich sa pásť?

 

Nepíšem tu o možných riešeniach. Iba som chcel odpovedať na jednu čiastkovú otázku,  položenú verejnosti, lebo si myslím, že sa to patrí.

 

 

Rozdeľte EÚ aj RTVS! Poslanci aj voliči!

07.06.2024

Nie, nie som zástancom rozbíjania či ničenia čohokoľvek. Ale v týchto konkrétnych príkladoch je to žiadúce, až nevyhnutné. Ustanovením jednej, zároveň ako jedinej možnej Únie sme sa všetci, voliči aj politici dostali do neslobodnej, nedemokratickej situácie. Podobne tomu bolo, keď názor Moskvy bol jediný správny a iný bol neakceptovateľný. [...]

Otázka ideológie alebo geopolitickej túžby?

06.06.2024

Predchádzajúci môj blog, na pravda.blog.sk zo včerajška, nie je dostupný pre čitateľa. Ak tento otvoríte, mali by ste nájsť aj ten nedostupný. Na inom portáli však každému čitateľovi dostupný je, bez obmedzení Môžem sa iba pýtať: Je to dôsledok ideologickej orientácie pravdy alebo aj geopolitickej túžby?

Zložte ideologické okuliare a spoznáte svojich nepriateľov, Ukrajinci. Снимите идеологические очки и вы узнаете своих врагов, Украинцы.

05.06.2024

Ubezpečujú vás, že sláva Ukrajine a herojim sláva. Vás označujú za herojiv a ženú vás do rusofóbie a následne do vzájomného zabíjania sa. Prečo? Они вас уверяют, что слава Украине и слава героим. Они навешивают на вас ярлык героя и доводят до русофобии, а затем и до [...]

zelenskyj, summit, švajčiarsko, ukrajina,

Zelenskyj: Keby Rusko malo záujem o mier, nebola by žiadna vojna

15.06.2024 20:45, aktualizované: 21:35

Na mierovom summite o Ukrajine vo Švajčiarsku sa zúčastňuje viac ako 90 krajín a osem medzinárodných organizácií.

francúzsko, Protest, krajná pravica

Desaťtisíce Francúzov protestovali proti krajnej pravici, môže vyhrať predčasné voľby

15.06.2024 19:53

Francúzsky prezident Macron vyhlásil predčasné voľby po neúspechu svojho centristického tábora v minulotýždňových eurovoľbách.

žilina, polícia,

Otrasný nález. V meste Rajec našli bezvládne telo novorodenca

15.06.2024 19:14, aktualizované: 20:20

Stať sa tak malo vedľa materskej škôlky.

Peter Pellegrini, inaugurácia

Bude Pellegrini nadstranícky? Bude z neho skôr Gašparovič než Kováč, hovoria odborníci. Podporu koalície ešte bude potrebovať

15.06.2024 19:00

Politológovia nepredpokladajú, že sa Pellegrini voči vláde bude vymedzovať. Podporu koalície ešte bude potrebovať pri prípadnej opätovnej kandidatúre. Môže však prekvapiť.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 243
Celková čítanosť: 686226x
Priemerná čítanosť článkov: 2824x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy