Pani Šimkovičová riaditeľkou STVR? Blahoželám.

24. apríla 2024, durilamichal, Politika Spoločnosť

 

Áno, teším sa na updating v doterajšej firme RTVS.

 

Aby nejaké Tamary či Marty si nemysleli, že všetko pobeží podľa ich mecenášov. Aby dostali príležitosť aj ženy, muži – činovníci bystrozrakí, činovníci s otvorenou mysľou. Viem, že predbieham, ale nedokážem udržať potešenie z očakávania iba pre seba.

 

RTVS už takmer tri roky predvádza záujem o svoj reparát. Reparát, v ktorý dúfajú nikdy nedôjde. Lebo im to bolo sľúbené. Ale dôjde!

 

Pani Šimkovičová, máte dostatok skúseností nielen z komerčného pohľadu na vec, ale aj z utĺkania a zákazov iných, „nesúrodých“ názorov. Som si istý, že toto je pre Vás parketa, na ktorej sa budete cítiť skutočne skvelé. Som si istý, že Vaše pôsobenie vnesie korektný, pre mnohých neočakávaný pohľad na realitu. Realitu očakávaní od verejno-právneho média. Realitu opierajúcu sa o praktické skúseností a poznatky. Poznatky najširšieho spektra činovníkov.

 

A nielen to. Som si istý, že aj výmena hranej mužskosti za nehranú ženskosť v tomto prípade zohrá pozitívnu zmenu a odprezentuje priestor videný nezaujatými, vzdelanými a politicky nespútanými osobami. Osobami s nielen mužskými ambíciami. Priestor pre synergický prenos skutočných, pravdivých, morálnych, životných túžob a potrieb väčšiny pospolitosti. Lebo tomu má slúžiť aj pravda aj kultúra. Ak sa nemýlim.

 

Držím Vám palce a prajem úspešnú prácu, pani Šimkovičová.