Vy nebojujete za nič, preto budete zničení

13. marca 2024, durilamichal, Politika Spoločnosť

 

 

Nemáte nijaký ľudský cieľ. Iba rozoštvávanie! Ženiete ľudí do vzájomného zabíjania sa a ukájate sa tým! A presviedčate iných, že ste na správnej strane. Na strane vojnových štváčov a vojnových zločincov. Štváčov a zločincov, ktorí sa ukájajú z napáchaných škôd na ľuďoch, na hospodárstve, na krajine!

 

Zastavenie bojov označujete za kapituláciu! Hnusní luhári! Koho ohrozí zastavenie bojov?? Zastavenie bojov a vstup do rokovania nie je kapitulácia! Viete to a preto štvete proti tomu. Lebo rokovaním je možné dosiahnuť čokoľvek! Aj nemožné! A to je hrôza pre zradcov.

 

Rokovaním sa totiž odkryje pravda. A nebude znieť hlas platených trúb, ale hlas piatich miliónov svedkov. Svedkov, ktorí potvrdia, že boli osem rokov zabíjaní, vyháňaní zo svojich obydlí, zo svojej krajiny, zo svojej domoviny. Chuntou, ktorá sa ozbrojeným prevratom a vraždením politických odporcov zmocnila vlády!

 

Zaznie hlas miliónov svedkov, ktorí budú svedčiť že boli hnaní do vojny, ktorá nie je ich vojnou. Budú svedčiť, že kvôli hnaniu do bratskej vojny radšej emigrovali do akejkoľvek cudziny. Milióny svedkov budú svedčiť, že nikdy neprijali vládu prevratovej chunty. Budú svedčiť, že chunta nikdy nebola ich vládou a voľby neboli voľby.

 

Preto hulákate a budete hulákať ešte viac, že rokovania sú nemožné! Lebo pravda! Lebo oklamaní budú svedčiť, že boli oklamaní! Lebo zradení budú svedčiť, že boli zradení! Lebo znásilnení budú svedčiť, že boli znásilnení. Už totiž všetci spoznali, že táto vojna nie je ich vojnou. Je vojnou zradcov. Domácich a cudzích!

 

A nielen to. Hulákaním a štvaním proti mierovým rokovaniam sú strany vojny hnané do nutnosti vojnu vyhrať!!! Iná možnosť pri zákaze rokovaní neexistuje! Iba zabíjať tých druhých do posledného žijúceho. Toto chcú a vynucujú odmietači rokovaní, vojnoví štváči, zločinci!

 

Zločinci, ktorí nebojujú za NIČ! Nielen, že nebojujú za NIČ, oni nebojujú vôbec! Iba iných ženú do zabíjania sa! A dodávajú nástroje vraždenia! A vyhrážajú sa a osočujú tých, ktorí tieto nástroje zabíjania dodávať nechcú!!

 

Nik nepotreboval túto vojnu. Všetko smerovalo k spolupráci od najvzdialenejšieho západu po najvzdialenejší východ. Preto prišiel ozbrojený prevrat 2014. Preto nasledoval podvod 2015. Preto „úspešne“ došlo k 2022.

 

Preto budete PORAZENÍ. Preto budete ZLIKVIDOVANÍ. Pre poučenie preživším.