Už ste prichystali ubytovanie? A pohostinstvo? No pre banderovcov.

2. januára 2024, durilamichal, Politika Spoločnosť

 

 

Že ešte nie? Nuž neviem neviem. Myslím na vás, pre ktorých sú to vaši bojovníci, bojujúci vašimi zbraňami za vás a za celý váš svet. Zabudli ste? Sú na to dôkazy a oni ich majú.

 

Preto to bude potrebné. Lebo Rusko nemá vo zvyku nechať útoky na svoje územie a zabíjanie civilistov bez odpovede. Dokonca organizovaným terorizmom!

 

Lebo Rusku nik nevypovedal ani vojnu ani špeciálnu vojenskú operáciu s určitým humanitárnym cieľom. Preto akékoľvek útoky na ruské územia a zvlášť na ruských civilistov budú z právneho hľadiska považované za bezdôvodné teroristické útoky. A rozhodovať o tom nebude nik iný, iba Rusko!

 

Z pohľadu mentality obyvateľov dotknutých území je možné očakávať priam masové odhaľovanie totožnosti príslušníkov bander chunty. A niektorí aj tušia čo bude nasledovať.

 

Samozrejmou súčasťou „riešenia“ bude aj útek za hranice. Aj tieto momenty sú obyvateľom dotknutých území povedome. A ktorým smerom? Jediný zostane voľný. A do ktorých „destinácií“? Nuž najjednoduchšie do jazykovo blízkych. Čože? Že ste to netušili? Že vaše plány boli iné? Viete koho to bude zaujímať? A ku komu sa môžete ísť vyplakať?

 

A niektorí banderovci, takmer všetci, budú aj nespokojní, že to vy ste im pomáhali málo! Že to musíte napraviť a dohnať! Lebo potom budete mať problémy predovšetkým vy. Vy, ktorí ste sa za nich a za dodávky zbraní iba skrývali.

 

A problémy nastanú aj s „rodnými bratmi“ bander chunty, ktorí ušli pri prvej príležitosti a odmietli sa vrátiť, aby splnili svoje „najsvätejšie“ povinnosti!.

 

Nuž na upokojenie takejto situácie bude potrebné naozaj veľmi dobré ubytovanie a obávam sa, že aj all inclusive bufet. Tak nezaháľajte a do roboty! Demokrati!

 

A najhoršie je, že to len tak neskončí …