Založ si blog

Ukrajinu vojnovo podporujú iba kriváci a vojnoví štváči

 

 

Každé iné zdôvodnenie je a bude iba klamstvo. Tvrdím to s plným vedomím postoja a presvedčenia mnohých našich i cudzích politických predstaviteľov kolektívneho Západu. Prečo?

 

Hľadajme odpoveď otázkou:

 

O čo lepší je mier dosiahnutý zabíjaním, vraždením tisícov či miliónov nevinných vojačikov a civilistov, než úplne rovnaký mier dosiahnutý rokovaním??

 

O čo sú „mierové“ podmienky dosiahnuté zabíjaním ľudí a ničením ľudských osudov lepšie, humánnejšie, než rovnaké podmienky dosiahnuté rokovaním??

 

O čo lepší je mier dosiahnutý zničením hospodárstva a živej i neživej prírody, než mier dosiahnutý bez tohoto ničenia??

 

Nuž o NIČ!! Práve naopak! Mier dosiahnutý bojom je sto či mnohokrát horší a nespravodlivejší. Je v mnohých, ba vo väčšine prípadov žalostne nezvratný a hriešny a veľakrát už ani nechcený. Lebo nik nevráti ľuďom zničené osudy, rodiny, životy …

 

Jedine mier dosiahnutý rokovaním je všeobecne a všestranne lepší, ľudskejší, humánnejší, spravodlivejší, ekologickejší .., než akýkoľvek mier dosiahnutý akýmkoľvek ničením, zabíjaním a všeobecným rozvratom. Nik toto nemôže vyvrátiť! Nik.

 

Ak by sa koniec koncov nepodarilo dosiahnuť spravodlivý mier rokovaním, vždy je možné vo vojne opäť pokračovať. Ale!

 

Rokovaním nemožno dosiahnuť ani spravodlivý ani iný mier v jedinom prípade, a to, ak jedna zo strán konfliktu žiada a nastoľuje nespravodlivé požiadavky. Nespravodlivé riešenia.

 

Áno, toto je jediný dôvod nemožnosti vyriešenia sporu rokovaním. Hovorím sporu, lebo pred vypuknutím každej vojny najprv existujú spory. Spory, ktoré sa následne, v prípade neriešenia, stanú príčinou vojny. V prípade tejto vojny príčiny, ktoré sú tabu, ktoré sa nesmú ani spomenúť. Napriek tomu, že rokovania najväčších mocností Európy o týchto príčinách deň noc deň v Minsku 2015 to neodškriepiteľne potvrdzujú! Rokovania, ku klamstvám v ktorých sa politici kolektívneho Západu priznali. Vraj s „rozumným“ cieľom, dosiahnuť odloženie vojny na neskôr. Bez hanby, bez trestu. Už vtedy uvažovali o vojne!

 

Ak teda politici kolektívneho Západu nepripúšťajú možnosť nastolenia mieru rokovaním, je to potvrdenie toho, že politici Západu vedia prečo a vedia, že ich požiadavky sú nespravodlivé. A preto sa ani nesmie začať rokovať, lebo by všetky nastoľované podmienky vyšli na známosť. A to je aspoň stokrát neprípustné!

 

Preto musia podporovať trvanie vojny do konečného pozabíjania. Dokonca osočovať tých, ktorí podporujú skončenie bojov. Preto musia zomierať nevinní, ktorí sa ničím o príčiny vzniku tejto vojny nezaslúžili. Preto a vďaka postoju politikov kolektívneho Západu, musí sa vojna uberať k silovým riešeniam! Do „víťazného“ vyvraždenia! Len si neuvedomili, vyvraždenia koho. Určite sú presvedčení, že nie seba. Lebo len vtedy je možné nastoliť „mier“ za hocijakých podmienok. Aj stokrát nespravodlivých, kriváckych a krivých.

 

A títo politickí štváči a predstavitelia kolektívneho Západu nie sú iba proti Rusku. Oni sú aj proti Ukrajine, iba sa to snažia skrývať politickým bľabotom. Im ide iba o ich vlastný prospech.

 

takéto riešenie, na úkor ľudských životov, môžu podporovať a chcieť len kriváci a vojnoví štváči. Nikoho iného, kto by také niečo chcel, som pri svojom bádaní neobjavil. Preto opakujem a trvám na tom, že hľadať riešenie vojny a mieru vojnovou podporou konfliktu, podporou vojnových akcií, môžu len vojnoví štváči a kriváci. Nik iný.

Vy nebojujete za nič, preto budete zničení

13.03.2024

Nemáte nijaký ľudský cieľ. Iba rozoštvávanie! Ženiete ľudí do vzájomného zabíjania sa a ukájate sa tým! A presviedčate iných, že ste na správnej strane. Na strane vojnových štváčov a vojnových zločincov. Štváčov a zločincov, ktorí sa ukájajú z napáchaných škôd na ľuďoch, na hospodárstve, na krajine! Zastavenie bojov označujete za [...]

Ochrana spotrebiteľa pred nepravdivou reklamou

12.03.2024

Aktivisti ochrany spotrebiteľských práv aj Európska komisia pripravujú pravidlá pre zlepšenie ochrany spotrebiteľa najmä pred nepravdivými ponukami spočívajúcimi v zľavách z ceny, ktoré zaváňajú klamstvom. Napríklad v tom, že zľava je vykresľovaná „nechtiac“ či omylom z čudných, vyšších cien. A pripravujú pravidlá: z akej ceny sa musí [...]

Takže žiadne červené čiary? Pán Macron?

11.03.2024

Média informujú, že ste aktívnym organizátorom pomoci Ukrajine. Nielen zbraňami, ale aj zamýšľanou silou pravidelnej francúzskej armády. Vraj ste na tento strategický nástup už získali aj ďalšie „výbojné“ krajiny, pobaltské. V týchto súvislostiach ste odvážne predniesli odvažné tvrdenie, že v danej situácii nemáte žiadne červené čiary, a že Vám [...]

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:45

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 09:39

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

durilamichal

O lepších časoch bez pokrytectva

Štatistiky blogu

Počet článkov: 226
Celková čítanosť: 640315x
Priemerná čítanosť článkov: 2833x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy