Kto vám bráni? Aj vám pán Heger? ?

30. mája 2022, durilamichal, Politika Spoločnosť

 

Ach tie Správy či Žurnál. Vraj je nutné zakázať odber ropy a plynu z Ruska, ale rokovania sú zdĺhavé a je potrebná jednota, lebo tá je najväčšou silou … Ja sa však celkom vážne pýtam:

 

Kto vám bráni, pán Heger a vám podobným, odpojiť sa okamžite?? Alebo vy, pán Heger a vám podobní, chcete iba, aby sa odpojili iní??

 

Veď vplyv jedného bude významný nielen odpojením sa, ale aj chvályhodným príkladom. Tak prečo, pán Heger, sa neodpojíte okamžite?! A možno Ukrajina spolu s vami. Veď Ukrajina by mala prvá prestať financovať vojnu. Alebo nie??

 

A podobne všetky ostatné krajiny, ktoré toto požadujú! Nech sa odpoja okamžite, ešte dnes, a nech pritiahnu k svojmu príkladu aj všetkých ostatných. Hoci aj celú planétu Zem.

 

A prestaňte sa skrývať za potrebu rokovania, za potrebu jednoty! Žiadne rokovanie nie je potrebné! Žiadna jednota nie je nutná! Odpojte sa a basta! Ukážte že to ide! Že takto to má byť! Ukážte príklad!! Jednoducho odpojte sa !! Áno, odpojte sa!! Aby si nemysleli, že iba trpíte stratou orientácie či voľajakým politickým delíriom …   Heger.