Aspoň že Rusko reprezentujú olympijskí športovci!

23. februára 2018, durilamichal, Spoločnosť

 

Lebo čo ostatný svet? Ten reprezentujú profesionáli a finanční čakatelia. Tým nejde o žiaden šport, o žiadneho ducha športového priateľstva. Iba o finančné vízie.(?)

 

Nie som zástancom olympijských hier, kedysi dávnejšie som už o tom písal. Tie stratili športového ducha už kedysi v sedemdesiatych rokoch minulého storočia, kedy definitívne zvíťazila idea finančného profitu a akéhokoľvek biznisu. Drogového či reklamného.

 

No a v poslednom čase sa do týchto finančných hier priamo zaangažovali politici MOV. Aj dovtedy sa angažovali, ale nie až tak otvorene a očividne. Výsledkom ich dekadencie je to, že sa oficiálne dozvedám zo serióznych aj ostatných médií, že iba Rusko reprezentujú olympijskí športovci. Neviem kto reprezentuje takú Kanadu či Nórsko a ostatných, ale iba Rusko reprezentujú skutoční a oddaní olympijskí športovci! O ostatných nám oznamujú iba, že sú to Kanaďania či Nóri.

 

Nuž dovoľte mi prejaviť vďaku aj úctu Rusku a jeho olympijským športovcom, že sa odhodlali súťažiť na otvorenej scéne so všetkým tým svetovým „odpadom“. Odpadom, ktorý vyprodukovali svojou super platenou „prácou“ olympijskí politici. Sú identickí s mnohými inými.

 

Dovoľte prejaviť úctu Rusom, že aspoň oni sa odhodlali hájiť myšlienky skutočného olympionizmu, vyslaním skutočných „olympijských športovcov“.

 

A ešte im aj odmietnu zahrať ich hymnu. Veru perverznosť olympijským politikom ani trochu nechýba!